Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

evet yazarken o kadar kısa geliyor ki.... ömür gidiyor ama maalesef.... ne diyim inşallah biz de mutlu sona ulaşırız. Benim bugün içimde garip bir umut var, hep diyordum eşimin değerleri yükselmez, biz ancak tüp bebek yaparız diye ama bugün umutluyum nedense:) rüyamdan olsa gerek:) bu rüya takıntımı atamıyorum, babamdan miras bana:) o da rüyalarına çok güvenir.

genç kızlığında senin gibi olan çok arkadaşım var, ve doktorlar tedavisiz çocukları olamayacığını söylyor, tabi Allah' tan ümit kesilmez ama sen yine elde etmişsin ne güzel darısı herkese........

ben de 4 senelik evliyim, son 1 senedir korunmuyorum. aslında 7 ay diyelim, bel fıtığı tedavisi gördüğüm için bir ara korunmaya devam etmiştim, sanki hemen çocuğum olacakmış gibi:)

bak senin durumunda acayip, eşinde varikosel var ama spermleri etkilenmemiş, garip.... benimkinde çok az var, ama spermler çok etkilenmiş............

ben sabırsızlıkla Salı gününü bekliyorum, sonuçlar umarım güzel çıkar da tüp bebek için yıpranmayız, zaman ve para harcamayız. bir de olumsuz olma korkusu içinde çırpınmayız.

seninki gerçekten tam bir mucize. Allah tamamına erdirsin. 23 milyon düşük değil, ama fazla bir sayı da değil, hem de hareket 0 iken. işte allah' ın takdiri değil de ne bu??? O yüzden diyorum, dualarımda da hep aynı şeyi söylüyorum, Rabbimden başkasına güvenmiyorumi ne doktorlar, ne ilaçlar, ne de herhangi bir şey,..... Onun ol demesi yeterli.

Allah' ım bu senin için çok kolay... Ol de de olsun hepimizin çocuğu.....

:
merhabalar... sayfayı sadece okuyordum ama yazdıklarınız beni okadar etkiledi ve umutlandırdıki yazmak istedim..gercekten rabbimin mucizesi bu allah tamamına erdirsin inşalllah.....
... sorunumuz hemen hemen aynı esimin hareketli sperm sayısı düşük varikosel amaliyatı oldu tıbbi olsun bitkisel olsun denemediğimiz bişi kalmadısonuç hiç değişmedi sonunda doktor tüpbebk dedi ve 2o12 şubatta biz tedaviye başladık.. 1yılda 3 başarısız denemen oldu... şimdi kendimi toparlayıp tekrar yoluma devam edeceğim........ inşallah bizlerde senin senin kadar şanslı oluruz ve rabbim bizede mucizesini gösterirrr ..

Son düzenleme:
Kizlar bu ay tup bebek denedik fakat 13 mayista adet oldum dun bitti adetim temizlendim sabunla ve oramda yanma oldu sonra iliskiye girdik iliski sonrasida yanma ve kanama oldu niye olmus olabilir ya korkuyorum

aminn cümlemize...hepp beterin beterii var deyip şükrediyorum...ben antakyadayimm.....amaa adanaya gitcemm tüp bebek tedavisi içinn

aynen öylee....herkesin varikoaselii var spermler kötüü....bizdee şükürr hiçç etkilemee olmamıss.....inşaşalhh sonucun çok iyi çıkar..bende hepp normall yoldan hamile kalmak istiyorum...dedigin gibii calışıyorum hemm zamanım yokk hepp param:) tedaviye başlarsammm iştende kopma yaşıycamm üzülüyorum

Son düzenleme:
Kizlar bu ay tup bebek denedik fakat 13 mayista adet oldum dun bitti adetim temizlendim sabunla ve oramda yanma oldu sonra iliskiye girdik iliski sonrasida yanma ve kanama oldu niye olmus olabilir ya korkuyorum

bir bilgisi olan varmi doktorumdan randevu aldim ama 1 hafta var daha

bende bu siteye yeni geldim hepizin sorunu aynı maalesef allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah bizde tüp bebek tedavisi görüyoruz 3 yıllık evliyiz tedavimiz yeni başladı yarın hitereskopi yapılcam çok korkuyorum aklıma geldikçe başım dönüyo mğdem bulanıyo ama her şey bebişimiz için çok kaygılarım var yaşım baya ilerledi eşimin sperm sayısı çok az benimde yumurta rezervim çok azalmış inşallah ilkinde tutar 8 haziranda yumurtalarım toplancak sonrası gelicek inşallah simirnada yapıyoruz umarım bizim ve gherkes için her şey çok güzel olucak

Canım Allah yardımcınız olsun ama korkma. Benim eltim yaptırdı histereskopi bişey hissetmemiş korktuğum gibi olmadı dedi. sende içini ferah tut arkadaşım. Bu arada nerede yaşıyosun, nerede tedavi görüyosun?

Allah'ım banada dileyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin...

Son düzenleme:
merhaba rarkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye ama daha önceden de takip etmekte idim. benim hikayem biraz uzun ve karmaşık ama inşallah sonu güzel olur ve bu günleri anlatır geçeriz. benim hikayem ilk gebeliğimin dış gebelik olduğunu öğrenmemle başladı. 6ay sonra rahim filmi ve sol tüp tamamen sağ tüp ise kısmen tıkalı olduğunu öğrendim. Trabzon clinartta laporoskopi oldum ve doktorum açılmadığını ve tamamen kapadığını artık tek şansımızın tüp bebek oldıuğunu söyledi. ameliyattan 2 ay sonra ilk tüp bebek denememi yaptım. bi beklentim yoktu zaten duruma alışmaya çalışıyodum fakat öyle güzel bir sonuç aldım ki 12. gün değerim 1000 di ve iki gün sonra 2000 ve hamile idim. herşey yolunda gayet güzel gidiyodu. takiplerim çok iyi idi. bulantılarımın haricinde her şey güzeldi. taaaa ki 19.haftaya gelene kadar... ben çalışıyorum ve o hafta çok yoğun geçmişti ben de artık midem bulanmadığı için hareketlerimde rahattım , her işimi yapıyodum fakat bi akşam rahatsızlandım. doktora gttim ve kesemin geldiğini fakat geri yerleştirebileceğini söyledi , öylede yaptı ve dikiş attı . herşey normal dedi kese patlamadı bebeği kurtardık. malesef ogünün sonunda suyum geldi ve kızımı almak zorunda kaldılar. sonuç hüsran tabiki... 5 ay sonra 2.tüp bebek : negatif , 6ay sonra 3.tüp bebek : negatif sonuç aldık . 1.si oldu 2.kesin olur dedik olmadı . 3.de 2 embriyo koyuyo kesin biri tutar dedik olmadı. şimdi tekar tedaviye başlamayı düşünüyorum ama şafak hoca önce bi kromozom taraması yapalım , pgt deneriz dedi bakalım hayırlısı... Allah hiçbirimizi evlatla imtihan etmesin ,çaresiz bırakmasın; inşallah güzel günler bizi bekliyordur...

Canım benim, herkesin türlü türlü bambaşka hikayeleri var amaç aynı: Çocuk...

Allahım herkesin yardımcısı olsun. bizler sadece dertleşmek, destek olmak için buradayız. Her anımızı, içimizden geçenleri Allah biliyor o duyuyor bizi... Evlatla sınanmak çok zor bir sınav. Önemli olan mücadeleden vazgeçmemek...

canım benim çok üzüldüm,rabbim tez z amanda bbeişlerimize kavuştursun,bende 2,tüp bebek içn bu ay tedaviye başdım ilki tutmadı neden tutmadı bilmiyoruz,çok kötü günler geçirdim,eşimdede bendede bişey yok ama 3 yıldır olmuyo,bende normal yoldan hamile kalmayı çok isterdim ama rabbim bunu uygun görmüş diyorum,bizim için böyleis hayırlıymış demekki,

merhaba arkadaşlar ben de siteye yeni katıldım.2 kez aşılama yaptırdım ve tüp bebeğe geçecektik ama doktorum iptal etti.artık problemimi farkeden bi doktor bulmuştuk..histereskopi yapılacak hsg de problem var dedi.haftaya cuma yaptırıyorum..

selam tüp bebek yaptırmak için kaç sene evli olmak gerekiyor .bana tüp bebek merkezlerinden en iyisi olan hangisi bana bilgi verirmisiniz

selam tüp bebek yaptırmak için kaç sene evli olmak gerekiyor .bana tüp bebek merkezlerinden en iyisi olan hangisi bana bilgi verirmisiniz

Canım en az 1 yıl korunmamak gerek. eğer 1 yılın sonunda olmuyorsa muayene olman gerekiyor. sonra tüp bebek yada başka tedaviler uygulanıyor. Ben Bahçeci Fulya kliniğinde Erbil Beyin hastasıyım çok memnunum tavsiye ederim.

doktor verda hanıma karar verdim.kendisinin zeynep kamil hastanesinden tüp bebek sertifikası varmış.ve bu konuda çok başarılı olduğunu duydum.teşekkür ederim yorumlarınız için...

doktor verda hanıma karar verdim.kendisinin zeynep kamil hastanesinden tüp bebek sertifikası varmış.ve bu konuda çok başarılı olduğunu duydum.teşekkür ederim yorumlarınız için...

Merhaba, umarım başarılı olursunuz. Bende Halil ibrahim beyi çok duydum bu alanda. bende yumurta donasyonu yaptırsam mı diye düşünmekteyim ama çok kararsızım (

selamlar arkadaşlar geçtiğimiz çarşamba ilk muayenlerimizi olduk 5li hormon testi rahim muayenesi ve sperm testi benim bütün sonuçlarım temiz ve sağlıklı çıkmış yalnız eşimde sperm hareketliliği çok az 1 yada 2 tane hareketli sperm bulunmuş şimdi doğum kontrol ve folikasit ilaç verdiler onlara başladım ... reglim biter bitmez hs yapılacak ondan sonra tekrar konuşucaz dediler ege özel tüp bebekde başlıyorum tedaviye ve biraz maliyeti yüksek olucak galiba 8.000 bin gibi bir rakam çıkardılar ... sizce bu kadar az spermle tutma olasılığı nedir... bilginiz varmı..

Canım zaten embriyo tek spermle oluyor biliyosun :)) inşallah kaliteli olsun da bi tane olsun :)) ama rakamlar biçok yerde aynı ilaçlar falan derken epey para gidiyor maalesef ( Allahın izniyle sen bol bol dua et arkadaşım bizleride habersiz bırakma merak ediyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…