Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Canım tebrik ediyorum seni. Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. Bende Bahçeci ekibi sayesinde bebeğime kavuştum şuanda hamileyim çok şükür. Elimden geldiğince merkez arayanlara destek olmaya çalışıyorum gerçekten çok başarılı bi ekip. Allah tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin.

Cnm karapek tebrik ediyorum seni:))) ne güzel haber, hangi aşamada hamileliğin, senin de doktorun Erbil bey mi, anlatsana biraz durumunu, yaş vs.. Fulya bahçeci forumunda yazıştık..güzel dileklerin için tşkr ederim:) Tebrikler tekrar, hayırlısıyla kucağına al bebişini:)

Son düzenleme:
Bayanlar merhaba,

Sizlere ışık olmak açısından yazıyorum. Forumdaki herkes gibi bende bir bebeğim olsun diye yıllarca mücadele vermiş bir bayanım. bizde sorun eşimdeydi. önce ne olduğu anlaşılmadı bir sürü ilaçlar, testler vs. ancak sonra varikosel denildi. Bu işin uzmanı kimdir, nerdedir diye araştırma yapınca karşımıza Emre Bey çıktı. Eşim Emre beyde tedavi gördü varikosel ameliyatı oldu ve sonuççççç şuanda dünyalar tatlısı bi kızım var :)))) Sizlere doktorumuzu ve merkezimizi kesinlikle tavsiye ederim.
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Arkadaşlar merhaba... 7 gün önce blast aşamasında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.günler geçmek bilmiyor.dayanamayıp dün idrar testi yaptım silik te olsa pozitifti. Biraz umutlandım sabah bir test daha yaptım daha koyu çizgi belirdi... Ağzım kulaklarımda bu sefer kesin oldu deyip doktoru aradım boşuna umutlanma ilaçlardan olabilir dedi bütün umutlarım yıkıldı...Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Deneyimleri ile yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum...

merhaba eylulk inşallah beklediğin sonuca ulaşırsın . Benimde transferimin 6. günü teste kadar nasıl dayanacağımı bilmiyorum doğrusu ve dondurulmuş embriyo HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

merhaba eylulk inşallah beklediğin sonuca ulaşırsın . Benimde transferimin 6. günü teste kadar nasıl dayanacağımı bilmiyorum doğrusu ve dondurulmuş embriyo HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

amin canım inşallah ...benim bugun 14 günüm .test sonuçları müsbet .ama gene de tedirginim bu seferde kimyasal gebelik mi yok dış gebelik mi ....ne zor biz kadınların işi ..Allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Arkadaşım kesinlikle katılıyorum biz kadınların işi o kadar zorki... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Benimde 2 ağustos test günüm inşallah pozitif sonucumu sizlerle burdan paylaşırım

Arkadaşım kesinlikle katılıyorum biz kadınların işi o kadar zorki... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Benimde 2 ağustos test günüm inşallah pozitif sonucumu sizlerle burdan paylaşırım

inşallah canım güzel haberlerini alırız...dediğin gibi hayırlısı ile :)

Merhaba kızlar bende 2 senelik evliyim ve hiç korunmadık gecen ay aşılama yaptırdık tutmadı ayın 5 de doktora gıdıcem tekrar aşılamamı yapsak tüp bebekmi yapsak diye konusucaz doktorumla her aşılama yaptırmam bana 1.000 Tl ye patlıyo tüp bebek yaptıran bayanlar nerde ve nekadara yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim rica etsem İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ben

arkadaslar ben yenı uyeyım lütfen yardımcı olu izmirde tepecik ege dogum evınde tüp bebek yaptıran varsa bılgı verebılırlermi? kafam cok karısık yanılmıyorsam tek embrıyo koyuyolar bu 2.denemem olucak ben ıstıyorumkı çift embırıyo koysunlar ne yapacagımı bılmıyorum ((

canım yanılmıyorsam aynı merkezde bende tedavi oldum sonuç pozıtıf nısanda tarnsferım olmustu allahım yok boyle bır mutluluk ama 2ay surdu ve bebşim benden ayrıldı kalp atışları duyulmadıgı ıcın ayrılmak zorunda kaldımçok buyuk bır uzuntu şimdi 2.denemeyı dusunuyorum tepecık ege dogum evınde hayırlısıyla allahım ısteyen herkese bebek nasıp etsın

Evet aynı zamanda da çok dayanıklıyız gerçekten ben seninkinin kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum ki İNŞALLAHTA öyle
kesin olarak sonuç aldığında bizimle paylaş olur mu bende perşembe günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum 8. günüm olacak biraz erken ama olsun İÇİNİ FERAH TUT KESİNLİKLE İNŞALLAH OLACAK

canım mutlaka haberleşiriz ben en zor zamanlarımda bu siteden medet umdum umarım mutluluğumu da paylaşmak kısmet olur ...İnşallah sende güzel haberi alırsın.bekllemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum o yüzden sen rahatlayacaksan yaptır derim bu sitresle yaşamaya çalışmak çok daha zor bunu biliyorum...inşallah bu bayram çifte bayram yaşarız hepimiz . Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…