Merhaba arkadaşlar, bu forumda o kadar çok hikayeler varki hepsi birbirinden farklı ve çoğu üzücü( yıllarca bebek için mücadele edenlerden biride benim ( benimde bambaşka hikayem var ama Allahım en sonunda bizi Bahçeci ekibiyle karşılaştırdı. Şuanda hamileyim ve haftaya kese görmeye gitcez.. öyle güzel bi mutlulukmuşki yıllarca bunu beklemişim.. Bu güzel ve başarılı merkezi sizlerede tavsiye etmek istedim. Ordaki her doktor çok başarılı benim doktorum Burçak hanım. Allah hepsinden razı olsun. Tez zamanda dileyen, bekleyenlerede nasip etsin inşallah...
Canım tebrik ediyorum seni. Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. Bende Bahçeci ekibi sayesinde bebeğime kavuştum şuanda hamileyim çok şükür. Elimden geldiğince merkez arayanlara destek olmaya çalışıyorum gerçekten çok başarılı bi ekip. Allah tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin.
Arkadaşlar merhaba... 7 gün önce blast aşamasında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.günler geçmek bilmiyor.dayanamayıp dün idrar testi yaptım silik te olsa pozitifti. Biraz umutlandım sabah bir test daha yaptım daha koyu çizgi belirdi... Ağzım kulaklarımda bu sefer kesin oldu deyip doktoru aradım boşuna umutlanma ilaçlardan olabilir dedi bütün umutlarım yıkıldı...Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Deneyimleri ile yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum...[/QUOT
merhaba inşallah bebeğin seninledir.umudunu hiç yitirme ben 10.gün kan tetsi yaptım cıktı.idar cok gec gösterir.
Arkadaşlar merhaba... 7 gün önce blast aşamasında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.günler geçmek bilmiyor.dayanamayıp dün idrar testi yaptım silik te olsa pozitifti. Biraz umutlandım sabah bir test daha yaptım daha koyu çizgi belirdi... Ağzım kulaklarımda bu sefer kesin oldu deyip doktoru aradım boşuna umutlanma ilaçlardan olabilir dedi bütün umutlarım yıkıldı...Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Deneyimleri ile yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum...[/QUOT
merhaba inşallah bebeğin seninledir.umudunu hiç yitirme ben 10.gün kan tetsi yaptım cıktı.idar cok gec gösterir.
cok sükür benimle :) bugun 12 günüm kan sonucum 172 cıktı 10 gün 80 idi.
cok sükür benimle :) bugun 12 günüm kan sonucum 172 cıktı 10 gün 80 idi.
süper cok sevindim sağlıcakla al kucagına değerin yüksek ikiz olma ihtimali varmı
süper cok sevindim sağlıcakla al kucagına değerin yüksek ikiz olma ihtimali varmı
aslında hiç biilmiyorum sabah sonucu alınca cok korktum değerim düşük mü diye .hala da tedirginim .. senin değerin kaçtı öğrendiğinde..
1aslında hiç biilmiyorum sabah sonucu alınca cok korktum değerim düşük mü diye .hala da tedirginim .. senin değerin kaçtı öğrendiğinde..
10 gün 102 12, gün 149
1
10 gün 102 12, gün 149
maşallah yüksekmiş seninde ikiz mi Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasp etsin...
maşallah yüksekmiş seninde ikiz mi Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasp etsin...
birde ne kadarlık oldu yavrun :)
Arkadaşlar merhaba... 7 gün önce blast aşamasında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.günler geçmek bilmiyor.dayanamayıp dün idrar testi yaptım silik te olsa pozitifti. Biraz umutlandım sabah bir test daha yaptım daha koyu çizgi belirdi... Ağzım kulaklarımda bu sefer kesin oldu deyip doktoru aradım boşuna umutlanma ilaçlardan olabilir dedi bütün umutlarım yıkıldı...Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Deneyimleri ile yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum...
merhaba eylulk inşallah beklediğin sonuca ulaşırsın . Benimde transferimin 6. günü teste kadar nasıl dayanacağımı bilmiyorum doğrusu ve dondurulmuş embriyo HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
amin canım inşallah ...benim bugun 14 günüm .test sonuçları müsbet .ama gene de tedirginim bu seferde kimyasal gebelik mi yok dış gebelik mi ....ne zor biz kadınların işi ..Allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Arkadaşım kesinlikle katılıyorum biz kadınların işi o kadar zorki... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Benimde 2 ağustos test günüm inşallah pozitif sonucumu sizlerle burdan paylaşırım
canım yanılmıyorsam aynı merkezde bende tedavi oldum sonuç pozıtıf nısanda tarnsferım olmustu allahım yok boyle bır mutluluk ama 2ay surdu ve bebşim benden ayrıldı kalp atışları duyulmadıgı ıcın ayrılmak zorunda kaldımçok buyuk bır uzuntu şimdi 2.denemeyı dusunuyorum tepecık ege dogum evınde hayırlısıyla allahım ısteyen herkese bebek nasıp etsınYumurta toplamı işlemi yapıldı 3 gün sonra transfer işlemi yapılacak.Ramazan ayında olduğumuz için oruç tutuyorum. Doktorum gebelik testine kadar günde 3 defa 1ere tane progestan(vajinadan) ve estrofem kullanmamı söyledi. Progestanı sabah öğle akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat estrofemi akşam 21:00 gece 00:00 gece 03:30 olarak alıyorum. Yani 6 saate yaymış oluyorum.Doktorum oruç tutmamamın daha doğru olacağını ama kararın bana kaldığını söyledi. Bunun bir sakıncası olabiir mi? Varsa alternatif dozaj önerebilir misiniz?
amin canım inşallah ...benim bugun 14 günüm .test sonuçları müsbet .ama gene de tedirginim bu seferde kimyasal gebelik mi yok dış gebelik mi ....ne zor biz kadınların işi ..Allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Evet aynı zamanda da çok dayanıklıyız gerçektenben seninkinin kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum ki İNŞALLAHTA öyle
kesin olarak sonuç aldığında bizimle paylaş olur mu bende perşembe günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum 8. günüm olacak biraz erken ama olsunİÇİNİ FERAH TUT KESİNLİKLE İNŞALLAH OLACAK