Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

selam tüp bebek yaptırmak için kaç sene evli olmak gerekiyor .bana tüp bebek merkezlerinden en iyisi olan hangisi bana bilgi verirmisiniz

Canım Bahçeci Fulya kliniği ve doktor Güvenç Karlıkaya derim sana.....
Aslında doktor olarak istediğini görüşme sonrası memnun kaldığını seçebilirsin hepsi çok iyi, merkez olarak Bahçeci bu işte çok başarılı. Teknolojisi, laboratuvarı, embriyologları falan herşey en üst düzeyde en kaliteli şekilde. Ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah...

amin teşekkür ederim bu klinik istanbulda mı

biz evleneli 1 sene olacak eylülde bende tedaviye eylülde başlamayı planlıyorum olur değil mi

parayı karşılamak için yani

Bahçeci İstanbulda canım sen neredesin? Raporlu tüp bebek yaptırmak için devletin koyduğu maddeleri ben bilmiyorum açıkçası araştırmak gerek. Genelde tüp bebek öncesi aşılama deniyorlar. Ancak bu hastanın durumuna göre değişir. Bazı kişilere direk tüp bebek yapılır başka alternatifi yoksa eğer. sizde tam olarak sorun ne canım? ne zamandır evlisin sen?

ben 9 aylık evliyim bende endometriozis çıktı laparoskopide eşim 3 yıl evli olmak gerekiyor devletin karşılaması için o yüzden GERÇEKTEN BÖYLE BİŞEY VAR MI DİYE SORAYIM DEDİ ben güvenilir doktor arıyorum çünkü ameliyat olmamn gerekiyormuş rahimin yapısını bozuyorlarmış onun için korkuyorum

parayı karşılamak için yani

merhabalar... evet 3 yıllık evli olman ve eşinin yada senin 900 gün sigorta primin olası şarttı var problem erkekte ise direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar eğer kadında ise 3 aşılama geçirmen gerek sonra tüpbebek raporu veriyorlar.. arkadaşım inşallah açıklayıcı olmuşumdur sormak istediğin bişi olursa seve seve cevaplarım. okadar araştırma yaptımki tüpbebek konusunda herşeyi ezber etim artık... ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Son düzenleme:
teşekkür ederim amiin Allah cümlemize ytardım etsin

Merhaba bayanlar,

Ben 10 yıllık evliliğimin sonunda Arasıma yakışıklı oğluma kavuştum :)) Öyle güzel bi mutlulukki sadece yaşamak gerek inanın anlatılmaz.. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah..
Tüp bebek yolculuğunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi insan çöküyor maalesef ( doğru adreste yani iyi bi merkezde olmak çok önemli. Ben herkese merkezimi ve doktorumu tavsiye ediyorum. Bahçeci kliniği ve Mustafa Bahçeci harika bi ekip. Allah onlardan bin kere razı olsun...

walla sanırım varmış ama ben hasetine dayanamadım bebeğimin oyüzden 11 ay dlduğunda tedaviye başladık çok şükür hamileyim 7 haftalık. benden sna sölemesi eğer ameliyat olursan yumurtalığınya alınır yada yumura rezervin azalır. şimdi doktorlar bunu ben bizzat doktorlara verilen bir kongrede dinledim. laparoskopi türkiyeye gelince insanlarüstünde bir çok komplikayona karşılaşıldı çünkü doktorlar hastaların üstünde ğrendi denildi. ben ameliyat oldum bekarken 9 cm çapında kist vardı. laporaskopi ile alındı ve çok pişmanım neden dersen aradan yaklaşık 2 yıl geçtiken snra evlendiğimde doktor yumurtalık rezervimin azaldığını söyledi. bu durum kaçınılmazmi illaki rezerv azalırmış.
kaldıki benim kst yapışık değilmiş yumurtalık alınmadı bir profa yaptırdım veçok araştırıp yaptırdım

selam arkadaşlar gecen hafta salı günü histereskopim yapıldı gebelikle ilgili hiç bir engel saptanmadığı söyledi herşeyin normal olduğu söylendi şimdi adet günümü bekliyoruz ondan sonra opu için tedaviye başlıycaz ... şuanda herşeye yolunda gidiyor gibi
allahtan tek dileğim bebişimin bana tutunması büyük ihtimalle bu ayın sonunda yada temmuzun başı gibi allahın izniyle bebeğim benimle olacak inşallahhh... dualarınızı eksit etmeyin bizden ...

Selam defzer,

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Allahın izniyle güzel haberlerini alırız burdan inşallah. Sende sorun neydi canım, kaçıncı deneme ve yaş kaç? bide nerde tedavi görüyosun? Çok mu soru sordum :)) tabi cevap vermek istersen eğer. Allahım yolunu açık etsin inşallah

canm bizde sorun eşimde varikosel olduğu için sperm azlığı. ilk deneme ve yaşım 29, izmirde yaşadığım için özel ege tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ... hayırlısıyla inşllahh bu hafta regli olduğumda tekrar gidicemm ... allah hepimizin yolunu açık etsinn.... hepimizin yüzlerini güldürüsün... :)

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilk ve son denemeniz olur :)) Bende test sonucumu aldım 10 gün kadar oldu çok şükür hamileyim :))
Allahım Bahçeci ekibinden razı olsun.. Çok başarılı çok iyi bi merkez. Sizde İstanbulda olsaydınız kesinlikle gidin derdim sizede :))

allahım bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin... inşllahh bizlere de o günleri görmek nasip olur... :)

Herkese merhabalar,

Çok şükür bende ilk denemede pozitifi gördüm. Şunda 4,5 aylık kızıma hamileyim :)) Merkez arayan doğru adresi bulmak için uğraşan arkadaşlar için yazıyorum Bahçeci kliniği bu işin ehli.. Çok başarılılar. Herkes güler yüzlü. İstediğiniz zaman hemşirenize ve doktorunuza ulaşabiliyorsunuz. Bunlar tüp bebekte çok önemli noktalar. Ben mutluluğu yaşadım. Dilerim Allahtan isteyen herkes en kısa zamanda evlat sahibi olurlar. Çok güzel bi mutlulukmuş. Bahçeci ekibinden Allah razı olsun.

Arkadaşlar bende paylaşmak istiyorum; gebe kalamıyorum diye doktora gittim,birşeyin yok herşey normal dedi.3 ay sonra tekrar gittim çukulata kistim çıktı.4 ay d.k kullandım hafif bir küçülme oldu.kist önemli değil bir de rahim filmi hsg çekelim dediler inanılmaz bir agrıyla cekıldım filmi veeee tek tupum kapalı çıktı laproskpi olmam gerekti hem kisti almak hemde kapalı olan tupu açmaya çalısmak ıcın genel anestezi altında laparoskopi oldum izmir ege doğumevinde 1 ay rapor verdıler dınlendim evımde.(minicik tek dikişlik izler var kasıgımda şuan) 3 ay sonra gel bakalım amelıyat sonrası ne durumdasın dediler. Gittim rahım fılmı cekıldım.amelıyattan sonra hafif kapalı olan tupum ıyıce kapanmıs( amelıyat sonrası yapısıklık olabılıyormus normalmiş) ama tek tupum acık, bu sebeple irembe tüp bebek merkezine başvurdum ahmet zeki ışık beye, sımdı şöyle bir yola başladık; kapalı olan tupume vıda takacak tamamıyle kapansın ve içindeki sıvı akıp embrıyoyu döllenen yumurtayı düşürmesin diye sonra 3 ay dınlenecegım ve tüp bebek deneyeceğiz. ancak merak ettiğim tüp bebek öncesi benim gibi tüpünde sıvı olan( hidrosalpink) ve bu tupunu kapattıran varmı??? :

arkadaşlar en son yukarıdaki mesajı yazmışım. Gelişmeler şu şekilde: tüp bebek için birçok teste girdik. Doktor 1,5 yıl denememizi istedi. iyi ki de böyle olmuş. Şuan 21 haftalık hamileyim. Allah nasip kısmet ederse bebeğimi kucağıma almak için dua ediyorum. Allah hepinizin dualarını kabul etsin. Olmuyor demeyin, olmadığını unutun... Ben ev taşırken " ne de olsa bu kadar yük kaldırıp yorulurken olmaz" diye aklımdan tamamen çıkardığımda hamile kaldım...

Sevgili elfile, çok çok çoooookkk sevindim bu ne kadar güzel bi haber böyle :)) işte Rabbim ve mucizesi.. Allahtan ümit kesilmez diye boşa dememişler. Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütsün inşallah. Bu mübarek cuma gününde olmayan herkese bebek nasip etsin. Hayırlı cumalar arkadaşım çoooookkk öptüm seni arada yaz böyle sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…