Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

çok sevındım allah sağlıklı bır hamılelık nasıp eder sonrada sağlıkllı bır bebek dunyaya getırmeyı.herşey gönlunce olsun darısı bızlere

Merhaba arkadaslar,

Daha once baska konuda arkadaslarla yazismistim. Bu topic'te ilk kez yaziyorum.

27 yasindayim. Esimle 1 senedir cocuk sahibi olmayi deniyorduk ancak yumurtaliklarimda endometriosis oldugu icin doktorum biraz daha beklersem hamile kalabilecegimi ama beklemek istemiyorsam tup bebek yapmami tavsiye etti. Daha once 5.5 cm'lik bir endometriosis aldirdigim icin tekrar ameliyat etmediler, yumurtaliklarima zarar gelebilir diye. Dr. Bulent Urman ile Amerikan hastanesinde Eylul yaninda 2 aylik Lucrin Depot kullanimindan sonra tedaviye basladik. 10 yumurta toplandi, 7'si dollendi, 4'u birinci kalite cikti. 35 yas alti ve ilk denemem oldugu icin en kaliteli yumurtayi transfer ettiler, digerlerini dondurduk.

17 Ekim'de guzel haberi aldik, hamileydim. Sonra 2 kere daha test yaptirdim. BHCG degerim katlanarak artti. 9 gun once ilk ultrason goruntulemesini yapmak icin gittigimizde iki kalp sesi duyduk. Bizim kaliteli embriyo ikiye bolunmus ve tek yumurta ikizi bekliyoruz su anda. Dun tekrar USG icin gittik ve bebeklerin ikisi de saglikli. Tek problem monochronic-monoamniotic bir hamilelik geciriyor olmam. Sanirim biraz zorlu gececek tek plesantada buyuyecekleri icin ama biz birini bulmak icin ugrasirken yuce Rabbim ikincisini de bagisladi. Cok mutluyuz.

Allah hepinize dilediginizi nasip etsin. En onemlisi umudu kaybetmemek, ben hep pozitiftim hatta bir cok kisisel gelisim kitabi okuyup kendimi cok motive ettim. Sizlere de tavsiye ediyorum: 'Simdi'nin Gucu, Bilincaltinin Gucu

tebrık ederım .rabbımın büyüklüğü, gücü, ol dıyınce neler oluyor.darısı bızım başımıza.Bundan sonra sağlıklı bır hamılelık ve daha sonrasında bebişlerını sağlıklı olrak kuçağına alırsın inş.herşey gönlünce olsun....

benımde katu de tup bebek raporum çıktı .şimdi sıra kırmızıların gelmesı ve tedavı sonrada

canım tedavının hangı hastanede yhaqptırdın ve dr kımdı

Canım senin transfer edilen kaç hücreli idi. O aşamada anlaşılabiliyor muymuş aynı yumurta ikizi olduğu yoksa hangi aşamada belli oluyromuş bir bilgin var mı?

Canım senin transfer edilen kaç hücreli idi. O aşamada anlaşılabiliyor muymuş aynı yumurta ikizi olduğu yoksa hangi aşamada belli oluyromuş bir bilgin var mı?

Benimki 3. gun embriyosuydu, 8 hucreliydi. O asamada kimse bana ikiz olacagini soylemedi cunku tek embriyo olarak gorunuyordu muhtemelen ve tek embriyo transfer edildi.:) sanirim bu transferden sonra olusan bir durum. Cift yumurta ikizi olma ihtimali yok zaten tek embriyo oldugu icin, ayrica ikisi tek plasentada gorunuyorlar su anda.:)

bende iki yıllık evliyim. eşimden dolayı tüp bebek yaptırdık bizede tek embriyo transfer edildi bende testi mi yaptım benimki, de katlanarak artı ikinci testim. ama hala tereddüt ediyorum acaba die bi sıkıntı cıkar mı die son testimi carsamba yaptım bu sürecten sonra artık hamileyiz değilmi birsey olacak die cok korkuyorum sen benden öncesin neler yaptıgını paylasırsan sevinirim

Tüp bebek transfer sonrası stresten ve sürekli embriyoyu düşünmekten uzak olun arkadaşlar. Ben bugün güzel haberlerimi aldım.. Hamileyim :) Allah bekleyen herkese güzel haber almak, tüp bebek yapan herkese de iyi sonuçlar nasip etsin...

Kizlar merhaba. Bursa acibademde basladim tedavime bugun 2. İgnmmi oldum sabirsizlikla bekliyorum biran evvel transfer olsunda guzel haberi alalim ins. Rabbim isteyen herkese nasipetsin..

selam kızlar bende dün acıbadem istanbul maslakta başladım tedavime.şehir dışından gidip gelicem.hayırlısıyla 2013 yılına hamile gireriz inşallah.

İyi akşamlar arkadaşlar.. benmde bugün raporum çıktı ilaçalrım yazıldı regli olunca 3-5 güne başlıcam nasipse.. devlet hastanesinde yaptırıyorum..inş iyi olur.. hamile olan arkadaşlar dualarınızda bizleride eksik etmeyin..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

elinizde puregon- 300 ovitrelle 250 mg -orgalutran 0,25 kalan varsa yardımcı olabilir mi acaba ??

teşekkürler..iyi günler..

bende te yumurta ikizleri olan bir anneyim 2 yaşında kuzucuklarım var.tek emriyo transferi ile ikiz gebelik elde edenlerdenim sağlılı bir hamilelik dilerim.kafanızı herşeye takmayın tadını çıkarın bu güzel ayların

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kısa bir aradan sonra 2.tüp bebeğimi yaptırdım ve döndüm pek umudum yok ama yinede Allahtan umut kesilmiyor.Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder.

merhaba arkadaşlar kısa bir aradan sonra 2.tüp bebeğimi yaptırdım ve döndüm pek umudum yok ama yinede Allahtan umut kesilmiyor.Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder.

Rabbim hayırlı bir şekilde size anne olmayı nasip etsin....stresten uzak, bol dualı günler gecirmeniz dileğiyle...

hayırlı haberlerinizi alırız inşallah..allah yar ve yardımcın olsun...

arkadaşlar allah yardımcınız olsun öncelikle benim yarın yumurta toplama işlemim olacak kullandığım gonal-f 450 üç kutu arttı isteyenlere uygun bir fiyattan verebilirim .sakarya adapazarındayım

Merhaba bende 41 yaşındayım, ilk tüp bebek denememde tek sağlıklı embriyom oluştu ve hamileyim, kafanıza takmayın sadece dua edin, Allah hepimize bebklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaslar aranıza yenı katıldım bende 14 aralıkta ılk tup bebek transferımı yaptırdım. 26 aralık test gunum ama benım suan adet sancılarına benzer sancılarım var adet sıvılcem cıktı ve her adetten once böyle cınsellık gıbı rüyalar gorurdum yıne oldu yanı uykuda oluyor.... dun gece oldu ve esım yatıyordu kalktım gece yarısı 1 saat ağladım olmadığını kabullendim.. adet sancılarına cok takılmamıştım cunku hamılelık sancılarıda aynı olabılıyormus dıye. ama sıvılcem ve bu olay moralımı sıfıra ındırdı . pazartesı gunu 10.gunum test yaptırmayı düşünüyorum olmadıysada bılıyım artık.. allah hepımızın yardımcısı olsun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…