kızlar erkek faktörü sperm hareketi azlıgı olup hamile kalan var mı tüp bebekle
canım bizde problem eşimdeydi sperm sayısı 5 milyon morfoloji hızı %3 dü ama çok şükür tedavimiz sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızım var. Biz Bahçeci Fulya kliniğinde Emre Bakırcıoğlunun hastasıydık çok çok memnun kaldık tavsiye ederim. isterseniz gidin ön görüşme yapın emre beyle zaten görüşmeler ücretsiz..
canımmm keşke ama bursalıyız biz hatta bursanında uzak bi ilçesi istanbulda yaptıramayız eşim işine devam etmek zorunda[/QUOTE
günaydın canım peki eşinin hiç izin alma durumu yokmu? yani ön görüşme bile yapsanız en azından sizi yönlendirebilir emre bey yada telefon açın merkeze her türlü yardımcı oluyolar öyle yiyip bitirme kendini lütfen. bide eşimden biliyorm aylarca çok uğraştırdı beni önce tedaviyi kabul etmedi ne tartışmalar kavgalar yaşadık ama asla pes etmedim sende güçlü ol canm
canımmm keşke ama bursalıyız biz hatta bursanında uzak bi ilçesi istanbulda yaptıramayız eşim işine devam etmek zorunda[/QUOTE
günaydın canım peki eşinin hiç izin alma durumu yokmu? yani ön görüşme bile yapsanız en azından sizi yönlendirebilir emre bey yada telefon açın merkeze her türlü yardımcı oluyolar öyle yiyip bitirme kendini lütfen. bide eşimden biliyorm aylarca çok uğraştırdı beni önce tedaviyi kabul etmedi ne tartışmalar kavgalar yaşadık ama asla pes etmedim sende güçlü ol canm
güçlü olmaya çalışıorum herşeyden önce tevekkül etmeye calısıorum bakalım beklemedeyiz şimdilik
güçlü olmaya çalışıorum herşeyden önce tevekkül etmeye calısıorum bakalım beklemedeyiz şimdilik
Bende bursada yasiyorum, benimde esimde sorun var, sperm sayisi 4 milyon, ileri hareket ve morfoloji 0. 1 aydir keciboynuzu kuru uyguluyoruz, tup bebek icin daha cesaretimi toplayamadim, ruyalarimda tedaviye basladim ama gercek hayatta hayal kirikligi korkusundan baslamak istemiyorum. Burdada en iyi dr osman develioglu, baslarsak onunla baslayacagiz.
Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında
canım bizde problem eşimdeydi sperm sayısı 5 milyon morfoloji hızı %3 dü ama çok şükür tedavimiz sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızım var. Biz Bahçeci Fulya kliniğinde Emre Bakırcıoğlunun hastasıydık çok çok memnun kaldık tavsiye ederim. isterseniz gidin ön görüşme yapın emre beyle zaten görüşmeler ücretsiz..
Bende bursada yasiyorum, benimde esimde sorun var, sperm sayisi 4 milyon, ileri hareket ve morfoloji 0. 1 aydir keciboynuzu kuru uyguluyoruz, tup bebek icin daha cesaretimi toplayamadim, ruyalarimda tedaviye basladim ama gercek hayatta hayal kirikligi korkusundan baslamak istemiyorum. Burdada en iyi dr osman develioglu, baslarsak onunla baslayacagiz.
canım ahkkında hayırlısı olsun osaman develioğlunu bnde duymustum ii bi dr. ameliyat olmadı sanırımeşin
selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı
umarım çok olmuyorumdur
merhaba
hangi şehirdesiniz bilmiyorum,devlet en az 2 aşılama yapıldıktan sonra tüp bebek raporu veriyor
devletten aldığınız tüp bebek raporuyla anlaşmalı özel merkezlerde de tüp bebek yaptırabilirsiniz
bence iyice araştırın,acele etmeyin,rapor hakkınız varsa devletten rapor çıkarıp kullanmaya bakın
2 tüp bebek denemesini devlet karşılıyor,çünkü zaten maliyetli bir süreç,mutlaka raporu alın,ilaçları da devlet karşılıyor,
bir de karyotip analizi yaptırın,devlette de yapılıyor,amh,pıhtılaşma testleri yaptırın,öyle tüp bebek tedavisine geçin
umarım yardımcı olabilmişimdir,merak ettiğiniz şeylerde yardımcı olabilirim