Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

slm arkadaşlar bende aydın beyin hastasıyım.yazılarınızı okuyor cevap yazamıyordum üye olmadıgım için bugün oldum.ben dogum kontrol haplarını bitirdim bu akşam ignelerime baslıyorum.inş allahım hepimizin muradını gercekleştirir.

basından gecenleri kodum çok üzüldüm aglıyorum şu an canım sana allah sabır versin basın saolsun.tekrar istiyorsan cenabı rabbim inş.bir bebiş verir ve acılarını unutursun

sobek arkadaşım yakında iğnelere başlıcak biri olarak sen beni çok korkuttun Allah yardımcımız olsun inşallah.

Allah herseyin hayirlisini versin.ayni seyleri yasadim ve tup bebek 2.denememe basliyorum.Allah yardimcimiz olsun...

Uzun süredir takipcilerinizdenim Tecrübelerinizden faydalanıyorum.aranıza yeni katıldım bugün transferimin 10. Günü yarın belli olacak ama hala karnımda ağrı var özellikle idrar yaparken. Sizce bu normalmi?

Merhaba arkadaşlar
Kısaca hikayemi anlatayım.2002 yılında evlendim.hiç korunmadık.Bir süre sonra doktora gidip bir sorun olup olmadığını öğrenmek istedik.Öncelikle hiç bir sorun yok dendi ve bildiğiniz üzere sayısız yumurta takibi yapıldı ama olmadı.Doktorumuzu değiştirdik yine sorun yok dendi yumurta takibi ve aşılamalar yine yok.Daha sonra sağ tüpümde daralma olduğu rahmin t şeklinde olduğu bunun çok önemli olmadığı vs.vs. yine aşılamalar yine sonuç yokHatta bir aşılama aşırı yumurta olmasından çoğul gebelik olur diye iptal edildi.Doktora biz bir tanesini bulamadık ne çoğulu siz yapın dememe rağmen yapmadı .cahillik işte gitsene başka bir doktora hazır halde yumurtalar…Ama umutlanıyorsun olur sanıyorsun…Daha sonra eşimde morfoloji %1 sadece tüp bebekte şansınız var dendi.Tüp bebek denedik herşey çok güzel derken sadece 1 yumurta döllendi transfer edildi sonuç negatif…. Başka bir merkeze geçtik yine sil baştan herşey incelendi genetik testi istendi sorun yok.bu arada bana benim isteğim üzerine laparoskopi ve histereskopi yapıldı.sonuç endometriozis ,yapışıklıklar çıktı..Hepsinin temizlendiği gebe kalmam için hiçbir sorun kalmadığı söylendi.3 ay geçti yok 6 ay geçti yok….yeniden tedavi süreci başladı ama yeterli sayıda yumurtam artık olmuyordu…o kadar ilaca rağmen …hatta yumurta oluşmamasından dolayı iptal edilen tedavilerim oldu…yeniden tedavi süreci …oluşan 3 yumurtayla tüp bebek denemesi ama sonuç yine negatif…Artık vazgeçtim umudum kalmadı en son gittiğimiz merkez çok iyi bir merkezdi çok umutluydular 2 tane 1. Kalite yumurtam oluşmuştu ve transfer edilmişti.Ben ve eşim çocuğumuzun olmayacağını kabullenmeye başladık.Çevreden evlatlık alın demeler başladı.Tüm arkadaş grubumuzu değiştirdik çünkü çoğu bilmeden yada bilerek öyle kırıyorduki…Yok eşim ceket atsa hamile kalırım ,bizimki 3.cüye hamile ,bilmem kim ilk geceden hamile kalmış v.s vs …Çevremizde çocuksuz aile zaten yok bir ortama girsek yüreğimi kanatırcasına bitmek bilmeyen çocuk muhabbeti…Görüşmedik bu tarz insanlarla kendimize ait bir dünya kurduk…Hiç umudum olmamasına rağmen bir daha deneyelim dedik..yine 3 yumurta döllendi 2 tane kaldı 1 tanesi 1. İkincisi 3. Kalite transfer edildi…Bu kez kendime dikkat ettim desem yalan olur yine olmayacaktı hep negatif sonuç aldığım için sayısız kan testlerinde hiç 1 değerini bile göremedik ki.. gittim kan verdim eve döndüm .beklemedim bile sonucu telefonla aradım birkaç saat sonra sonuç 160 tı hamileydim …Bunca yıldan umutsuzluktan sonra buna inanmak çok zordu….2 gün ikinci test ve evet ikiye katlanmış değer ,geçen hafta ultrasonda gözüken 1 adet gebelik kesesi ve hala inanamıyorummm. Hatta bu hafta kalp atışı için gideceğiz doktora sanırım o zaman inanacağım ben hamile olduğuma 37 yaşımda hiç umudumuz kalmamışken,sayılı yumurtamla eşimde morfoloji 1 iken, hiç dikkat etmeden hamile kaldım…İsteyen herkese Allah nasip etsin inşallah….12 yılın 10 yılı tedavilerle geçti bu süre zarfında yaşadıklarımı maddi manevi bir ben bir Allah bilir…Zaman zaman buraya girip başarı hikayelerini okuyup acaba bende bir gün buraya yazarmıyım dedim her başarı hikayesinde ...Ben yumurta kalmayana kadar devam edecektim umudum olmasada sizde devam edin belki mucizeniz hiç beklemediğiniz bir zamanda sizi bulur…

tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallah aminn sevgiler

Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı başıma 5 denememi yapacağım bi kaç ay sonra inşallah

İnşallah olumlu sonucu alır,son denemen olur...Çook ama çook yıpratıcı maraton Allah madden ve manen yardımcın olsun ...

merhaba istanbull34.benim sana bir sorum olacak ama kısa durumu mu analtmak istedim sizlere 4 yıllık evlıyız evlılıgımızın ılk yılı korunduk ıkıncı yıla gırerken bebege karar verdık ama her deneme basarısızdı normal yolla tabi.1 yılın sonunda.sonra hamıle kaldım ama boş gebelıktı.uzunca bı dönem kendıme gelemedım ardından kanser sın dıyerek hastaneye yatırdılar benı ama ne buyuk sacmalık kı kan alınan tupde pislik varmıs ve bu yuzden sonuc öyle cıkmıs ama bu arada ilik örneği bile alındı benden.ardından ben bır yıl suren bı panık atak evresıne gırdım ama çok zor gunlerdı tam bır yıl olmustu ve ben bu defa ıstemeden hamıle kaldım ama oda 5 haftalık dusuktu.sımdı tekrar 7 aydır korunmuyoruz ve hamıle kalamadım esım sperm tahlılı yaptırdı 15mılyon cıktı ve doktor dogal yolla cok zor dırek tüp bebek deneyebılırsınız dedı.istanbull34 benım sana sormak istedıgım esınin sperm sayısı kaç tı.ılaclardan sonra tekrar artıs varmı dıye sperm tahlılı verdımı sımdıden tesekkur ederım.allah bebegını sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasıp etsın :)

canım göz yaslarımı tutamadım ınankı uzulme yanlız degılsın bende yenı uyeyım burada ama herkez cok destek burada bırbırıne.bende ıkı bebegımı kaybettım büyük yıkımlardı benım ıcın.allah kımsenın kucagını boş bırakmasın ınsallah.....

Arkadaşlar bu yolda mücadele eden herkese Allah yardımcı olsun ve herkesin kucağına bebeğini almayı nasip etsin. Hem işimi hemde bebeklerimi kaybettim, şuan boşluktayım ağlıyorum, düşünüyorum zamanı öldürüyorum. 07 Ağustosta kürtaj oldum, 13 haftalıkken tek yumurta üçüzü kızlarımın kalbi durdu (((((( üçüncü tüp bebek denememde hamile kalabildim, ama malesef riskli hamilelik grubuna dahil edildim, sağlıklı doğum yapmam çok zor denmişti öyle de oldu...Umarım gün gelir başarı hikayemizi de paylaşmayı Allah nasip eder inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin, 40 yaşındayım yine denemek istiyorum Allahın izniyle...

geçmiş olsun canım ALLAH bir daha böyle bir züntü yaşatmasın inşallah....en yakın zamanda tekrar hamile kalmanı diliyorum.RABBİM sevindirsin

Allahım sabırlar versin.Ne yazacağımı bilmiyorum..Sadece ağlıyorum, ağlıyorum..Bense ilk kez deneyeceğim..Daha yolun başındayım..

cnm çok ağlattın beni ...allahım sağsağlim bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah...allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah

ne kadar zor bir sınav..allahım dayanma gücü ver..menekşecm ağlamaktan bi hoş oldum allahım inşallah tedaviye bile gerek olmadan kendiğinden versin sen bunu hakediyorsun..allahım yardımcın olsun..söyleyecek kelim bulamıyorum

canım benimm baştaan sona okudum ağlay ağlayaa Rabbim dayanma gücü verecek inşalh hep dua edicem sanaa hergece

merhaba arkadaslar.ben avusturyada yasiyorum 30 yasindayim 10 yillik bi ewliligim ve iki yil nisanlilik dönemi dersek 12 yil.evlenip buraya yerlestik.evliligimizin 5. ayinda bebegimizin olmasini istedik ve korunmayi biraktigimiz anda yani ilk ayinda rabbim bize bi bebis verdi.benim icin umuttu,cünki bir hayati sifirlayip buraya geldim bi düsünün yapayalniz bisey danisacak kimse yok etrafinizda büyük bi aileye gelin geldim kocaman bahceli büyük bi müstakil evdi kaynim görümcem kayinvalide,kayinpeder,devamli bizde vakit geciren es-dost tanidik yani tek arkadasim yikadigim bulasiklar ve temizlik yaptigim ew ve tabii bebegimdi..bi erkek cocuk gözlerine baktigimda yalnizligimi aileme hasretimi unuttugum tek sevimli varlik..onunda tek arkadasi bendim yasitlarimla görüsme pozisyonumuz olmadigindan onunda arkadasi bendim ve yillar icinde gürümcem evlendi tabii kaynimda yedi yil gecti ama bu süre zarfinda yine esimle oglum 3 yasindayken ogluma kardes düsündük.ve olmadi.kayinpederim emekli olunca kendi evimize ciktik ayrildik ve kendimize ayiracak cok zamanimiz oldu.esim tedaviyi bu 3 yil icinde gereksiz buluyor bi evladimizin oldugunu söylüyordu uzun ugraslar sonucu ikna etim tabii ne ihtilaller ne devrimler gecirdi evliligimiz biz mutlu kücük bi aileyiz cocuk egitmek zor oglumuz büyük artik basbasa kadik birak kendimize zaman ayiralim falan diyordu esim.nihayet kabul etti ve oglum 6 yasindayken tedavi sürecimiz basladi bikac igne-ilac tedavisinin ardindan asilama yöntemine basladik ki kayin pederimin ölümcül hastaligiyla sarsildik esim tedaviyi birakip babasi icin hayatini ve tüm isteklerimizi ertelememizi istedi benden özellikle bebek tadavisini.asilamami tamamlamak kaydiyla kabul ettim asilamamin yapildigi gün esimin anne-babasini evime getirdim tabii agirda kaldirdim is-gücte yaptim sonuc negatifti.ve daha yeni evimize geceli bir yil bile degilken tekrar birlestik.oglum anasinifina gidiyordu eger evde bi hasta varsa sanmayinki siz sagliklisiniz.hayatimi adadim lavaboya götürüyor ilaclariyla ilgileniyor hastanelerde basini bekliyor esime destek oluyor psikolojisi bozulmus kayin validemi bazen ortamdan uzaklastiriyor yani herkese yetisiyordum meger kendimi ne cok ihmal etmisim her krizinde bas ucunda bi gelindim ben.kaynanana gürümce kayin herkes hayatinda evinde eltim ve görümcem hamileydi bide yüc yildir esme bebek tedavisi icin yalvarmalarima ragmen saatlerce yanimda hamileliklerini anlatiyorlar bana aciyarak allah sanada versin diyorlardi.fakat ben nekadar sürecegini bilmedigim bi hastalikla esimle beraber mücadele veriyordum ve kayinpederim 3 yil sonra vefat etti maalesef.ve üzerinden bir yil gecti icimdeki bebek özlemi hic anne olmamis biri gibiydi ve nihayet basladimmmmmmmmm.desteklerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…