Hep dua ederdim ama hamile kaldığım önceki ay gece namazlarım fazlaydı ve hamilelik niyetiyle 1 hafta oruç tutmuştum. Sonra bir yerde okumuştum ki sabır ve namazla isteyin deki sabır orucu kastediyor. Sonra Rabbim müjdeli haberi nasip etti.ben de sizler gibi tüp bebek süreci geçirmiş olduğum için rahat yazıyorum.ikncisi mucize bir şekilde dogal yoldan oldu . inşallah en kısa zamanda sizlerde müjdeli haberler verin
2 aşılama tutmadı rahim eğriliği vardı ufak bir operasyon geçirmem gerekti tüp bebek ilk denemede tuttu aşılama ile çok farklı uygulama ama böyle karamsar dusunme psikolojin çok önemli bu süreçte rahat olmalısın bol bol gez ve dua et nacizane tavsiyemHerkese hayirli geceler arkadaşlar.. gece gece bi hüzünlendim yazıları okurken bende yazmak istedim.. 3 kez negatif aşilama yaptirdim 2 kez aşılama dışında kimyasal gebelik gecirdim kendiliginden oldu. En son kimyasal gebeligim 8 9 ay oluyor. Yani saglikli bi bebek olsaydi belkide simdi kucagimdaydi ama rabbim boyle uygun görmüs. En son ki aşilamam da 2 ay oluyor. Artik aşilama defterini kapattık bu corona belası gidince tüp bebege gecmeyi dusunuyoruz artik. Bu sürede vucudumun biraz dinlenmesi de iyi olucak hem. Ama korkuyorum.. 3 aşilama tutmadı. Tüp bebek de tutmazsa ne yaparım.. sanki son çarem tüp bebekmiş ama oda tutmazsa ne yaparım diyorum simdi bile sanki hiç bizim cocugumuz olmucakmiş gibi hissediyorum.. hep boyle yanliz kalicakmişiz gibi.. bu bir iç döküş benim gibi hissedenler olduysa yazarmisiniz.. bu arada hiç bir tıbbı rahatsizligimiz yok gibi gozukuyor testler vs hersey yapildi.. herşey Allahtan. Ama ben çaremi arayım gerisi rabbimin takdirine kalmis.. hayirli geceler tekrardan yorumlarinizi bekliyorum. Benim gibi dusunüp ayni seyleri yaşamis olanlar varsa bana destek olurmusunuz. Rabbim bu mübarek ayın hürmetine tüm isteyenlere de banada kendiliğinden tedavisiz hamile kalip sağlikli bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
Yok canim ben daha hastanelere gitmeye cesaret edemiyorum.. vakada iyice artiyor zaten.. daha hazir hissetmiyorum malesef. Siz naptinizMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Tedavi ye başlayan var mı?
Topik listenin gerilerinde kalmış...
Yok canim ben daha hastanelere gitmeye cesaret edemiyorum.. vakada iyice artiyor zaten.. daha hazir hissetmiyorum malesef. Siz naptiniz
Insallah canmTemmuzda yeniden tedaviye başlayacağız nasipse 15 16 temmuz gibi inşallah.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Hiç canını sıkma lütfen inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır kimseye aldırış etme böyle insanlar çevremizde çok fazla bana sen teselli vermiştin kimseyi duyma diye sakin ve huzurlu bir şekilde beveğini bekle inşallah salı günü güzel haberi alırsın canımI issiz canım ne yaptın nasıl gidiyor merak ettim seni . Ben transferimi oldum salı günü kanda baktircam ama dayanamayıp bugün idar testi yaptım ilk önce tek çizgi 10 dk içinde de hayalet ikinci çizgiyi gördüm ama canımı çok sıktı. Ağlamak istedim kalabalıktan ağlayamadım. Kimseye belli etmemek için testi gidip disardaki çöpe attım . Şimdi içim kafam allak bullak . Bugün yine bebeğinin adını kendi çocuğuna koyan şahıs gruba yok bebek için keçi sutu yok oto koltuğu yok şapkası ayakkabısı .... heer şeyi gruba sorar oldu . Belki bana öyle geliyor şu an beklemek stres yaptı ama ben dayanamayacak duruma geldim . Ümidim de tükenmek üzere .
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız seninleI issiz canım ne yaptın nasıl gidiyor merak ettim seni . Ben transferimi oldum salı günü kanda baktircam ama dayanamayıp bugün idar testi yaptım ilk önce tek çizgi 10 dk içinde de hayalet ikinci çizgiyi gördüm ama canımı çok sıktı. Ağlamak istedim kalabalıktan ağlayamadım. Kimseye belli etmemek için testi gidip disardaki çöpe attım . Şimdi içim kafam allak bullak . Bugün yine bebeğinin adını kendi çocuğuna koyan şahıs gruba yok bebek için keçi sutu yok oto koltuğu yok şapkası ayakkabısı .... heer şeyi gruba sorar oldu . Belki bana öyle geliyor şu an beklemek stres yaptı ama ben dayanamayacak duruma geldim . Ümidim de tükenmek üzere .
Elimde olmadan etkileniyorum artık. Olumsuz düşünce öyle bi sardı ki beni sürekli gözlerim doluyor .ağlayamıyorum bile inanirmisin annemler kardeşler ev öyle kalabalık ki milletin moralini bozmamak için .. O insani taktığımdan diil zaten artik aradiğinda açmiyorum bile ben bu aşamadayken böyle içten pazarlıklı insanlarin ne işi var etrafımda diyorum . İnşallah pozitif olur ama hiç ümidim kalmaDi allah sevinirsin inşallah . İçimi açacak kimse kalmadı sizden başkaHiç canını sıkma lütfen inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır kimseye aldırış etme böyle insanlar çevremizde çok fazla bana sen teselli vermiştin kimseyi duyma diye sakin ve huzurlu bir şekilde beveğini bekle inşallah salı günü güzel haberi alırsın canım
İnşallah canım . Ümidim yok ama inşallah olur . Hamlelerin duası kabul olurmuş dua et bana allah yüzümüze baksın . Şuan pozitif olması için sanki sadece dua kaldı elimde mucize olacak benim için .Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız seninle
Merhaba arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsunI issiz canım ne yaptın nasıl gidiyor merak ettim seni . Ben transferimi oldum salı günü kanda baktircam ama dayanamayıp bugün idar testi yaptım ilk önce tek çizgi 10 dk içinde de hayalet ikinci çizgiyi gördüm ama canımı çok sıktı. Ağlamak istedim kalabalıktan ağlayamadım. Kimseye belli etmemek için testi gidip disardaki çöpe attım . Şimdi içim kafam allak bullak . Bugün yine bebeğinin adını kendi çocuğuna koyan şahıs gruba yok bebek için keçi sutu yok oto koltuğu yok şapkası ayakkabısı .... heer şeyi gruba sorar oldu . Belki bana öyle geliyor şu an beklemek stres yaptı ama ben dayanamayacak duruma geldim . Ümidim de tükenmek üzere .
Bende buraya yazıyorum artık çevremde beni anlayacak hiç kimse kalmadı herkes hamile tüm arkadaşlarım birlikte evlenenler 2. Ye hamile şimdi bi de demezler mi ay beklemiyordum nasıl hamile kaldım diye çıldırıyorumElimde olmadan etkileniyorum artık. Olumsuz düşünce öyle bi sardı ki beni sürekli gözlerim doluyor .ağlayamıyorum bile inanirmisin annemler kardeşler ev öyle kalabalık ki milletin moralini bozmamak için .. O insani taktığımdan diil zaten artik aradiğinda açmiyorum bile ben bu aşamadayken böyle içten pazarlıklı insanlarin ne işi var etrafımda diyorum . İnşallah pozitif olur ama hiç ümidim kalmaDi allah sevinirsin inşallah . İçimi açacak kimse kalmadı sizden başka
Zaten sadece duamız var bu asamada.sen fiili duanı yapıp tedavini olmussun. Simdi de sözlü olarak Rabbimden isteyeceksin. İnanarak. Bolca dua et. Geceleri özellikle herkes uyurken kalk duanı et. İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsünİnşallah canım . Ümidim yok ama inşallah olur . Hamlelerin duası kabul olurmuş dua et bana allah yüzümüze baksın . Şuan pozitif olması için sanki sadece dua kaldı elimde mucize olacak benim için .
Bugün transferin 7.günüMerhaba arkadaşım. Öncelikle hayırlı olsunYanlış mı anladım bilmiyorum ama transferinin 5. günündesin değil mi ve silik çizgi gördün? Anladığım gibiyse çok normal. Sadece şu günlerde kendini sıkma ve kafanı hiç bir şeye takma sana bunu tavsiye edicem. Olumsuz etkilenmemen için diyorum. İnşallah kucağına almak nasinasip olur
Amin inşallah . Gece gunduz inanın olmayan herkes için ediyorum . Çok zor bu . Hep diyorum ev diil araba diil para pul diil . Çocuk başka . Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin . Ama ben çok bunaldım gerçekten . O kadar çok ki etrafımda ve o kadar düşüncesizler ki anlatamam. Yaşım da geçiyor o da beni bunaltıyor . 35 oldum her yıl daha da zor olacak denicem tabi yine olmazsa . Ama çok daha zor olacak benim içinZaten sadece duamız var bu asamada.sen fiili duanı yapıp tedavini olmussun. Simdi de sözlü olarak Rabbimden isteyeceksin. İnanarak. Bolca dua et. Geceleri özellikle herkes uyurken kalk duanı et. İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?