• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Canm cok sevindimm. Insallah tutar hemide ikiz :) bende bi an once doktora gitmek istiyorum.. ama bulundugumuz durumdan dolayi cesaret edemiyorum. Gittigim hastanede sehir disinda. Ben sakarya hastane izmit. Ve iki sehirede giris cikis yasagi var.. bi an once bitse de bizde bi an once tedavimize baslasak.. ilk olucak ya dusunceliyim bende.. ya hic tutmazsa ya dollenme bile olmazsa diye. Bi yanimda ya tutarsa ilk denemede sonucta 2 kez kendiliginden kaldin diyorum.. of off kafamda deli sorular.. o yuzden bi an once doktora gidip konusmak istiyorumm..

Amin inşallah canım benim...
Doktoru aramadan önce çok dua ettim..
Benim için hayırlı ise randevu versinler değilse yine ertelesinler nolur allahım dedim... çok ısrar ettim haziran olsun diye..
Aradım haziran olmaz dedi doktor ama temmuz olur.. negatif almaktansa ertelensin daha iyi benim için..
Acele etme sende geç olsun güç olmasın inşallah... her şerde bir hayır muhakkak vardır.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

insallah artar artmasa da o 1 yumurta sapasaglam olsun 🤲
Malesef canim artmamis.4 yumurta gorunuyo ama 1 tanesi olgunlasmis oda 19 mm..diger 3 u olgunlasmamis..bende hep bu sekilde oluyo ama..okada omepag10 lar kullandim..biesteron 2 aydir..sonrada su 7 gundur..gonalf merional ve genotropin kullaniyodumm..yumurta sayimi artirmadi sadece 2 mm daha buyumus oncekine gore..oncekilerde 16-17 mm oliyodu..hayirlisi olsun kan tahlili verdim simdi bekliyorum..catlamamissa..cumartesi yumurtam alinicak...

Malesef canim artmamis.4 yumurta gorunuyo ama 1 tanesi olgunlasmis oda 19 mm..diger 3 u olgunlasmamis..bende hep bu sekilde oluyo ama..okada omepag10 lar kullandim..biesteron 2 aydir..sonrada su 7 gundur..gonalf merional ve genotropin kullaniyodumm..yumurta sayimi artirmadi sadece 2 mm daha buyumus oncekine gore..oncekilerde 16-17 mm oliyodu..hayirlisi olsun kan tahlili verdim simdi bekliyorum..catlamamissa..cumartesi yumurtam alinicak...
sıkma canini 15 20 yumurtasi olanin da geriye 3 kaliyor mesela aslinda sayilar gercekten sadece moral bozuyo yada umutlandiriyor olacagi varsa olacak o 1 yumurta ins embriyoya dönusur.yuksek dozmu ilaclarin.benim de iki tanesi onden buyudu neden boyle oluyor bilmiyorum

Keşke sorunu bilsek bize sebepsiz deniyormuş:KK43: her seferinde sil baştan başlıyorum malesef hiç embriyom oluşmuyor
aslinda sebepsiz hicbirsey yok ama kadin erkege gore daha kompleks bir yapida.yani spermin bakilcak seyleri belli morfolojisi hizi sayisi dna hasari da tamamsa bitti gitti.ama is yumurtada bitiyor ve yumurta kalitesi gercekten cok onemli

ISSIZZ im gerçekten de bu dünya da kimsem yok eşim ve ben yalnızız..
Allah tan başka kimsemiz yok bizi anlayan..
oyle deme..bu bir surec ve kendini yalniz hissediyorusun ama gecici..bir gun bu surec bitince icindeki neseyi mutlulugunu paylasma ihtiyaci hissediceksin ve iki kisiden fazlasina ihtiyac duyucaksin o yuzden soyutlama kendini ..gerekirse rol yap ama soyutlama lutfen

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım ilk defa tüp bebek denemesi olacak da dondurulmuş embriyo.ile on gundur göbeğime bant yapisitiyorim ve en son Çarşamba yapıştırıp cuma çıkarmadan gel.dediler acaba o gün transfer mi yapilir bilginiz var mı sormayi unuttum doktoruma da

Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım ilk defa tüp bebek denemesi olacak da dondurulmuş embriyo.ile on gundur göbeğime bant yapisitiyorim ve en son Çarşamba yapıştırıp cuma çıkarmadan gel.dediler acaba o gün transfer mi yapilir bilginiz var mı sormayi unuttum doktoruma da
İlk defa duydum, bant olayını

hayir sebep su denmedi denemeez de zaten.cunki 6 yumurtadan biri dollendi buyuk ihtimalle kalite problemi var.sperm sayi ve hiz peoblemiyle gittik ama benim de ic acici cikmadi.test yaptridinizmi pihtilasma falan
benım 9 yumurtadan 6 tanesini döllenmişti. Transfer gunu 3 tanesı yerleştirilecek durumdaydı. 1 tane koyuldu. Ben daha önce gebelik kayıplarım oldugunda yaptırmıstım pıhtılasma sorunu cıkmadı.

benım 9 yumurtadan 6 tanesini döllenmişti. Transfer gunu 3 tanesı yerleştirilecek durumdaydı. 1 tane koyuldu. Ben daha önce gebelik kayıplarım oldugunda yaptırmıstım pıhtılasma sorunu cıkmadı.
5.gune beklediler ozaman degilmi.eger pihtilasma degilse ya kromozom yada rahimde bir sorun akla geliyor baktirmissinizdir ama

5.gune beklediler ozaman degilmi.eger pihtilasma degilse ya kromozom yada rahimde bir sorun akla geliyor baktirmissinizdir ama
hyr ptesi yumurta toplandı ppersembe transfer oldu. esim ve ben genetik test yaptırdık problem cıkmadı. rahım kalp sekli gibiydi onun ıcın hısteroskopi yapıldı

Canım merhaba ben seni geçen seneden hatırladım sanırım nisan yada ağustosta tedavi olmuş muydun

Merhaba canım..
2018 Haziran
2019 haziran
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Haziran ayından nefret ettim bu kez de hazirana denk gelecek diye korktum çok şükür ki 15 16 temmuz adetimle başlayacağız nasipse.. şuan merkez değiştirdim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Merhaba canım..
2018 Haziran
2019 haziran
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Haziran ayından nefret ettim bu kez de hazirana denk gelecek diye korktum çok şükür ki 15 16 temmuz adetimle başlayacağız nasipse.. şuan merkez değiştirdim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Amin inşallah bende geçen yıl ağustos ta negatif almıştım konuşmuştuk ama benim nick başkaydı o zaman çok kişi pozitif görmüştü inşallah bizim yüzümüz de bu sene güler

Amin inşallah bende geçen yıl ağustos ta negatif almıştım konuşmuştuk ama benim nick başkaydı o zaman çok kişi pozitif görmüştü inşallah bizim yüzümüz de bu sene güler

Inşallah canım inşallah.. RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. nickini hatırlayamadım.. özelden yazarsan belki hatırlarım canım..? Senin tedavin ne zaman başlıyor nasipse?

Inşallah canım inşallah.. RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. nickini hatırlayamadım.. özelden yazarsan belki hatırlarım canım..? Senin tedavin ne zaman başlıyor nasipse?
Virüs biraz daha azaldığı zaman düşünüyoruz sürekli git gel tehlikeli geliyor birazcık :KK43:

Back