• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek de tutmazsa...

Kizlar hepinize merhaba,
yazmak istedim cunku yine kendimi gucsuz hissettigim anlardan birindeyim belki de bu surecin en zor yanı git gellerle dolu olmasi ruh halimin.Bazen herkesin bir sekilde cocugu oluyor olmasa da hayatin sonu degil gezer tozar ona adapte olursun diyorum bazen de icimi umitsizlik kapliyor..Ya hic olmazsa ve yaslandiginda bunun eksikligini cok hissedersen diye..Ve sizde de su var mi ; kendimi asla hamile dusunemiyorum asla..hamileyim karnim buyumus falan hatta o testin 2 cizgi bile olmasi o kadar imkansiz geliyorki.. Biri var evde yan odada yatan ve bana anne falan diyor inanin meditasyon yaparken hayal etmem gerekirdi hayal ederdim ama suan sanki hic olmaz gibi geliyor..Ve cevremde olmayan cok arkadasim vardi oyle bir kac ay olmayan falan degil hatta en yakin arkadasim da daha yeni dogum yapti sayilir 8 yil falan olmadi ama ben hep sey derdim herkesin olur ben kalirim derdim gercekten de oyle oldu:KK43: hikayeme gelince 8 yillik evliyim ilk 2seneden sonra dusunduk olmadi..hep olur yaa dedik esim de agirdan aldi sonucta martta tup bebek denedik rezervim azalmis..yas 35.1 embriyo vardi ona da takilmadim neticede ihtiyacim olan 10 embriyo degil dualar dualar ..degerimi ogrendim 30 ve anladim bu kimyasal olur dedim oyle de oldu. Ama negatif dusunen negatif enerji sacan bir insan degilim sadece meslegimin de etkisi hep mantik..ve simdi 2.tup icin haziran reglimi bekliyorum insallah aksilik cikmazsa..ama inanin sanki herkesin 3 4.denemede oluyor da 2.de de pek sans yok gibi geliuor inanamiyorum bir turlu ya nasil yenicem bunu.
Sanirim matematikciyiz..🤗🤗tatlim kafalar ayni senle🤗benim ruh halimi ozetlemissin resmen..aslinda bu negagiflik degil..daha cok dikkat..inannilmaz merak duygusu ve gozlemlemek..verileri toplamak..ve olma olasiliginin az olmasini tespit etmek..yalniz degilmisim..🤗🤗olasilik konularinda imkansiz olay vardir..en azindan olasilik sifir degil bole bakalim biz..birasda aslinda zar atiyoruz..

Yazının büyük kısmında kendimi gördüm bu aralar aşırı düşünüp ağlıyorum 6 yıllık evliyim hep istedik olmadı 3 transfere bile gidemeyen tüp bebeğim var ve çevremde hamile haberi alıyorum bu ara fazlasıyla yani ruh halim hiç iyi değil bu aralar işsiz bir yere gidip avazın çıktığı kadar bağırmak istiyorum
Off kendimi bile geçtim senin olsun kendimin olmuş gibi sevineceğim.Bizden çok güzel anneler olur Allaha da en çok şükreden kullar olur başka da birşey olmaz bence bu psikolojiyle.

Merhaba bende de durum aynı şekilde bende hayal edemiyorum okadar imkansız geliyor ki kucagımda bana ait bir bebekle bir yerlere gitmek allahım ne büyük bir nimet isteyen bekleyen hayal eden herkes için. Ama sahip olanlar için böyle değil. Resmen ağlarken burnumun direği sızlıyor. eskiden sadece tabir zannederdim. Allahım sen büyüksün nasip et artık. Artık isyan noktasına geliyorum sanırım. Benimde mart ayında tüp bebek ve değer 40 malesef 80 oldu sonrası 20 lere düştü. Size sebep gösterildi mi benım hiç dondurulmuşum yok. Bu durumda herhalde ztn kalitede sıkıntı mevcut.
hayir sebep su denmedi denemeez de zaten.cunki 6 yumurtadan biri dollendi buyuk ihtimalle kalite problemi var.sperm sayi ve hiz peoblemiyle gittik ama benim de ic acici cikmadi.test yaptridinizmi pihtilasma falan

Sanirim matematikciyiz..🤗🤗tatlim kafalar ayni senle🤗benim ruh halimi ozetlemissin resmen..aslinda bu negagiflik degil..daha cok dikkat..inannilmaz merak duygusu ve gozlemlemek..verileri toplamak..ve olma olasiliginin az olmasini tespit etmek..yalniz degilmisim..🤗🤗olasilik konularinda imkansiz olay vardir..en azindan olasilik sifir degil bole bakalim biz..birasda aslinda zar atiyoruz..
aynen oyle😁 doktor dedi 6 yumurtanin hepsi dollenseydi 5.gun beklerdik dedim hocam yok zaten 6da 1i ben tahmin ettim😁

slm kızlar inanin sadece dua baska bisey yok bide kafadan silin hayatiniza bakin akışına çok zor oldugunu biliyorum 13 yıldır çabaliyorum yaşım oldu 30 ama hala bi ümitle bekliyorum rabbime teslim ettim vermiyosa güzelleştiriyordur kulundan dua bekliyordur bizde herzaman usanmadan bıkmadan isyan etmeden rabbimin kapısına gitceyiz yalvarcagız o kapıdan bos dömiceyiz sabır sadece olcak olcak diyceksiniz benim olcagına inaniyorum hatta iki ay önce doktorum bana dedi sen anne olmasın doktor bilmez rabbim bilir rabbimin dedigi olur ben şimdi akışına biraktim bi sene ara verdim sonra yine yola devam bırakmayın rabbim birgun bizede meyvemizi vercek❤

ISSIZZ im gerçekten de bu dünya da kimsem yok eşim ve ben yalnızız..
Allah tan başka kimsemiz yok bizi anlayan..
Cnm biz variz deme öyle nolur. Çok yazmıyorum ama takip ediyorum hep sizi. Biz bizi anliyoruz dualar ediyoruz birbirimize zamanı gelince hepimiz anne olcaz..

aynen oyle😁 doktor dedi 6 yumurtanin hepsi dollenseydi 5.gun beklerdik dedim hocam yok zaten 6da 1i ben tahmin ettim😁
Sen zari atmissinnn zaten🤗🤗ben yazi tura yaptim..2 taneydi biri olgunlasti..ben aslinda zoru basardim sana gore sansim daha fazla olmus..6 sida 10uda 1i de ayni aslinda..onemli olan kalite..saka bi yanada..allah tum bebis isteyenlerin yardimcisi olsun..dogurana kadar sıkinti stress bitmiyo..dogduktan sonraa zaten ayri bir deryaaa🤗🤗canim..siz basladinizmi tedaviye felan

Sen zari atmissinnn zaten🤗🤗ben yazi tura yaptim..2 taneydi biri olgunlasti..ben aslinda zoru basardim sana gore sansim daha fazla olmus..6 sida 10uda 1i de ayni aslinda..onemli olan kalite..saka bi yanada..allah tum bebis isteyenlerin yardimcisi olsun..dogurana kadar sıkinti stress bitmiyo..dogduktan sonraa zaten ayri bir deryaaa🤗🤗canim..siz basladinizmi tedaviye felan
hayir henuz degil haziranda tekrar insallah

Canım bende ve eşimde de bir sorun yoktu ama 5 sene olmadı bebeğimiz aşılama için doktora gittik. Bize aşılama vakit kaybı tuo bebekte bebeğin hemen olur düşünün isterseniz tüp bebek yapalım dedi. Bir saat içinde karar verdik.tam dedik şuan yavrum yanımda uyuyor. Çok şükür yani aşılama ile olmadıysa tüp bebek ile olma olasılığı daha yüksek bence allah gönlünüze göre versin :dua:

Cnm biz variz deme öyle nolur. Çok yazmıyorum ama takip ediyorum hep sizi. Biz bizi anliyoruz dualar ediyoruz birbirimize zamanı gelince hepimiz anne olcaz..

ALLAH razı olsun sizden zaten en kötü zamanlarım da burdan çok destek gördüm kaderaşlarimdan... iyiki burası var iyiki bizi anlayan birileri var.. bazen en yakınlarımız bile bizi anlamıyor... ISSIZZligimi burda gideriyorum bir tek.. cevremde 3 4 çocuklu insanlar.. asla anlamıyorlar beni.. zaten uzaklaştım zamanimin çoğu evde geçiyor ve burda iyiki varsınız KK 😍

Son düzenleme:
Off kendimi bile geçtim senin olsun kendimin olmuş gibi sevineceğim.Bizden çok güzel anneler olur Allaha da en çok şükreden kullar olur başka da birşey olmaz bence bu psikolojiyle.

RABBİM hepimizi sevindirecek kızlar dua edelim sadece onun lütfü sonsuz..
Biz savaşacağız ve sonunda da mutlu sona ulaşacağız allahın izniyle inşallah...

Merhaba arkadaşlar..
Bugün doktor ile telefonda konuşup randevu aldım...
Tüp bebek tedavisine 15. Veya 16. Temmuz da başlıyoruz inşallah...
Ağustos başı da transfer olur nasipse..
Hem heyecan hem korku hem endişe hem umutlu hemde sevinçliyim.. yanı duygularım çok karışık.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Canm cok sevindimm. Insallah tutar hemide ikiz :) bende bi an once doktora gitmek istiyorum.. ama bulundugumuz durumdan dolayi cesaret edemiyorum. Gittigim hastanede sehir disinda. Ben sakarya hastane izmit. Ve iki sehirede giris cikis yasagi var.. bi an once bitse de bizde bi an once tedavimize baslasak.. ilk olucak ya dusunceliyim bende.. ya hic tutmazsa ya dollenme bile olmazsa diye. Bi yanimda ya tutarsa ilk denemede sonucta 2 kez kendiliginden kaldin diyorum.. of off kafamda deli sorular.. o yuzden bi an once doktora gidip konusmak istiyorumm..

Kizlar hepinize merhaba,
yazmak istedim cunku yine kendimi gucsuz hissettigim anlardan birindeyim belki de bu surecin en zor yanı git gellerle dolu olmasi ruh halimin.Bazen herkesin bir sekilde cocugu oluyor olmasa da hayatin sonu degil gezer tozar ona adapte olursun diyorum bazen de icimi umitsizlik kapliyor..Ya hic olmazsa ve yaslandiginda bunun eksikligini cok hissedersen diye..Ve sizde de su var mi ; kendimi asla hamile dusunemiyorum asla..hamileyim karnim buyumus falan hatta o testin 2 cizgi bile olmasi o kadar imkansiz geliyorki.. Biri var evde yan odada yatan ve bana anne falan diyor inanin meditasyon yaparken hayal etmem gerekirdi hayal ederdim ama suan sanki hic olmaz gibi geliyor..Ve cevremde olmayan cok arkadasim vardi oyle bir kac ay olmayan falan degil hatta en yakin arkadasim da daha yeni dogum yapti sayilir 8 yil falan olmadi ama ben hep sey derdim herkesin olur ben kalirim derdim gercekten de oyle oldu:KK43: hikayeme gelince 8 yillik evliyim ilk 2seneden sonra dusunduk olmadi..hep olur yaa dedik esim de agirdan aldi sonucta martta tup bebek denedik rezervim azalmis..yas 35.1 embriyo vardi ona da takilmadim neticede ihtiyacim olan 10 embriyo degil dualar dualar ..degerimi ogrendim 30 ve anladim bu kimyasal olur dedim oyle de oldu. Ama negatif dusunen negatif enerji sacan bir insan degilim sadece meslegimin de etkisi hep mantik..ve simdi 2.tup icin haziran reglimi bekliyorum insallah aksilik cikmazsa..ama inanin sanki herkesin 3 4.denemede oluyor da 2.de de pek sans yok gibi geliuor inanamiyorum bir turlu ya nasil yenicem bunu.
Canim merhaba.. şu aralar bende çok duygusalım.. nedendir bilmiyorum suan adet donemindeyim.. şu siralar vurdu gene cocuksuzluk bana.. bayramin 1. Günü neredeyse dokunsalar ağlicaktim... kapima apartmanin cocuklari geldi bayramlasmaya. Interneti bi actim herkes cocugunun resmini koymus hamileler elleri karninda poz vermis... ve bi tane iki tane degil.. nerdeyse 15 20 fotograf boyleydi. Benden sonra evlenenlerin bile hamile resimleri var veya cocuklari kucaklarinda.. o kdr zoruma gitti ki. Ogunden beri toparlanamiyorum. O gun ztn dokunsalar aglicak gibiydim.. kendimi cok yanliz ve caresiz hissettim.. rabbim dedim bu gunleri bana unutturma.. elbet bir gün benimde olur insallah ben insanlarin canini yakmam bu gunleri hatirlayip. Rabbim kmseyi caresizlikle sınamasın.. caresizlik cok cok kotu birsey....

Selam canım ben farklı bi konuyla giriş yapacağım. biz 8 sene bekledik bebişimizi aşılama ve yumurta takipleri yapıldı 4 kez tüp denedik 3. "tuttu kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe gönderdim kromozom bozukluğu çıktı 4. Kez pgt yapılsın dedik gerek duymadılar yani embriyoda kromozom bozukluğu var mı diye bakılsın istedim buda düşer yada tutmazsa inceleriz dondurulmuş olduğu için tekrar çözdürüp biyopsi yapılmadı nasip bebeğim doğdu ama +1 farkla yani down.. Bu riski göze alıp transfer oldum içimede doğmuştu.. İNŞALLAH sağlıklı bir gamilelik nasip olur sana bizde problem bendeydi ve 3 sene sonra çözüldü tüpkerim problemliydi
2 li taramada çıkmışmıydı yoksa doğunca mı öğrendiniz down oldugunu...
Allah analı babalı büyütsün ❤️

Kendini de geçme canım:) valla cümlen çok doğru en çok şükreden kullar oluruz orası kesin:)

2 li taramada çıkmışmıydı yoksa doğunca mı öğrendiniz down oldugunu...
Allah analı babalı büyütsün ❤
Sadece kan testimde yüksek risk çıktı ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü normal çıkmıştı emin olmak için ileri testlere ihtiyaç vardı yaptırmadım herşeyiyle kabulüm dedim kendimi o teste göre hazırlamıştım zaten öyle şoklar falan yaşamadım doğumda aptal drum benden daha çok şok yaşadı 😁amin Allah razı olsun sizede sağlıkla kucağınıza alın inş💝

Sadece kan testimde yüksek risk çıktı ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü normal çıkmıştı emin olmak için ileri testlere ihtiyaç vardı yaptırmadım herşeyiyle kabulüm dedim kendimi o teste göre hazırlamıştım zaten öyle şoklar falan yaşamadım doğumda aptal drum benden daha çok şok yaşadı 😁amin Allah razı olsun sizede sağlıkla kucağınıza alın inş💝
Anladım canım,,, Amin inşallah darısı butun hamişlere..

Back