Bende pazartesi oldum transfer aksam saati test yaptim ama 2. Cizgi hic cikmadi bozmadim moralimi kana yeni karismistir idrara fecmez dedim ama icim oyle demiyorBugün transferin 7.günüilk önce tek çizgi net ikinci çizgi hiç yoktu . Sonra ikinci hayalet çizgi 10dk içinde çıktı ama ben yanlış olduğuna inandım ilk 5 dk içinde cikmazsa olmuyor diye biliyorum çünkü . Canımı çok sıktı ağlamak istedim ağlayamadim hala da aynı durumdayım . Reklamda çocuk görsem ağlayasım geliyor. İçim bir türlü inanmıyor pozitif olacağına . Olmadı diyorum . Melankolik davranmak fiil amacım . Elimde diil hiç ümidim kalmadı . Artık idrarda hafif pembe görünmesi gerek diye düşünüyorum. Ama bende hayalet çizgi
İşte o cok zoruma gidiyor benim de . Bide arkasında teselli ediyorlar güya . Yersen tabi . Ya canım baksana bizim halimize en iyisi sensin ne güzel gece uykunu kaçıran yok gez toz diyorlar . Allahım ben neden bunla konuşuyorum ki hala diye soruyorum kendi kendime . O kadar fazlalar ki . Sanki tozlaşmayla üremişler gibi her yerde ayrı bi akıl veren aman işte olmasın ben bıktım bu çocuktan diyen 2 dk geçmeden ağzını gözünü öpen anneler gözümun önünde hem de. Ahh ahh ben ne diyim. İçime içime ağlamaya başladım neden ben diyeBende buraya yazıyorum artık çevremde beni anlayacak hiç kimse kalmadı herkes hamile tüm arkadaşlarım birlikte evlenenler 2. Ye hamile şimdi bi de demezler mi ay beklemiyordum nasıl hamile kaldım diye çıldırıyorum
Allah yanında olsun inşallah kanda pozitif görürsün . O kadar iyi anlıyorum ki seni . Allahım yardım etsin bize . Çok zor gerçekten . Benim yaş 35 o canımı çok sıkıyor . Zaman aleyhime işliyor . DayanamıyorumBende pazartesi oldum transfer aksam saati test yaptim ama 2. Cizgi hic cikmadi bozmadim moralimi kana yeni karismistir idrara fecmez dedim ama icim oyle demiyorhakkimizda hayirlisi olmazsa nolur naparim bilmiyorum bu 4. Deneme
Sen erken yapmışsın canım buna rağmen silik çizgi çıkmış.bence üzülme sevin.çünkü bu çizgi gün gün daha çabuk ve belirgin çıkacak.bu kadar ağlamaklı olman bence hamilesin ve hormonların etkisi.hamileliğin ilk aylarında ağlamaklı oluyor insanBugün transferin 7.günüilk önce tek çizgi net ikinci çizgi hiç yoktu . Sonra ikinci hayalet çizgi 10dk içinde çıktı ama ben yanlış olduğuna inandım ilk 5 dk içinde cikmazsa olmuyor diye biliyorum çünkü . Canımı çok sıktı ağlamak istedim ağlayamadim hala da aynı durumdayım . Reklamda çocuk görsem ağlayasım geliyor. İçim bir türlü inanmıyor pozitif olacağına . Olmadı diyorum . Melankolik davranmak fiil amacım . Elimde diil hiç ümidim kalmadı . Artık idrarda hafif pembe görünmesi gerek diye düşünüyorum. Ama bende hayalet çizgi
inşallah öyledir canım . İnşallah pozitif görürüm . Gölge gibi bi çizgiyDi o yüzden inanamiyorum. Allahım sonradan güldürsün inşallah salı günü kan testi vercemSen erken yapmışsın canım buna rağmen silik çizgi çıkmış.bence üzülme sevin.çünkü bu çizgi gün gün daha çabuk ve belirgin çıkacak.bu kadar ağlamaklı olman bence hamilesin ve hormonların etkisi.hamileliğin ilk aylarında ağlamaklı oluyor insan
Evdeki testler sabahtan akşama kadar bile koyuluğu farkeder. Sabah erkenden bir daha test yapın aradaki farktan anlarsnz. Bizzat kendim yaşadım. Umudunuzu kaybetmeyin. Benim incecik çizgi çıktı koşa koşa dr gittim. Dr ultrasondan baktı hiç de hamile gibi değilsin dedi. Fotosunu gösterdm testin yok dedi ama çok şükür sağlıklı bie gebelikti bebeğim sağlıkla doğdu . Ben gece ince çizgi ertesi sabah biraz daha koyuydu. Sizinki de inş pozitiftirinşallah öyledir canım . İnşallah pozitif görürüm . Gölge gibi bi çizgiyDi o yüzden inanamiyorum. Allahım sonradan güldürsün inşallah salı günü kan testi vercem
@ISSIZZ canım ne yaptın nasıl gidiyor merak ettim seni . Ben transferimi oldum salı günü kanda baktircam ama dayanamayıp bugün idar testi yaptım ilk önce tek çizgi 10 dk içinde de hayalet ikinci çizgiyi gördüm ama canımı çok sıktı. Ağlamak istedim kalabalıktan ağlayamadım. Kimseye belli etmemek için testi gidip disardaki çöpe attım . Şimdi içim kafam allak bullak . Bugün yine bebeğinin adını kendi çocuğuna koyan şahıs gruba yok bebek için keçi sutu yok oto koltuğu yok şapkası ayakkabısı .... heer şeyi gruba sorar oldu . Belki bana öyle geliyor şu an beklemek stres yaptı ama ben dayanamayacak duruma geldim . Ümidim de tükenmek üzere .
İnşallah öyledir . Benim çok bi ümidim yok . İnşallah pozitifdir. Duadan başka ümidim yokEvdeki testler sabahtan akşama kadar bile koyuluğu farkeder. Sabah erkenden bir daha test yapın aradaki farktan anlarsnz. Bizzat kendim yaşadım. Umudunuzu kaybetmeyin. Benim incecik çizgi çıktı koşa koşa dr gittim. Dr ultrasondan baktı hiç de hamile gibi değilsin dedi. Fotosunu gösterdm testin yok dedi ama çok şükür sağlıklı bie gebelikti bebeğim sağlıkla doğdu . Ben gece ince çizgi ertesi sabah biraz daha koyuydu. Sizinki de inş pozitiftir
Canım benim inşallah herseyin pozitif gider. Benim saatler geçtikçe ümidim tükendi . Salı günü gelince gidip kan vercem. Ama sonucu biliyorum . Allah bi mucize gönderirse ayrı .Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Sabırlı ol kanda baktır. Geç döllenme olabiliyor sıkma canını lütfen..
Benim tedavim 15 16 temmuz da başlıyor.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Gercekten büyük bi acı yaşamışsın . Başın sağolsun. Ama Allahtan bir evladın var . Sıkı sıkı saril ona hatta benim için de sarıl . Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum . Bi tane olsa daha istemem diyorum . Ama biliyorum ikincisi de aynı birincisi kadar aynı derecede isteniyor . Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat daha nasip etsin sana da .Umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun benzer duyguları ben de yaşadım. 2 yıl düşündük olmadı aşılama bile yaptık tutmadı. Artık tüp bebek yaparz diye umutsuzca düşünüyorduk. Doktor kistn var bu ay kalsın tedavi dedi ve ben o ay tedavisiz hamile kaldım. Sorunsuz sıkıntılı çok mutlu heyecanlı bşr bekleyişke 9 ay geçti ama Maalesef doğum anında kaybettim bebrğimi..Rabbim düşnanıma bile vermesin. O acının tarifi yok. Zaten çok beklemiştik ama nasip olmadı. Sonrasında öncekinden daha çom korku üzüntü ama hep bebek özlemi. Korka korka tekrar gebelik düşündüm.2 ay olmayınca hemen tedaviye başladık. Hiç beklemek istemedim acıma dayanacak gücüm yoktu. Tedavileri olalım tüp bebeğe başlayalım dedik. Ama mucize gibi ilk yumurta takibimiz tuttu. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma. İnan insan önceki duygularını unutmuyor daha çok şükrediyor.. 6 ay önce yine hamikekaldım ama bu defa dış gebelik oldu. Dedim benim imtihanım da buymuş. Bazıları istediği ay hamile kalıyor sorunsuz doğuruyor istedipi sayıda çocuk yapıyor. Çok şükür be nim sağlıklı bi evladım var. Benimki de böyleymiş diyorym
Canım benim inşallah herseyin pozitif gider. Benim saatler geçtikçe ümidim tükendi . Salı günü gelince gidip kan vercem. Ama sonucu biliyorum . Allah bi mucize gönderirse ayrı .
Evlat bu istenir tabi ki. Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın her şeyi olsa da evlat bambaşka. Evlat olmayınca evinin arabanın canının hiç bir kıymeti olmuyor ki. Bazı insanlar anlayamıyor çok acımasızca konuşabiliyorlar. Ya gerektiğinde cevap vereceksin ya da içine atıp takmayıp dert etmeyeceksin. Ben bebeğimi kaybettiğimde çok yakın bir akrabam bize geldi evli iki çocuğu var. Doğum yapalı 20 gün falan olmuştu. Kadın instagramdan bana doğum fotoğrafçısının fotoğraflarını göstermeye başladı.ay ne tatlı bebek nasıl güzel diye diye 3.5 fotoğraf gösterdi. Bakmak istemedim ilgilenmedim. Kadın ısrarla adımı söyleyip bak bak diyor döndüm fotoya baktım sezaryanla doğmuş hala göbeği kesilmemiş bir bebek fotoğrafı. Döndüm kadına dedim ki sen ne yapmaya çalışıyorsun ben yeni doğum yaptım bebeğim yok hala kırkım çıkmadı. Göğsüm süt dolu dedim. Ağlayarak yanından ayrıldım. Yani insanlar bunu bile yapıyorsa basit şeyleri takmamayı öğrendim. Ve duygumu incitecek şeylere müsaade etmemeyi. En karanlık anımda geldi bebeğim. İnanın şimdi diyorum elimden geleni yapayım ilerde pişman olmamak ve çocuğum neden kardeşim yok dediğimde verecek cevabım olsun diyorum. Yoksa inanın illa fazla olsun gibi bşr derdim yok. Çok şükür 1 evladım var anneiği tadyrm. İnş Allah isteyen herkese verir. Hiç umudunuzu kaybetmeyin kuzenim 41 yaşında sırf kocası laf etmesin diye umutsuzca gitti son kez tüp bebek tedavisi oldu. Ve ikiz hamile kaldı. Üstelik tansiyonu ve şekeri de vardı. Doktorlar en ufak bir risktekş bebeği de alırız dedi ama sağlıkla doğdu şimdi 4 yaşındalar. 20 sene sonra kadın çocuklarını kucağına aldı. Allah nasip edince ediyor işteGercekten büyük bi acı yaşamışsın . Başın sağolsun. Ama Allahtan bir evladın var . Sıkı sıkı saril ona hatta benim için de sarıl . Bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum . Bi tane olsa daha istemem diyorum . Ama biliyorum ikincisi de aynı birincisi kadar aynı derecede isteniyor . Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat daha nasip etsin sana da .
Ne acımasız insanlar var gerçekten . Hepimizde ayrı bi hikaye .Evlat bu istenir tabi ki. Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın her şeyi olsa da evlat bambaşka. Evlat olmayınca evinin arabanın canının hiç bir kıymeti olmuyor ki. Bazı insanlar anlayamıyor çok acımasızca konuşabiliyorlar. Ya gerektiğinde cevap vereceksin ya da içine atıp takmayıp dert etmeyeceksin. Ben bebeğimi kaybettiğimde çok yakın bir akrabam bize geldi evli iki çocuğu var. Doğum yapalı 20 gün falan olmuştu. Kadın instagramdan bana doğum fotoğrafçısının fotoğraflarını göstermeye başladı.ay ne tatlı bebek nasıl güzel diye diye 3.5 fotoğraf gösterdi. Bakmak istemedim ilgilenmedim. Kadın ısrarla adımı söyleyip bak bak diyor döndüm fotoya baktım sezaryanla doğmuş hala göbeği kesilmemiş bir bebek fotoğrafı. Döndüm kadına dedim ki sen ne yapmaya çalışıyorsun ben yeni doğum yaptım bebeğim yok hala kırkım çıkmadı. Göğsüm süt dolu dedim. Ağlayarak yanından ayrıldım. Yani insanlar bunu bile yapıyorsa basit şeyleri takmamayı öğrendim. Ve duygumu incitecek şeylere müsaade etmemeyi. En karanlık anımda geldi bebeğim. İnanın şimdi diyorum elimden geleni yapayım ilerde pişman olmamak ve çocuğum neden kardeşim yok dediğimde verecek cevabım olsun diyorum. Yoksa inanın illa fazla olsun gibi bşr derdim yok. Çok şükür 1 evladım var anneiği tadyrm. İnş Allah isteyen herkese verir. Hiç umudunuzu kaybetmeyin kuzenim 41 yaşında sırf kocası laf etmesin diye umutsuzca gitti son kez tüp bebek tedavisi oldu. Ve ikiz hamile kaldı. Üstelik tansiyonu ve şekeri de vardı. Doktorlar en ufak bir risktekş bebeği de alırız dedi ama sağlıkla doğdu şimdi 4 yaşındalar. 20 sene sonra kadın çocuklarını kucağına aldı. Allah nasip edince ediyor işte
Bir tek benim başıma geliyor sanıyordum hatta ben kıskanç mıyım çok mu alımganım diyordum kendime burda hepinizin duygularını öğrendikçe yalnız değilmişim bu gerçekten bize inat yapılıyormuş diyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yorulduk bizdeİşte o cok zoruma gidiyor benim de . Bide arkasında teselli ediyorlar güya . Yersen tabi . Ya canım baksana bizim halimize en iyisi sensin ne güzel gece uykunu kaçıran yok gez toz diyorlar . Allahım ben neden bunla konuşuyorum ki hala diye soruyorum kendi kendime . O kadar fazlalar ki . Sanki tozlaşmayla üremişler gibi her yerde ayrı bi akıl veren aman işte olmasın ben bıktım bu çocuktan diyen 2 dk geçmeden ağzını gözünü öpen anneler gözümun önünde hem de. Ahh ahh ben ne diyim. İçime içime ağlamaya başladım neden ben diye
Benimde aynıydı ve hamileydim o yüzden kendini sıkma boşu boşuna. Stres yapıp olumsuz şeyler getirme başına.. Negatif olunca o çizgi de olmuyor zaten. Bir kaç güne koyulaşacak rengi.Bugün transferin 7.günüilk önce tek çizgi net ikinci çizgi hiç yoktu . Sonra ikinci hayalet çizgi 10dk içinde çıktı ama ben yanlış olduğuna inandım ilk 5 dk içinde cikmazsa olmuyor diye biliyorum çünkü . Canımı çok sıktı ağlamak istedim ağlayamadim hala da aynı durumdayım . Reklamda çocuk görsem ağlayasım geliyor. İçim bir türlü inanmıyor pozitif olacağına . Olmadı diyorum . Melankolik davranmak fiil amacım . Elimde diil hiç ümidim kalmadı . Artık idrarda hafif pembe görünmesi gerek diye düşünüyorum. Ama bende hayalet çizgi
Canim.. icime oyle dogdu ki sen hamilesin bence.. karamsar olma iyi dusun iyi olsun. Cok duygusalsin ilaclarn etkiside olabilir evet ama hamilelik belirtiside olabilir.. bizimlede paylas sonucu. Bnce pozitifCanım benim inşallah herseyin pozitif gider. Benim saatler geçtikçe ümidim tükendi . Salı günü gelince gidip kan vercem. Ama sonucu biliyorum . Allah bi mucize gönderirse ayrı .
Ben de burada yalnız olmadığımı öğrendim . Ama çok bencil insan varmış . Hatta Bugün arkadaşa kahvaltıya gittik eşimle . Onlarda yeni evlendi 1 sene oldu. Kız da 35 yaşında benle aynı. Laf lafı açtı benim kocam da çocuk düşünmüyor şimdi akademik kariyer yapma peşinde dedi . Ben de ona dedim bak bunların kaç senedir çocuğu olmuyor bizimde mi öyle olsun dedim dedi. Ne diyeceğimi bilemedim . Sustum kaldım . Çok mu hassas davranıyorum dedim içimden . Ama daha fazla oturamadım kalktım hemen. İnsanlar çok acımasız düşüncesiz . Bilmiyorum belki o da kötülükten yapmıyor ama başa gelmeyince anlayan da olmuyor .Bir tek benim başıma geliyor sanıyordum hatta ben kıskanç mıyım çok mu alımganım diyordum kendime burda hepinizin duygularını öğrendikçe yalnız değilmişim bu gerçekten bize inat yapılıyormuş diyorum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yorulduk bizde
İnşallah öyledir . Gölge gibiydi çizgi o yüzden inanamadım olduğuna . 2 tane embriyom var dondurulmuş şimdiden ne zaman yapılır acaba diye düşünmeye başladım . Ikinci de Olmazsa ne yapmam gerekiyor düşünüyorum sürekli . Acı çekiyorum elimdeki herşey alınmış gibi . Çok zoruma gidiyor . Adam akıllı dert yanacak kimsem yok etrafımda ailemi eşimi üzmek istemiyorum anlatamıyorum . Bi burada dert yanıyorum sizeBenimde aynıydı ve hamileydim o yüzden kendini sıkma boşu boşuna. Stres yapıp olumsuz şeyler getirme başına.. Negatif olunca o çizgi de olmuyor zaten. Bir kaç güne koyulaşacak rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?