TÜP BEBEK ÇİFT EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR

26 Nisan 5.gün çift embriyo transferi yapıldı.Beta 8.gün 293
10.gün 598
12.gün 1400 lerde çıktı.16 Mayıs kese görmek için gittiğimizde, iki kese vardı fakat biri çok küçüktü ve doktor gidebilir dedi. 30 Mayıs kalp atışı için gittiğimizde küçük olanın akıbeti belli olacak diğeri maşallah iyi gözüküyor 5+6 dım gittiğimde 🙏🏼🧿
Merhaba testi çok erken yaptırmışsınız doktorunuz mu öyle istedi bana 12. Günden önce asla yapma dedi de

Merhaba. Benim 12 Nisan’da çift transfer oldu. Üçüz tuttu. Bir embriyo kendi içinde bölünmüş ama geriden geliyordu. 5. Haftasında kalbi durdu. Şuan ikizlerimle devam ediyoruz İnşaAllah onlar benimle kalır. Size de gönlünüzdeki nasip olur 🌹
Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Embriyo kaliteniz neydi acaba hatırlıyor musunuz

Merhaba testi çok erken yaptırmışsınız doktorunuz mu öyle istedi bana 12. Günden önce asla yapma dedi de
Doktorum 10.günde yaptır dedi fakat ben dayanamadım 7.günde kaset test yaptım silik pozitifti , 8. Günde predictör ile yaptım koyu bir şekilde pozitif görünce direkt beta vermeye gittim.

Merhaba arkadaşlar bende çıft 5günlük genetık taramalı çıft embrıo transferı oldum çarşamba günü 29da test günümüz aynı anda transfer olanlar benım gıbı belırtı varmı?benım göğüsler bı şışıyor bı normal kasıklarda bugun çok agrım var ınşallah rabbım bızımde yuzumuzu güldürür ınşallah bu arada bızım 7ncı tüp bebek tedavımız geçen sene 1tane transfer olduk hamıle kalmıştım oda genetıklıydı ama çozuldukten sonra ıyı değıldı dedıler yanı 8+3te ılaçlarla düşük yaptım evde🥲allan yaşatmasın

Çok teşekkür ederim evet istemiyorum bakamam diye korkuyorum çok zor bi dönemden geçiyorum çünkü.. yine de olsun da allahtan gelen her şeye razıyım tabiki🙏 sadece merak ediyorum daha çok kişi cevap verir inşallah
Ben 2 kere çift embriyo transferi oldum hep biri tuttu, gebelik devam etmedi ama. Tutunma şansını arttığı için iki transfer yaptı benim doktorum öyle de oldu

Merhaba arkadaşlar bende çıft 5günlük genetık taramalı çıft embrıo transferı oldum çarşamba günü 29da test günümüz aynı anda transfer olanlar benım gıbı belırtı varmı?benım göğüsler bı şışıyor bı normal kasıklarda bugun çok agrım var ınşallah rabbım bızımde yuzumuzu güldürür ınşallah bu arada bızım 7ncı tüp bebek tedavımız geçen sene 1tane transfer olduk hamıle kalmıştım oda genetıklıydı ama çozuldukten sonra ıyı değıldı dedıler yanı 8+3te ılaçlarla düşük yaptım evde🥲allan yaşatmasın
Benimde bugün transferden sonra 5. Günüm
Göğüslerimde bir şey yok ama kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var ve çok kötü belim ağrıyor. Güzel şeylere yormak istiyorum bu sancıyı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benimde bugün transferden sonra 5. Günüm
Göğüslerimde bir şey yok ama kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var ve çok kötü belim ağrıyor. Güzel şeylere yormak istiyorum bu sancıyı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay ınşallah rabbım bızımde yüzümüzü güldürsun 17senelım özlem bızımkısı🥲

Bendede çift embriyo bu gün transferin 3 günü belirti aramıyorum iğnelerden zaten her yerim ağrıyor

Göğüs belirtisi için erken olabiliyor ve tüp bebek işlemleriylede şişebiliyor ona çok odaklanmayın derim fakat kaşık ağrısı yaşıyorsanız evet bu iyi bişey olabilir🤗 Benim ilki tutmadı kaşık ağrım hiç yoktu ama ikinci tuttu çok şükür ki onda çok şiddetli ağrılarım oluyor bebekler yerleştiği ve rahimi genişlettiği için olurmuş 🙏🏼🧿 26 nisanda transfer oldum ve bugün 6+3 üm inşallah sizinde bu keZ tutmuştur ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌱🧿

Göğüs belirtisi için erken olabiliyor ve tüp bebek işlemleriylede şişebiliyor ona çok odaklanmayın derim fakat kaşık ağrısı yaşıyorsanız evet bu iyi bişey olabilir🤗 Benim ilki tutmadı kaşık ağrım hiç yoktu ama ikinci tuttu çok şükür ki onda çok şiddetli ağrılarım oluyor bebekler yerleştiği ve rahimi genişlettiği için olurmuş 🙏🏼🧿 26 nisanda transfer oldum ve bugün 6+3 üm inşallah sizinde bu keZ tutmuştur ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌱🧿
Ben geçen sene tek embrıo ıle hamıle kalmıştım 8+3te kaybettım 6dan sonra büyümedı kesemız vardı o buyudu ama ıçı boş dedıler evde ılaçlarla düşük yaptı o zamanda boyle kasık agrım vardı bel agrısı halsızlık te ınşallah hayırlısı olsun rabbım saglıklı bebışler nasıp etsın hepımıze sızde sağlıcakla alın ınşallah kucağımıza🙏❤️🌹

Merhabalar 11. Gün 56
13. Gün 98.7
15. Gün 319.6
17. Gün 803.45 ikiz gebelik olma ihtimali varmidir acaba

Aynı gün olmuşuz transferi belirtilerin var mı?
Merhaba çok belirti aramıyorum açıkçası çünkü ilaçlar çok etkiliyor ben ilk transferimde belirti aradım hep belirtileri okumaktan araştırmaktan çok stres olmuştum gebelik belirtilerinin çoğunu da yaşamıştım ama malesef negatif olmuştu sonucum hayal kırıklığım büyük olmuştu🥹 o yüzden belirti aramıyorum bence test gününe kadar sabırla bekleyeceğim zor olsa da😊Sonuç hepimiz için güzellik olsun inşallah🥰🙏sizin nasıl geçiyor bu süreç?ilk denememi?

Merhaba çok belirti aramıyorum açıkçası çünkü ilaçlar çok etkiliyor ben ilk transferimde belirti aradım hep belirtileri okumaktan araştırmaktan çok stres olmuştum gebelik belirtilerinin çoğunu da yaşamıştım ama malesef negatif olmuştu sonucum hayal kırıklığım büyük olmuştu🥹 o yüzden belirti aramıyorum bence test gününe kadar sabırla bekleyeceğim zor olsa da😊Sonuç hepimiz için güzellik olsun inşallah🥰🙏sizin nasıl geçiyor bu süreç?ilk denememi?
Evet ilk denemem. Çok heycanlym 5ci günü iki kez idrar testi yaptm negatif çıktı. Bu gün 6cı günüm transfer gününü sayarsak tabii

Benimde dün transferim yapıldı.Sağ tarafımda kasık ağrım var.Bugünde belim ve sırtım cok agriyor.İlk denemem ve cift embriyo transferim.5Aave3aa olarak.Bakalim daha neler yasiyacagim bu surecte merak icindeyim.Sizlerin ekstra dikkat ettigi birsey varmı.Veya beslenmenizde degisiklik? Sanirim kabiz olmamam lazimmis ama dünden beri gaz sancim çok ve her gaz cikardigimda korkuyorum resmen🙃

X