Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Canım ben 32 yasindayim , sebep hem sperm sayımız az hemde bende pko var, ilk denemem kadıköy florence de oldu sonuç pozitifti ama 6. Haftada düşük yaptım simdi tekrar denemeyi düşünüyorum yine ayni yerde

Benide yaz, yaş 36 erkek infertilitesi bursa acıbadem 10 Kasım test

Mrb yas37 tuplerde sorun adana baskent 4.deneme aralikta inss

Yaş 30 - sebepsiz infertilite - bahçeci umut tüp bebek merkezi -2 deneme - son durum

merhaba yaş 37 sebep bende tek yumurtalık eşimdede hız ve morfoloji tedavide kasım ayında adet tarihimi bekliyorum şimdilik bahçeci fulya yı düşünüyoruz tüp mü aşılamamı henüz bilmiyorum görüşmeye gideceğiz ......Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH.......

mrb canım. güzel konu olmuş.. Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallahh.. yaşım 25 merkez adana turan çetin tüp bebek merkezi. sorunumuz eşimde sperm sayısı azdı ve şekil bozukluğu vardı. ilk denememizdi. şükür Rabbime 8. haftamdayım..

merhaba tabloyu çuk begendim güzel bi fikir olmuş sperm sorunumuz 1denemem:ankara tüp bebek sonuç negatif.2 denemem:ankalayf sonuç negatif 3. denemem:hacettepe bu arada yeni tedavim bittti malisef sonuç negatifff yaşım:31 4. denememide büyük ihtimalla hacettepede düşünüyorum.

Merhaba Herkese,
1 denemem negatif. 2. deneme Bahçeci fulya başladık iğnelere dün bakalım hayırlısı. Sperm azlığı ve sol tüp tıkalı.

yas:41
rezerv azligi. AMH 0.02
Cek Cumhuriyetinde yaptirdik. Ilk 3 deneme Almanya son deneme Cek Cumhuriyeti
Toplam 4 deneme
Sonuc: 21 haftalik hamileyim. Ikiz hamilelik 10.cu haftada tekize düstü. bir bebegimin kalbi durdu.

Yaş 38
Sorun: yaş faktörü- kan pıhtılaşma
3. deneme için Bursa Acıbadem
Aralık ayında inşallah

Tüp tedavisine başlamamazın sebebi Erkek infertilite canım bizimkisi, rezerv azlığımda yaşımdan dolayı yoksa rezervim iyi yaşıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…