yaş 29 süleymaniye kadın doğum eğitim araştırma hastanesi 2 deneme oldu.2.de hamile, teşhis sebepsiz infertiliteayy hayırlı olsun listemiz hemen yazıyım: sebep eşimin testis ca tedavisi görmüş olması, merkez anadolu saglık merkezi, deneme sayısı ilk olacak, son durum adet bekleniyor
tsh çok iyi hayırlı olsun sorunsuz ilerler hayırlısıyla gebe kalabilirsiniz inşallahMrhba kimse uğramıyo buraya galibadün TSH 0.715 çıktı yarında doktora gidicem bakalım mutluluğa adım adım : )) sanırım transfer gününe hazırlık yapıcaz rahim kalınlığı falan bakılıcak sahi bu işlemler nasıl ilerliyor değerler ne olmalı bnm TSH normal mi sizce 19 bilmem kaçtı buraya kadar düştü levotironla..
cnm kaç yumurta vardı benim şuanda 4115 estradiol, progesteron 1,3. kafam çok karışık dondurma işlemi konuunda türkiyedeki şartalara ve deneyime güvenmiyorum eğer güvenseydin dondururdum. dr konuştum az önce o günkü rahim kalınlığına bakıp karar verelim dedi. birde e2 nin yüksekliği yumurta sayısı ile de alakalıymış senin progesteran kaçtı
2,72 canım, şuan 10 tane 5. gün dondurulmuş embriyom var. Dondurulmuşlar hakkında önyargılı olma bence. Doktorum dondurulmuşlarda tutunma daha yüksek bile olabiliyor dedi. Senin progesteron kaç?cnm kaç yumurta vardı benim şuanda 4115 estradiol, progesteron 1,3. kafam çok karışık dondurma işlemi konuunda türkiyedeki şartalara ve deneyime güvenmiyorum eğer güvenseydin dondururdum. dr konuştum az önce o günkü rahim kalınlığına bakıp karar verelim dedi. birde e2 nin yüksekliği yumurta sayısı ile de alakalıymış senin progesteran kaçtı
pardon canım yazmışsın. Görmemişim. Ancak şunu söyleyebilirim ki, eğer bana transver yapılsaydı ki ohss oldum., bebeği almak durumunda kalabilirdik dedi doktorum. Kaç adet yumurtan var?cnm kaç yumurta vardı benim şuanda 4115 estradiol, progesteron 1,3. kafam çok karışık dondurma işlemi konuunda türkiyedeki şartalara ve deneyime güvenmiyorum eğer güvenseydin dondururdum. dr konuştum az önce o günkü rahim kalınlığına bakıp karar verelim dedi. birde e2 nin yüksekliği yumurta sayısı ile de alakalıymış senin progesteran kaçtı
progestan 1,3 benim dr un çok iyi yapmış progestan için sınır 1,6 mış e2 çok önemli değil ama progesteron çok önemli dedi.ben şimdi akademik yayınları okuyordum dedikleri gibi dondurulmuş bebeklerde düşük ve erken doğum riski daha azmış.kafam çok karışık dr a bırakacağım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.senin ilk denememi.2,72 canım, şuan 10 tane 5. gün dondurulmuş embriyom var. Dondurulmuşlar hakkında önyargılı olma bence. Doktorum dondurulmuşlarda tutunma daha yüksek bile olabiliyor dedi. Senin progesteron kaç?
6 tane şuanda arkadan küçük gelenlerde var ohss belirtileri ne yumurta toplanmasından sonramı oluyor. ay canım allah bin kere razı olsun kaç yere yazdım cvp yok senle konuşmak rahatlatacak benipardon canım yazmışsın. Görmemişim. Ancak şunu söyleyebilirim ki, eğer bana transver yapılsaydı ki ohss oldum., bebeği almak durumunda kalabilirdik dedi doktorum. Kaç adet yumurtan var?
evet ilk denemem. adet olmayı bekliyorum. 21. gün lucrinle transfer için hazırlıklara başlayacağız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur arkadaşım. Senin de ilk deneme mi?progestan 1,3 benim dr un çok iyi yapmış progestan için sınır 1,6 mış e2 çok önemli değil ama progesteron çok önemli dedi.ben şimdi akademik yayınları okuyordum dedikleri gibi dondurulmuş bebeklerde düşük ve erken doğum riski daha azmış.kafam çok karışık dr a bırakacağım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.senin ilk denememi.
lk benim oğlum var 8 yaşında ikinci olmadı eşimde ileri hız ve morfoloji sorunu vardı.sizde sorun neevet ilk denemem. adet olmayı bekliyorum. 21. gün lucrinle transfer için hazırlıklara başlayacağız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur arkadaşım. Senin de ilk deneme mi?
yardımcı olabilirsem ne mutlu. Çünkü ben çok sıkıntılı günler geçirdim. Ama senin yumurta sayın fazla değiilmiş. Ohss genelde 12 yumurtanın üstündeyken oluyor. Benim 18 yumurtam vardı. Opudan sonra yavaş yavaş şişmeye başladım 2-3 gün sonra şişliğim dayanılmaz hale geldi. Hastaneye yatırıldım. 10 gün kadar hastanede yattım. Rahimden 2,5 lt su alındı. Karaciğer değerlerim bozuldu. İyiki doktorum öngörüp transfer yapmamış. Ama sen korkma dediğim gibi yumurta sayısı fazla olursa ohss oluyor6 tane şuanda arkadan küçük gelenlerde var ohss belirtileri ne yumurta toplanmasından sonramı oluyor. ay canım allah bin kere razı olsun kaç yere yazdım cvp yok senle konuşmak rahatlatacak beni
allah bağışlasın, benim de eşimde sperm sayısı az.evet i
lk benim oğlum var 8 yaşında ikinci olmadı eşimde ileri hız ve morfoloji sorunu vardı.sizde sorun ne
cnm çok üzüldüm, sağol içimi rahatlattın rabbim çifter nasip etsin evlatlarını. Dr çok önemli öngörülüymüş seninki,benim dr bu halde transfer edenler var dedi düşün progestana bakmadanyardımcı olabilirsem ne mutlu. Çünkü ben çok sıkıntılı günler geçirdim. Ama senin yumurta sayın fazla değiilmiş. Ohss genelde 12 yumurtanın üstündeyken oluyor. Benim 18 yumurtam vardı. Opudan sonra yavaş yavaş şişmeye başladım 2-3 gün sonra şişliğim dayanılmaz hale geldi. Hastaneye yatırıldım. 10 gün kadar hastanede yattım. Rahimden 2,5 lt su alındı. Karaciğer değerlerim bozuldu. İyiki doktorum öngörüp transfer yapmamış. Ama sen korkma dediğim gibi yumurta sayısı fazla olursa ohss oluyor
amin canım, ama çift konusunda düşünceliyim. tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydursam kararsızım. Evet malesef hiç değerlere bakmadan transfer yapılılanlar var ve durum hüsran. Allah iyi doktorlara düşürsüncnm çok üzüldüm, sağol içimi rahatlattın rabbim çifter nasip etsin evlatlarını. Dr çok önemli öngörülüymüş seninki,benim dr bu halde transfer edenler var dedi düşün progestana bakmadan
kesinlikle çift koydur tutnma ihtimalini artırırsın okadar ilaç alıp mahvoluyoruz, bir kerede kurtulursun ben çalıştığım ve bir çocuğum olduğu halde iki istiyorum rabbim nasip etsin inşamin canım, ama çift konusunda düşünceliyim. tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydursam kararsızım. Evet malesef hiç değerlere bakmadan transfer yapılılanlar var ve durum hüsran. Allah iyi doktorlara düşürsün