Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

inşallah sizinde güzel sonuçlarınızı alırız. Gebelik aşısını duydunuz mu? Duymadıysanız araştırın bence yaptırın. Transferde 4-5 gün önce kanınızı alıp işleyip transferden 2 gün önce rahimden veriyorlar. Tutunma ihtimalini arttırıyor.

merhaba kızlar...

183. sıradayım ve 15 gün önce prensimizi kucağımıza aldık...

doktorum ve hastanemi öneririm Medicana Çamlıca Ömer Faruk Vanlıoğlu...

Tüp bebek tedavimi ve takibimi gerçekleştirdi. Doğumumuda kendisi gerçekleştirdi.

Darısı 2. bebeğime Rab'bim isteyen herkese nasip etsin dualarım hep sizinle...

ömürlü sağlıklı bir bebek olsun inş

Kizlar bi cevpa atin lutfen ben gecen haziranda tup bebek yaptirmistim 10.gun kan 14.9 cikmisti doktor once pzitif dedi sonra deger dustu bu kimyasal mi oluyodu yani en azindan o deger okadar cikarmiki negatifse

Kizlar bi cevpa atin lutfen ben gecen haziranda tup bebek yaptirmistim 10.gun kan 14.9 cikmisti doktor once pzitif dedi sonra deger dustu bu kimyasal mi oluyodu yani en azindan o deger okadar cikarmiki negatifse
Kimyasal gebelik canım. Benimde ilk tedavimde değer 33 e kadar yükseldi sonra iki kat artacağına değer düşerek devam etti. Adetle atıldı. İnşallah ilk tedavinde hayırlısıyla olumlu sonucu alırsın

Bide tup bebekten once tedavisiz adet gunumde karin agrisi sebebiyle acilde beta hcg almislardi sonuc 8.9 cikmisti suphelo dediler sonra adet oldum yani ben kimyasal gebelikmi geciriyorum doktor net bisey soylemiyor doktorumi degismem lazim nolur akil verin

Kimyasal gebelik canım. Benimde ilk tedavimde değer 33 e kadar yükseldi sonra iki kat artacağına değer düşerek devam etti. Adetle atıldı. İnşallah ilk tedavinde hayırlısıyla olumlu sonucu alırsın

Suan hamile degilim ogrenmek istedigim yani hamile kalabiliyormuyum 2.tup bebek icin basvurmak istiyorum imkanlarimda kisitli umudum desem gittikce tukeniyor cok zor bi durumdayim benle evli olan herkes ikinci bebegini buyutuyo oyle icim aciyorki

İstanbuldaysanız yada yakınınızda genetik test yapan bir devlet hastanesi varsa eşinizde sizde test yaptırın. Önce güvenebileceğiniz bir dr bulun. Onun tavsiyeleriyle hareket edin. Kan phtılaşma sorununuz var mı vs onlara baktırırsınız en azından. istanbuldaysanz bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim

Allah anali babali buyutsun yavrunuzu size bagislasin sizde mi tup bebekle hamile kaldiniz nerde gordunuz tedavinizi

Hic bakilmadi kan pihtilasmasina 5 yil olcak sag tupum kapali solda aciklik var ama olmuuor iste testler pozitif oluyo gunum geciyor sonra dusuyor deger

Suan hamile degilim ogrenmek istedigim yani hamile kalabiliyormuyum 2.tup bebek icin basvurmak istiyorum imkanlarimda kisitli umudum desem gittikce tukeniyor cok zor bi durumdayim benle evli olan herkes ikinci bebegini buyutuyo oyle icim aciyorki
Kaç yıllık evlisiniz ve yaşını kaç?

Öncelikle umutsuz olmayın. Allah vermeyecek olduğu hiçbirşeyi istettirmez unutmayın. Başkalarıyla kıyas da yapmayın. Herkesin çocuğu olabilir ama önemli olan hayırlı olması sağlıklı olması.

Allah anali babali buyutsun yavrunuzu size bagislasin sizde mi tup bebekle hamile kaldiniz nerde gordunuz tedavinizi
Amin Allah razı olsun. Benim 4. tüp bebek tedavimle oldu. İlki kimyasal gebelikti ikinci üçüncü tutmadı.

İstanbul bahçeci umut tüp bebek merkezi- dr um selen sezginsoy kesinlikle tavsiye ederim

Belli bi gunu varmi kan pihtilasma testinin hangi bolumde yapiyolar kadin dogummu rica etsem bilgi verirmisiniz kimseyle konusamiyorum esim ise gider gitmez buraya yazmak istedim

26 yasindayim 4.5 yillik evliyim asilama yapmadilar direk tup bebek yapalim tek tup kapali dediler laparaskobi oldum acilmadi tup bebek degerde yukselmedi.gecen ayda adetim iki hafta gecti idrar testleri pozitifti.kan vermeyi beklerken cok agrili bi sekilde adet oldum onumuzdeki ay tekrar baslamayi dusunuyorum tedaviye ama pihtilasma testi hic yapmadilar

Belli bi gunu varmi kan pihtilasma testinin hangi bolumde yapiyolar kadin dogummu rica etsem bilgi verirmisiniz kimseyle konusamiyorum esim ise gider gitmez buraya yazmak istedim
istanbuldaysanız zeynep kamil de genetik bölümüne yaptırablrisiniz. ama benim sonucum 3 ay sonra çıkmıştı bir çok şeye bakılıyor çocuğun düşme sebebini az çok anlıyorsunuz

istanbuldaysanız zeynep kamil de genetik bölümüne yaptırablrisiniz. ama benim sonucum 3 ay sonra çıkmıştı bir çok şeye bakılıyor çocuğun düşme sebebini az çok anlıyorsunuz

Allah razi olsun sizden aydinlatiiniz beni bende buzaman kadar olmadi diye hep uzuldum durdum biraz arastirdim demekki olup erkenden atiliyo adetle oyle yaziyo bi umuda kapildim islh bizlerede dua edin sizin duaniz daha makbul.Allaha emanet okun saglikla kucaginiza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…