Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Ben de listeye girmek usterim cikolata kisti yas 26 anadoku saglik merkezi ve ilk deneme bekleme surecindeyiiiiiiiiijiiz

merhaba benide eklermisiniz.
medicana beylikdüzü ilk denememiz. transfer gününü bekliyoruz. 33 yaşındayım

Merhaba canım topikler arasında gezerken gördüm..transfer gününü bekliyorum demişsin canım..transfer oldu mu? merak ettim..hayırlı haberlerin olsun inşallah..doktorun kimdi canım..ben de orda yaptırmıştım.ilkinde tutmuştu ama yaşamadı bebeğim..kan pıhtılaşması varmış bende 2.denemeden sonra genetik test yaptırdım devlette..şimdi 3.denemem..devlette deniyorum..rabbim isteyen herkese aratmadan en iyisini en güzelini versin inşallah canım..rabbim yar ve yardımcımız olsun..

merhabalar; bende dokuz eylül üni. de dr erbil doğana gidiyorum tüp bebekte ilk denemem ve ayın 19unda transferim oldu. sabırsızlıkla bekliyorum iyi sonuçlar almayı. ben de yumurta rezerv azlığı var 26 yaşındayım. benim problemimi yaşayan arkadaşlar var mı acaba

Merhaba biz de salı günü Beylikdüzü medicanaya gorusmeye gideceğiz. İlgiden memnun kaldiniz mi ilk denemeniz mi ve sizin sorununuz nedir? Bizde yumurta rezervi azligi ve esimde de varikosel var da.

128. Sıra dondurulmuslari 2. Deneme tuttu fakat kalp atislari oluşmadı 9. Haftada kuretajla alindi

Başkent üniversitesi yaş 37..sebepsiz infertite cok şükür çok hamileyim 9.haftasidayim

Çok şükür değer artış gösterdi 14.gün 134 dü.16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.

Canım çok sevindim Aferin bebeğine sıkı sıkı tutunuyor demek ki inşallah kalp atışından sonra bebeğini saglikla kucağına aldigin günleri de gorursun

Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim

Arkadaşlar yarın test günüm. İnanılmaz korkuyorum yaa.. Bana dua edin.. Tüm belirtileri yaşıyorum.
Göğüslerim şiş uçları karardı çok hassaslar..
Sürekli açım
Yorgunum
Halsizim
Su gibi akıntım var
Kirpiklerim karıştı
Rahimde bişeyler oluyo farkındayım. Adet sancılarım oldu ara ara
Bel Ağrım var
Yarın bakacaz ilaçlarda mı, piskolojik mi yoksa hamile miyim.inşallah hamileyim

İnşallah mucizen seninledir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…