5.gün embryosu gelişimi en iyi embryodur yani kabuğundan çıkmaya hazır demek.rahmine konucak kabuğundan çıkıp yerleşecek inşallah.3.gün embryosu 5.gün embryosundan 2 gün geride bir embryodur rahme konduğunda rahimde 2-3 gün daha gelişimini tamamlayıp kabuğundan çıkıp yerleşecektir.umarım kafandaki soru gitmiştir.Kızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi
İçiniz rahat olsun. 5. embriyosu en kaliteli embriyo. Laboratuarda 5 güne kadar yaşayan embriyoların anneye tutunma ihtimali çok daha yüksek. Benim ilk 3 tedavimde 3.gün embriyosu verildi tutmadı. 4. tedavimde ilk kez 5.gün embriyosuyla çok şükür hamile kaldımKızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi
Çok teşekkür ederim canım evet biraz daha rahatladım şu an 2.denemem olcak ama hala bi acemilik var ve ben hep yalnız kalıyorum bu süreçlerde eşim uzakta olduğu için herşeye yalnız kosturunca hangisini aklımda tutacagimi şaşırıyorum5.gün embryosu gelişimi en iyi embryodur yani kabuğundan çıkmaya hazır demek.rahmine konucak kabuğundan çıkıp yerleşecek inşallah.3.gün embryosu 5.gün embryosundan 2 gün geride bir embryodur rahme konduğunda rahimde 2-3 gün daha gelişimini tamamlayıp kabuğundan çıkıp yerleşecektir.umarım kafandaki soru gitmiştir.
Sağol canım allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin darısı bizim gibi isteyenlere olsunİçiniz rahat olsun. 5. embriyosu en kaliteli embriyo. Laboratuarda 5 güne kadar yaşayan embriyoların anneye tutunma ihtimali çok daha yüksek. Benim ilk 3 tedavimde 3.gün embriyosu verildi tutmadı. 4. tedavimde ilk kez 5.gün embriyosuyla çok şükür hamile kaldım
merhaba bende aranıza yeni katıldım . 18.şubatta egede tüp bebek için randevu aldım 4 yıllık evliyim ve hiç korunmamazı rağmen bebeğimiz olmadı.Bu arada bnm rahim kalınlığı falanda iyi dedi şahin bey artık transfer için hazırlık yapılıcak göbekten iğne verdi bakalım mevlam yüzümüzü güldürsün..
Merhaba hayırlı olsun..merhaba bende aranıza yeni katıldım . 18.şubatta egede tüp bebek için randevu aldım 4 yıllık evliyim ve hiç korunmamazı rağmen bebeğimiz olmadı.
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Tedaviye genelde adetin 2.yada 3.günü muayene edilip kan tahlili verilerek başlanıyor. Eğer regliniz daha erken ise ona göre muayene günü almanızı tavsiye ederimmerhaba bende aranıza yeni katıldım . 18.şubatta egede tüp bebek için randevu aldım 4 yıllık evliyim ve hiç korunmamazı rağmen bebeğimiz olmadı.
Darısı başımıza inşallah bizde kucağımıza sağlıkla hayrla alırız inşallah251. sıra. 11.1.2016 da cok şükür bir kızım ve oğlum dünyaya geldi. bekleyen herkese Allah.tan sabır diliyorum. Allahım gönlünüzdekileri verir inşallah.
allah kucağınıza almayı nasip etsin, aklıma takılan bir soru var benim 6 tane embriyo olmuştu 5. güne ancak 3 ayandı ikisi 1. kalite sorum şu bu normal birşeymi 3 kayıp bana fazla geldi.birde sizin dondurulmuşmu taze embriyomu transferi olduBeni de listeye ekler misiniz :) Yaş 27 , Sperm azlığı ve hareketsizliği, 3 başka yerden sonra Bahçeci umut tüp bebek merkezinde ilk denemem. 4.tüp bebek tedavim 10+3 günlük hamileyim çok şükür :)
Ben de 5 yumurta toplandı. 4 ü döllendi. Hepsi birinci kalite denmesine rağmen 2 tanesi 5. güne kadar ulaştı. Donduruldu. Bir ay sonra transfer edildi.allah kucağınıza almayı nasip etsin, aklıma takılan bir soru var benim 6 tane embriyo olmuştu 5. güne ancak 3 ayandı ikisi 1. kalite sorum şu bu normal birşeymi 3 kayıp bana fazla geldi.birde sizin dondurulmuşmu taze embriyomu transferi oldu
sağol arkadaşım ikiz mi senin bebişler. birde çözdürmede ziyan olma riski varmış umraım sıkıntı olmaz rabbim herkesin yardımcısı olsunBen de 5 yumurta toplandı. 4 ü döllendi. Hepsi birinci kalite denmesine rağmen 2 tanesi 5. güne kadar ulaştı. Donduruldu. Bir ay sonra transfer edildi.
6 da 3, 5 de 2 çok iyi aslında.
çok soru sordum ama opu dan kaç gün sonra adte oldunuz benim 12. günüm hala adet olmadımBen de 5 yumurta toplandı. 4 ü döllendi. Hepsi birinci kalite denmesine rağmen 2 tanesi 5. güne kadar ulaştı. Donduruldu. Bir ay sonra transfer edildi.
6 da 3, 5 de 2 çok iyi aslında.
İkiside transfer edildi ama bir tanesi tuttu :) Siz nerde tedavi görüyorsunuz? Dondurdular mı?sağol arkadaşım ikiz mi senin bebişler. birde çözdürmede ziyan olma riski varmış umraım sıkıntı olmaz rabbim herkesin yardımcısı olsun