Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Merhaba, 36 yaşındayım. Sebepsiz İnfertilite den ilk denemem. Antalya gelecek tüp bebek merkezi ,bugün transfer yapıldı. 07.01.2016 da test yapılacak.

Merhaba, 36 yaşındayım. Sebepsiz İnfertilite den ilk denemem. Antalya gelecek tüp bebek merkezi ,bugün transfer yapıldı. 07.01.2016 da test yapılacak.
Benim 19 unda transfer yapıldı istanbul medikal park ta yarın test yaptırmayı duşunuyorum

Merhaba cakmak erdem ümraniye. Yaş 38 sorun tüpler tıkalı keseyi görmeyi bekliyor..

Merhaba : )) bursa 31 yaş.Acıbadem şahin zateroğlu doktorum..sorununda sanırım yumurtalık rezervim az tembel ve TSH yüksek..

birileri beni duyar mı bnm gibi olan var mı kendimden bahsetmek istiyorum iki kez tüp bebek yaptırdım biri olmadı ikincide de 2 yumurtam toplandı( yumurta rezervimde az sanırım erken menopoz ) biri döllenmedi diğeride tsh yüksek olduğu için donduruldu şimdi leviteron kullanıyorum değerlerim düşünce tnsfer olucak doktorum 2 ay sonra gel dedi dün kanamam geldi ikinci kanama da gitmeyi düşünüyorum b uarada 5 yıllık evliyim ve herkes gibi inanılmaz evlat hasreti çekiyoruz mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inş..pek bilgim yok kimseylede bişey konuşamıyorum eşim ve annem işte..noluyo nasıl oluyo çözülen emriyonun bi zararı oluyo mu bnm adetim düzensiz şimdi ne zaman gitmeliyim aklıma da gelmiyor işte bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bursadan slmlar..

Cnm meraba dondurulmuş emriyo ile hamile kalan bir sürü kadın var. Merak etme regli konusunu ise dr ara sor en iyi cevabı bu konuda dr verir dr ile devamli diyalog halinde ol ne istiyorsan sor bu çok önemli kafanı rahatlat ilk önce bu çok önemli çünki stres yapma olurmu...

Merhaba : )) bursa 31 yaş.Acıbadem şahin zateroğlu doktorum..sorununda sanırım yumurtalık rezervim az tembel ve TSH yüksek..
transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir bak bu foruma gel bura daha guncel

Evet burada okuduklarım bana ışık oluyor..sonuçlarını da yazarım ayrıca yazdıkça kendimi iyi hissettiğimi farkettim..

inşallah bakalım doktor ne zaman gel derse transfer için gidicem bugün kan verdim tsh kontrolü için yarın oda çıkar..

sıra no: 254 yaş:31 çiikolota kisti bahçeci fulya 5. denemem benide eklermisin?
bu arada ben 2014 grubunda da vardım uzun zaman oldu girmiyordum hamile olduğunu şimdi listeden gördüm. çok sevindim. rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasipetsin. darısı bizlere inşallah.

Kızlar diyorum ki TSH düşünce belki kendim hamile kalırım ne dersiniz böyle bişey yaşayan oldu mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…