Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Hipo hipo hastasiyim iki asilama iki tup bebek olumsuzdu son dondurulmus tup bebegimiz tuttu suan uc bucuk aya gircez insallah:)) ankara Memorial hast.aygul hanima gittim tavsiye ederim 24 yasindayim..

Merhaba benimde bugün 8. Günüm iki gündür test yapıyorum ama negatif.Test tarihim 28 Ekim.İnş. hepimiz pozitif sonuçlar alırız :)

Merhaba benimde bugün 8. Günüm iki gündür test yapıyorum ama negatif.Test tarihim 28 Ekim.İnş. hepimiz pozitif sonuçlar alırız :)
Amin canım ama negatif idrar testi seni yanıltmasın hemen çıkmayabiliyormuş. Benimde ayın 30 unda test günüm. Hiç belirtim yok bi de üstüne grip oldum ilaç falan almıyorum bol bol meyva tüketip su içiyorum.inşallah güzel haberleri veririz

Hipo hipo hastasiyim iki asilama iki tup bebek olumsuzdu son dondurulmus tup bebegimiz tuttu suan uc bucuk aya gircez insallah:)) ankara Memorial hast.aygul hanima gittim tavsiye ederim 24 yasindayim..
Çok sevindim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin. Benimde dondurulmuş tek embriyom transfer edildi. Belirtilerin olmuşmuydu peki kan testinden önce?

[TE="sunnycat, post: 43237094, member: 702500"]Amin canım ama negatif idrar testi seni yanıltmasın hemen çıkmayabiliyormuş. Benimde ayın 30 unda test günüm. Hiç belirtim yok bi de üstüne grip oldum ilaç falan almıyorum bol bol meyva tüketip su içiyorum.inşallah güzel haberleri veririz [/QUOTE]
-Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Bebeginde sana sımsıkı tutunsun ins.

Çok sevindim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin. Benimde dondurulmuş tek embriyom transfer edildi. Belirtilerin olmuşmuydu peki kan testinden önce?
Cok tesekkur ederimRabbim sizlerede nasip etsin yok canim belirti yoktu hatta bu hic olmams gibiydi dr da umutszdu ama Rabbim ol dedi oluverdu

-Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Bebeginde sana sımsıkı tutunsun ins.[/QUOTE]
Amin canım hepimizin. Buarada bende dün dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif... Başkalarına söyleyip insanın kendini dinlememesi ne kadar ironik...Bakalım yarın sonuç ne çıkacak moralim bozuk

Evet ama yapmak en iyisi varsa çıkıyor çünkü yoksa da kendini hazırlıyorsun.Supriz pozitif en güzel tabi.Senin için üçüncüyü diliyorum :)

Evet ama yapmak en iyisi varsa çıkıyor çünkü yoksa da kendini hazırlıyorsun.Supriz pozitif en güzel tabi.Senin için üçüncüyü diliyorum :)
Canım değerim 7,37 çıktı yüksek ihtimalle kimyasal dedi doktorum... Hakkımızda hayırlısı

İZMRDE TEPECİKTE TÜP BEBEKTE TEDAVİ OLAN VARMI BİLGİ VERİRMİSİNİZ
Ben 1 aşılama 2 tüp bebeği orda yaptırdım.1.tüp bebek pozitifti 1 hafta sonra düştü çok açıklama yapılmadı DNA si bozuktur ondan düşmüştür dendi.ikinci tüp bebek direkt negatif sonuçlandı.embriyolarla ilgili ve tahlillerle ilgili çok bilgi vermemeleri çok git gel yaptırmalari her seferinde tedaviyi baştan almaları beni ve eşimi çok sıktı moralim dayancak gibi değildi devletteki son rapor hakimi araştırmalarım ve bi arkadaşımın izmir medikal parkta yaptırması pozitif sonuçlanması hastanenin verdiği bilgiler eşliğinde medikal parkta karar kıldırdı.çok çok memnunum bugün transferin 5.gunu umutluyum ancak negatif olsa yine orda yaparım .doktordan çok memnunum.

Bende bıraktım cnm Tepecik hast. Aynen git gel başka bi sonuç alamadım bende gözde hast mesut beye gdiyorum çok memnunum. Hayirlisi olsun cnm güzel haberlerini bekliyorum

canım benide eklermisin.
florence nightingale hastanesinde ilk denememiz. eşimin sperm sorunu var. transfer gününü bekliyoruz. 30 yaşındayım

benide eklermisin kocaeli üniversitesi ilk tüp bebek denemesi sebepsiz infertilite yaş 36. hamileyim 6 haftalık olduk

128. Sıra 2. Denemyi de aynı yerde dondurulmuslari yaptım.tutunmustu kalp atışlarını tutamadık 9. Haftada kuretaj oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…