Oda iyimiymis kiben ilk tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendiğimde ablamla birlikte araştırma yaptık. seçeneklerimiz arasında bu ikiside yoktu. en son kararımız amerikan hastanesi bülent urman dı. ama şimdi florans nihtgale hastanesinde nuri delikara varmış onu araştırıyorum.
sanırım iyi burda takip ettiğime göre başarılı bir dr a benziyor.Oda iyimiymis ki
Bilmiyorum ama labaratuvari iyi olması lazım bana sperm sorunu varsanırım iyi burda takip ettiğime göre başarılı bir dr a benziyor.
bizde de sperm sorunu var siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz pekiInan önemli olan doktor değil. .tamam doktor onemli ama labaratuvari ortamı çokk iyi olması gerekiyor.bence yüzde 40 doktorsa yüzde 60 labaratuvari önemli tabi sperm sorunu olanlar icin
Merhaba yazıları şimdi okuyorum hadtane koşuşturmadan bana bugün transfer yapıldı 29 eylül gitmiştim sen ne durumdasın su an inşll ii haberler verirsinÖncelikle tadavin hayırlı olur inşallah :) :) :) Bende çapaya gidiyorum uzun bi maratondan sonra sonunda tedaviye başlayacagım inşallah ekim ayında adet olunca gel dediler bakalım hayırlısı çok heycanlıyım ve çok korkuyorum beklide aynı olur ikimizinkide hayırlsı inşallah :) :) :)
Korkma sakın ve sakin ol Eğer iğnelere başlamadıysan şunu söyleyeyim yumurtaların ii sonçlanırsa nasıl bitti anlamıyorsun yeterki sorunlu çıkmasınMerhaba yazıları şimdi okuyorum hadtane koşuşturmadan bana bugün transfer yapıldı 29 eylül gitmiştim sen ne durumdasın su an inşll ii haberler verirsin
239 cu sıradayım ve transferim oldum bugün test günü nü bekliyorum ilk tüp bebek denemem
hayrlısı olsun arkadaşım Allahım yuzumuzu guldursun tez zamanda inşmerhaba benimde ilk denemem. rahim içi yapışıklık sebebiyle tüp bebek tedavisine başladık. bursada doç. dr. murat arslana tedavi oluyoruz. yarın yumurtalarım toplanacak. yaşım 29. sevgiler
merhaba saç boyamanın sakıncalı olduğunu sanmıyorum. yumurta toplama sonrasında gebelik testi sonucuna kadar ilişkiyi yasaklıyorlar yani benim yaptırdığım yerde yasakladılar. mantar olayınıda mutlaka doktoruna bilgi ver tedavi yapıp sonrasında transfer edebilirler. bende seninle aynı dönemde transfer olmuş olabilirimSelam arkadaşlar birkaç bişey soracaktım ,şimdi ben bu hafta hastalanın bi aksilik olmazsa transfer hazırlığına başlıcam ya,
1-saçımı boyayabilirmiyim?
2-nikotin sakızı çiğniyorum,keseyim mi?
3-transfere hazırlık aşmasında ilişki yasak mı?
4-mantar tarzı bir şikayetim var şu anda bu transfere engelmi?
SLM SON DURUMUN NEDİR BEN AYIN 20.SİNDE KAN TESTİ YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKTI :)Merhaba yazıları şimdi okuyorum hadtane koşuşturmadan bana bugün transfer yapıldı 29 eylül gitmiştim sen ne durumdasın su an inşll ii haberler verirsin
MERHABA BEN AYIN 20.SİNDE KAN TESTİ YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKTI SENİN SON DURUMUN NEDİR?Öncelikle tadavin hayırlı olur inşallah :) :) :) Bende çapaya gidiyorum uzun bi maratondan sonra sonunda tedaviye başlayacagım inşallah ekim ayında adet olunca gel dediler bakalım hayırlısı çok heycanlıyım ve çok korkuyorum beklide aynı olur ikimizinkide hayırlsı inşallah :) :) :)