Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Oda iyimiymis ki

Inan önemli olan doktor değil. .tamam doktor onemli ama labaratuvari ortamı çokk iyi olması gerekiyor.bence yüzde 40 doktorsa yüzde 60 labaratuvari önemli tabi sperm sorunu olanlar icin

Inan önemli olan doktor değil. .tamam doktor onemli ama labaratuvari ortamı çokk iyi olması gerekiyor.bence yüzde 40 doktorsa yüzde 60 labaratuvari önemli tabi sperm sorunu olanlar icin
bizde de sperm sorunu var siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz peki

arkadaşlar merhaba göğşen önalan' a gittiğim için çok pişmanım. umarım sizde olmazsınız.

Merhaba arkadaşlar
E egunal 228.sıradayım ilk denememiz pozitifti ancak kimyasal gebelik sonucu kaybettim bebeğimi, dondurulmuş embriyo trasferi sonucu 2. denemem negatif sonuçlandı, 2016 Şubat ayında sil baştan deneyeceğiz inşallah
(Medicana Çamlıca hastanesinde devam edeceğim)

Merhaba yazıları şimdi okuyorum hadtane koşuşturmadan bana bugün transfer yapıldı 29 eylül gitmiştim sen ne durumdasın su an inşll ii haberler verirsin

Merhaba yazıları şimdi okuyorum hadtane koşuşturmadan bana bugün transfer yapıldı 29 eylül gitmiştim sen ne durumdasın su an inşll ii haberler verirsin
Korkma sakın ve sakin ol Eğer iğnelere başlamadıysan şunu söyleyeyim yumurtaların ii sonçlanırsa nasıl bitti anlamıyorsun yeterki sorunlu çıkmasın

İZMRDE TEPECİKTE TÜP BEBEKTE TEDAVİ OLAN VARMI BİLGİ VERİRMİSİNİZ

merhaba benimde ilk denemem. rahim içi yapışıklık sebebiyle tüp bebek tedavisine başladık. bursada doç. dr. murat arslana tedavi oluyoruz. yarın yumurtalarım toplanacak. yaşım 29. sevgiler

merhaba benimde ilk denemem. rahim içi yapışıklık sebebiyle tüp bebek tedavisine başladık. bursada doç. dr. murat arslana tedavi oluyoruz. yarın yumurtalarım toplanacak. yaşım 29. sevgiler
hayrlısı olsun arkadaşım Allahım yuzumuzu guldursun tez zamanda inş

merhaba saç boyamanın sakıncalı olduğunu sanmıyorum. yumurta toplama sonrasında gebelik testi sonucuna kadar ilişkiyi yasaklıyorlar yani benim yaptırdığım yerde yasakladılar. mantar olayınıda mutlaka doktoruna bilgi ver tedavi yapıp sonrasında transfer edebilirler. bende seninle aynı dönemde transfer olmuş olabilirim

24yaşındayım sebebi endometriyozis ilk denemem ve kavacık medistate hastanesi.. 4.günüm beklemedeyim

82--samsundaki tedavim kalitesiz tek yumurta sebebiyle iptal oldu.2.deneme ankara amatolia 10 buz bebegimden ikisini 3 kasimda transfer edecekler.

MERHABA BEN AYIN 20.SİNDE KAN TESTİ YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKTI SENİN SON DURUMUN NEDİR?

kızlar yarın regl min 3. günü ve doktorla ilk görüşmeye gidip tedaviye başlıcaz. çok heyecanlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…