Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

merhaba bende yeni aranıza katıldım . bizde de 0 sperm vardı çok şükür mikro tese ile bulundu. 28 martta 1 adet 5.gün embriyo transfer edildi. test günüm 11 nisan ben dayanamayıp 5 nisan da kan testi yaptırdım beta hcg 127 çıktı daha 8.günde. sizce bi aksilik olur mu 8. gün değeri bana çok yüksek geldi

Egunal cim 115. Sıradayım ve tüp bebek yaptım sonuç negatit ileriki aylarda donmuş emriyolarım için hazırlanacam

listeye benide ekleyin kızçeler kaçırmışım muhabbeti Sebepsiz infertilite yaş 30 bursa pembe mavide tedavi gördüm ilk tüp bebek denememiz 19 mart da 1 adet bloklasit transfer edildi test tarihi 28 mart cumartesi

25 martta listeye eklenmek istemiştim amma taze anne E egunal kendi heycanından atlamış olsa gerek buarada çok sevindim tebrik ederim bende test tarihini bekleyemeyenlerdenim transferin 7. günü pozitif haberini aldım canım çok şükür dünde kesemizi gördük

canım merhaba hayırlı olsun değerinin yüksek çıkması çok çok güzel ama yine de 2 gün sonra tekrarlaman lazım testi ve sonucun en az 2 katına çıktığını teyit etmen lazım. şimdiden hayırlısı olsun.

merhaba listende tedavide kısmı artık hamile diye değişti güncellermisin.inşallah tamamına erer allah herkesin gönlüne göre versin

Yükselir inşallah canım kaçıncı denemen ? Bende şu anda tedavi nin 6.ci günündeyim benim eşimde de 0 sperm var mikro tese olucak çok korkuyorum

. 5gun sonra bizim 3.cü denememiz tutunması hiç bende kiloma bağlıyorum pko da var bende
sperm bulunuyorsa üzülme hiç bulunamayanlar da var . embriyoların kalitesi nasıldı 2 denemede ? kaçıncı gün embriyosuydu? yaşınız kaç ? mesela benım 22 eşim 27

Merhaba kızlar listeye benide eklermisiniz,

2 aşılama bir tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı bahçelievler medicana hastanesinde

ikinci denemeyi bağcılar medipolde yaptırdık çok şükür hamileyim bir aksilik olmazsa.
3. gün embriyosu 2 tane.
daha kalp atışlarını duymak için 2 haftam var

5,5 yıllık evliyim, yaşım 35

tedaviye başlarken sperm hızı yavaşlığı ve yumurta rezervi azlığı sorunumuzun olduğu soylenmişti fakat başka bir doktor ciddi bir sorunumuzun olmadığını soyledi çok şükür

Geçmişe dönük mesajını bulamadım sana zahmet bir daha yazarmısın bilgilerini..25 mart transferimin 2.günüydü o ara listeyle ilgilenmem mümkün değildi demek ki kaçırdım..Ben de tebrik ediyorum kese görülmüş ben de görebilirim inşallah

listeye benide ekleyin kızçeler kaçırmışım muhabbeti Sebepsiz infertilite yaş 30 bursa pembe mavide tedavi gördüm ilk tüp bebek denememiz 19 mart da 1 adet bloklasit transfer edildi test tarihi 28 mart cumartesi
buldum ekliyorum şimdi

sperm bulunuyorsa üzülme hiç bulunamayanlar da var . embriyoların kalitesi nasıldı 2 denemede ? kaçıncı gün embriyosuydu? yaşınız kaç ? mesela benım 22 eşim 27
İlk iki denemede 1-2adet bulundu. 5.ci gün embiriyosu kondu 1.ci kalite sanırım 24 yaşındayım eşim 31 ve pko var bende kilomu ah verebilsem

Merhabalar,
ilk tüp bebek denememiz, yaşım 38 morfoloji %0 medicana çamlıca'da tedavi oluyoruz, tedaviye bugün başladık,
Sevgiler...

Betahcg kaçtı benmde 7.gunum ve 17.50 çıktı hamileym inşllh

Merhaba benide ekler misiniz listeye? 28 yaşındayım eşim azospermi hastası ameliyat oldu Bahçeci Umut tüp bebek merkezinde. Tedavimizi olduk Şubat ayında hamileliğimi öğrendim doktorumuz selen sezginsoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…