- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 39
EVET HAKLISIN....HERSEYI RABBIM BILIR...Aminnn, hadi ins. cnm :) pozitif dusunelim oyle olsun, olmadi bi dahakine deriz ne yapalim...
listeye benide ekleyin kızçeler kaçırmışım muhabbeti Sebepsiz infertilite yaş 30 bursa pembe mavide tedavi gördüm ilk tüp bebek denememiz 19 mart da 1 adet bloklasit transfer edildi test tarihi 28 mart cumartesi
merhaba bende yeni aranıza katıldım . bizde de 0 sperm vardı çok şükür mikro tese ile bulundu. 28 martta 1 adet 5.gün embriyo transfer edildi. test günüm 11 nisan ben dayanamayıp 5 nisan da kan testi yaptırdım beta hcg 127 çıktı daha 8.günde. sizce bi aksilik olur mu 8. gün değeri bana çok yüksek geldi
Yükselir inşallah canım kaçıncı denemen ? Bende şu anda tedavi nin 6.ci günündeyim benim eşimde de 0 sperm var mikro tese olucak çok korkuyorummerhaba bende yeni aranıza katıldım . bizde de 0 sperm vardı çok şükür mikro tese ile bulundu. 28 martta 1 adet 5.gün embriyo transfer edildi. test günüm 11 nisan ben dayanamayıp 5 nisan da kan testi yaptırdım beta hcg 127 çıktı daha 8.günde. sizce bi aksilik olur mu 8. gün değeri bana çok yüksek geldi
İlk denememiz cnm inşallah bulunur . Dua Et . Allah yardımcınız olsun . Ne zaman olucak eşin .Yükselir inşallah canım kaçıncı denemen ? Bende şu anda tedavi nin 6.ci günündeyim benim eşimde de 0 sperm var mikro tese olucak çok korkuyorum
. 5gun sonra bizim 3.cü denememiz tutunması hiç bende kiloma bağlıyorumİlk denememiz cnm inşallah bulunur . Dua Et . Allah yardımcınız olsun . Ne zaman olucak eşin .
sperm bulunuyorsa üzülme hiç bulunamayanlar da var . embriyoların kalitesi nasıldı 2 denemede ? kaçıncı gün embriyosuydu? yaşınız kaç ? mesela benım 22 eşim 27. 5gun sonra bizim 3.cü denememiz tutunması hiç bende kiloma bağlıyorumpko da var bende
Geçmişe dönük mesajını bulamadım sana zahmet bir daha yazarmısın bilgilerini..25 mart transferimin 2.günüydü o ara listeyle ilgilenmem mümkün değildi demek ki kaçırdım..Ben de tebrik ediyorum kese görülmüş ben de görebilirim inşallah
buldum ekliyorum şimdilisteye benide ekleyin kızçeler kaçırmışım muhabbeti Sebepsiz infertilite yaş 30 bursa pembe mavide tedavi gördüm ilk tüp bebek denememiz 19 mart da 1 adet bloklasit transfer edildi test tarihi 28 mart cumartesi
İlk iki denemede 1-2adet bulundu. 5.ci gün embiriyosu kondu 1.ci kalite sanırım 24 yaşındayım eşim 31 ve pko var bende kilomu ah verebilsemsperm bulunuyorsa üzülme hiç bulunamayanlar da var . embriyoların kalitesi nasıldı 2 denemede ? kaçıncı gün embriyosuydu? yaşınız kaç ? mesela benım 22 eşim 27
allah yardımcımız olsun hepimzin. umudunu kaybetme. rabbim yardımcın olsun.İlk iki denemede 1-2adet bulundu. 5.ci gün embiriyosu kondu 1.ci kalite sanırım 24 yaşındayım eşim 31 ve pko var bende kilomu ah verebilsem
Betahcg kaçtı benmde 7.gunum ve 17.50 çıktı hamileym inşllh