Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Merhaba benide ekler misiniz listeye? 28 yaşındayım eşim azospermi hastası ameliyat oldu Bahçeci Umut tüp bebek merkezinde. Tedavimizi olduk Şubat ayında hamileliğimi öğrendim doktorumuz selen sezginsoy

Eşinizin doktoru kimdi bahceci klinigi nde birde Azo sebebi ne

Merhaba benide eklermisiniz ...
Hatay mozaik tüp bebek merkezi
Yas:21
Deneme sayısı:1
Yumoşlar toplantı
Transfer tarihi bekleniyor..

Merhaba benide eklermisiniz..
Sperm sorunu var bizde de
25 yaşındayım
Acıbadem dr Bülent Tıraş
1.denemem yarın yumurta toplancak
Toplama işlemine gidicem yarında yanımam almam gereken yada buna mutlaka ihtiyacın var dediğiniz bişe varmı??

Benide ekleyin yas 28 ikinci Denenem 5. Gun embriyosu 2 tane embriyo Dr guvenc karlikaya fulya bahceci 4 nisan transfer yapildi 19 nisan test gunu sebebsiz infertlite

Benide ekleyin bahceci umut tüp bebek merkezinde selen sezginsoy à tedavi oldum 27 yaşındayım eşimde azospermi sorunu vardı Tansel bey ameliyat etti. Tek embriyo transferi yapıldı raHimde bölünme olmus monokoryonik dediler şu an 7 haftalık ikiz hamileyim

Benide ekler misiniz yaşım 24 ikinci transferim ilki blastdı ama sebepsiz negatif yumurta çatlama problemi var test günüm 24 Nisan merkezim smyrna art

sıra 132 malesef gebeliğim kürtajla sonlandı.kalp atışını göremedik

Merhaba ben 38 yaşındayım. İlk denemem üç hafta önce kimyasal gebelikle sonuçlandı. Genetik testler ve vitamin takviyesi için iki ay bekleme kararı aldık. Eşimde sperm sayısı ve hareketliliği çok az. İzmir irenbe'de Kaan Bozkurt doktorumuz. Umarım bu listedeki herkesin karşısında hamile yazar bir gün

MERHABA BENDE LİSTEDE OLMAK İSTERİM VE HERKESİN PAYLAŞIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İSTİYORUM. AMA DAHA DENEME İÇİN HAZIR HİSSETMİYORUM KENDİMİ. BELKİ SİZDEN CESARET ALIRIM. DA TEKRAR DENEMEYE KARAR VERİRİM.

Merhabalar.. 215. sıradayım.. Dün transferim oldu sonunda nihayet.. 2 embriyo olacaktı ancak çözülmede orta kalite olan geri gelmek istememiş.. tek meleğimi aldım bende.. Test tarihim 24 Nisan.. Bu arada yaşım 32..
Allahım hepimizin gönlüne göre versin...

ben de ikinci denememi Anatolia da yaptıracağım.. sperm sayısı düşüklüğü ve yumurtalık rezervlerinde azalma var.. yaşım 29..

yarın test günüm alacağım sonuçtan öyle endişe duyuyorum ki, adımı listeye yazdırıp negatif sonucunu görmek beni mahveder herhalde.

X