Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

sıra numaram 132.8 şubat opu oldu.transferi bekliyorum martın 10 undan sonra olacak büyük ihtimal

E egunal canım yarın iğnelerime başlıyorum 2. tüp bebek tedavimiz başlıyor ege üniversitesi tüp bebek merkezi transfer ve tahlil daha belli değil ben heyecandan hemen yazıverdim işte :KK48:

Merhaba 13. sıradayım benim nickimin yanına son durum nedir yazmışsınız: son durum 2. denemede negatif :KK43:

Yas 35
2.tedaviye baslayacagım bu hafta
Anatolia tup bebek merkezi
Sebep rezerv azlıgı
Listeye ekler misiniz

[QUOTEhaberinizlimelekank, post: 39684765, member: 583376"]Test aşamasındayım 12 var geri sayım başladı[/QUOTE]
Guzel haberlerini aliriz ins

Arkadaslar Merhaba beni hatırladınızmııı :KK36: uzun zamandır giremiyordum bi baktım ki hersey değişmiş hemen buldum burayı :KK66: egunal listeye benide ekle o zaman yaş 28 maltepe üniversitesi tıp fakültesinde tedavi görüorum 3 kez denedik 1 negatif 2 kimyasal gebelik. Sebep azosperm, en son tedaviden bu yana 1 yılı aşkın süre geçti bu ay tetkikler için gidip martta tedaviye başlamayı düşünüyordum ama adet olmadım daha 15 gün geçti :KK64:çarşamba günü doktora gidicem büyük ihtimalle bu adetimle birlikte başlarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Gozun aydin cnm darisi basimiza :) kaçıncı gunu testini yaptin?
Bnm de dun transferim oldu,@egunal,test tarihimde 4 mart.
Merhaba normalde 23 şubatta test yaptırmam gerekiyordu doktorum birgün öncesinden yaptır belli olur dedi sende 3 Mart yaptır hayırlısıyla inş hamilelik haberini alırız

Merhaba normalde 23 şubatta test yaptırmam gerekiyordu doktorum birgün öncesinden yaptır belli olur dedi sende 3 Mart yaptır hayırlısıyla inş hamilelik haberini alırız
Merhaba benim normalde 23 şubatta doktorum birgün öncesinden yaptır belli olur dedi sende 3 Mart yaptır hayırlısıyla inş hamilelik haberini alırım

X