Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

herkeze merhaba yaşım 26 sorunumuz sebepsiz infertilite konya medicana hastanesinde başladık işleme doktorum necati özçimen bu güntedavimin ikinci günü ilk tüp bebek denemem benide listenize eklerseniz sevinirim

Herkese mrb.yasim 27 cikolata kisti sebebimm.tup bebek yapılmaya karar verildi. Allah kismet ederse ocak ayinda ilaçlara baslanip tup bebek yapılacak. Ankara etlik zübeyde hanımda ilk tüp denemem olacak. Allahım herkese nasip etsin inşallah

Uzuldum ama hayirlisini Allah nasip etsin..sizdeki sikinti neydi ne nerde yaptirdiniz??
Tşk ederim benım tüpler tıkalı îstanbul eurofertil di merkezim ama artık orayı düşünmüyorum şuan 3 .deneme için anadolu yakasında merkez arıyorum

Tşk ederim benım tüpler tıkalı îstanbul eurofertil di merkezim ama artık orayı düşünmüyorum şuan 3 .deneme için anadolu yakasında merkez arıyorum

acaba eurofertili nasil buldugunu ilgi alaka vs? neden baska merkez aradigini anlatirmisin ilk tedaviden sonra orasida dusunduklerim arasindada?

acaba eurofertili nasil buldugunu ilgi alaka vs? neden baska merkez aradigini anlatirmisin ilk tedaviden sonra orasida dusunduklerim arasindada?
Amann arkadaşım sakın sakınnn dıyorum baska bırsey demıyorum ilgi alaka göz boyuyorlar ama icraat yok doktorları bır işe yaramıyo hep negatıf hep negatıf hiç pozıtıf alan bırını görmedım orada olabıldıgınce uygun fıyat verıyorlar gorusmeye gıttıgınde ama amacına ulaşamıyorsun sadece ben degıl kımle tanıstıysam eurofertılde tedavı olan hep negatıf ucuz etın suyu kara olur dıye bır soz vardır aynen öyle bıryer 2 tedavım için tranfer ücretı 1900 demişlerdi transferıme 1 hafta kala dedıklerı fıyattan yapmadılar 600 tl fazla para istedıler yok zam geldı elımızde olan bırsey degıl falan fılan mecbur bıraktılar maddı manevı mahfettı benı ayrıca bır sorunun olsa doktoruna ulaşamıyorsun ancak hemşireye ulaşabılıyorsun yanı hiç bulaşma canım şimdi bahcecı umut tüp bebegı duşunuyorum oradakı doktorları arastırıyorum

Ayy cok tsk ederim bende ugradim sadece fiyat bilgisi icin sekreyer kac kisiyi aradiysa yardim edecek biri gelmedi ciktik toplantilar var sonra arayin randevu alin diye ama yakin diye ilgimi cekmisti ne bilim zor isler bahcecide aklimda ama i olan doktorlar gitmis cok kalabalik diyorlar ki ok okdr onemli degilde... gidip goruscem oraylada tabii insallah gerek kalmaz

Rıca ederım canım aynen bende yakın dıye hemde cogu yere gore uygun dıye oraya gıtmıştım hayyy gıtmez olaydım bahcecıye bende gıtmek gorusmek ıstıyorum ulun beyle serdar beyi cok ıyı dıyenler var şimdi sen böyle dedın soru işaretı oldu kafamda cıdden gıtmişlermi öffff vallahı yoruldum artık ya pekı canım senın ılk tedavınmı olucak daha önce denemen oldumu hiç

Ca
Ben de Ocak 2015 te başlıyorum Beylikdüzü Medicanada. Doktorum Selman Bey ve eşi Aysun Hanım. Herkese hayırlı tedaviler. İnşallah bizde anne olacağız ...
En dogru yerdesin canim.ikiside mukemmel insanlar.bende medicanada kasimda tup bebek yaptirdim ve 7 haftalik hamileyim.darisi basina insallah

Merhaba 40 yaşındayım yumurta rezervim düşük 2. Denemem transferimi bekliyorum bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavim devam ediyor doktor selen sezginsoy ve çok memnunum hem merkezden hem doktordan

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz

liste neden güncellenmiyor

Kızlar biliyorum liste güncellemesi gecikti ama nete giremiyorum evde değilim..
Tedavide embriyo gelişim aşamasındayım az kaldı dönmeme...

Slm arkadaşlar bende eşimin sperm sayısının düşük olduğundan hamile kalamıyordum evliliğimin 4 yılında tüp bebek Yaptım ilk dememde kızım oldu 5 Yaşında yeniden tüp bebek yapmak istiyorum eski doktorum yurt dışına gitmiş mardin Urfa Diyarbakır gibi yerlerde önereceğiniz doktor varmı çok tşk

Yaşınıda yaz canım..Şimdi ekledim tabloya..
En yakın zamanda hayırlı sonucunu beklıyoruz canım senden bır rıcam var bu listeyı hazırlamakla cok guzel bır iş cıkardın 3. Denemem için burdan fıkır edınıyorum ama merkez secımı kadar doktor secımıde cok önemlı bu lısteye herkez doktorunun ısmınıde belırtse cok iyi olucak benım gıbı arastıranlar ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…