• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Durdugun yere yakın bır merkez yokmuydu canım senın ıcın cok zor olur o_Oilk denemenmi olucak selen hanımı cok arastırdım hakkında hıç yorum görmedım oyuzden tereddüt ettım bırde doç. Cem dıye bır doktor gelıcek dedıler bana hep arastırma hastanelerınde gorev yapmış cok ıyı dedıler onun gelmesını beklıyorum bende durumundan haberdar et benıde eger memnun kalırsan selen hanımada gıdebılırım canım fıyat olarak nekadar tedavı ücretı

nick amayaa, yaş 2 ay daha 33 :), sebep yumurta rezerv azlığı, hastane henüz belli değil, deneme sayısı 2, son durum 3. deneme için beklemede.... ne beklediğini bilmemede :) teşekkürler tatlım. inşallah sonucun güzel olur, güzel devam eder... 2015 de sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını :)

Aralık ayında tedaviye başlayacak ya da test sonucunu alacak kızlar son durumlarınızı bildirirseniz sevinirim...
Şu an listede 150 kişi var ve bir çok üye ile gün içerisinde iletişim halindeyim ,diğer konularda da sizlerle yazışıyor olabilirim ve son durumlarınızı o konulardaki diyaloglarınızda yazıyorsanız unuturum :KK48: Durum güncellemelerinizi bu konuya yazarsanız ne güzel olur:KK68:

Egunal senin tedavi ne aşamada durum nazil?

Kizlarrrrr ben bu gün opu oldum olacak arkadaşlar hiç korkmayın ne olur ben bu kadar korkarken çok rahat geçirdiysemm herkez yaptırabilir hiç korkulacak bişey yokmuş size Tavsiyem işlemden sonra bol bol su için ton balığı yiyin yumurtaliklarin iyileşmesine çok yardımcı oluyormuş 6 tane yumurtam toplandı bakalım kaçı sağlıklı kalabilecek transfer günüm belli değil daha dua edin banada

Aralık ayında tedaviye başlayacak ya da test sonucunu alacak kızlar son durumlarınızı bildirirseniz sevinirim...
Şu an listede 150 kişi var ve bir çok üye ile gün içerisinde iletişim halindeyim ,diğer konularda da sizlerle yazışıyor olabilirim ve son durumlarınızı o konulardaki diyaloglarınızda yazıyorsanız unuturum :KK48: Durum güncellemelerinizi bu konuya yazarsanız ne güzel olur:KK68:
canim ben tedavime basladim… Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Allah yardımcınız olsun, emeklerinizin, çabanızın ve sabrınızın mükafatını göndersin rabbim inş..
ben de kızıma ilk tüp bebek denememde kavuştum, onun öncesinde iki kez negatif aşılamam ve iki yumurta takibim olmuştu..kızım 38 aylık ikinciyi düşünüyoruz birkaç aydır ancak sonuç alamadık henüz..biz de sebepsizlerdeniz ne yazık ki:( eşim ikinci çocuğu pek istemiyor ama kızım kardeşinin olmasını çok istiyor..tüp denemeye yanaşmıyor eşim baya sıkıntılı dönemlerdi geride bıraktıklarımız..her neyse sayfanızı fazla meşgul etmeden dualarınızı istiyorum :)

Slm arkadaslar bende 32 yasindayim esimde varikosel varmis ameliyat oldu 6ay kadar falan bekledik sonra iki olumsuz asilamamiz oldu..simdide ilkbtup bebek transferim oldu bugun 7gunum cuma gunu kan testi yaptiracam dun gece cok siddetli kasik agrilarm oldu adet sancisi gibi korkuyorum ins olmam yaa allahim hepimizin gonlune gore versin..bizede nasip eder ins

Birde bana bir tane embriyo transferi yapildi uc gunluk embriyoydu internetten bakiyorum 5gunluk transfer ediyorlarmis kafam karisti ikiz olma ihtimali dahami az oluyor tek transfer olunca..cok soru sordum kusura bakmayin

24 yaşindayim.sorun eşimde varikosel bendede polıkıstık over var.memorialde ilk denememden bir kızım var.şimdi ikinci denenemi mart regl başlıycam inşallah

İkinci için tüp bebek deneyen anne adayları umut oluyorsunuz bizlere inşallah hepimize de nasip eder rabbim bebişler :-)

fulya01 bana da 3. gün embriyosu transfer edilmişti şimdi kızım 38 aylık :)
takılma bunlara rahat ol, hamile olduğunu düşünüp olumlu bak her şeye;)
inş güzel ve hayırlı haberlerini alırız..

Back