Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

doğru okulda sıkıntı oluyor bak zmanı ve şehri denk getirmek strese soktu beni ama memuriyetimi de atamam bir kenara çünkü para da lazım.ben de ağustos sonundan buyana bekliyorum .hayırllısı inş.nerde yaptıryosun tedaviyi rapor çıkarttın mı

Kizlar be n de ogretmnim ama 15 gune adeti vs nasil denk getrip baslicaksiniz tedawiye? Allah kolaylik versin canlar

Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 2 dış gebelik ve 1 düşükten sonra bekleme süreci... sonra 2 aşılama 2 tüp. son tüp bebek deneyimim ise 11 aralıkta başladı, 20 aralık OPU ve 22 aralık transfer gerçekleşti. Sebepsiz infertilite deniyor. Hiç bir sorun yok ama olmuyor işte... 35 yaş, Tepecik araştırma hastanesi İzmir de yapıldı. Sonuç 2 ocak.

yaş 30, yumurta rezervinde azalma,izmir dokuz eylül hastanesi,1 tüpten aşıya dönüş 19 aralık 3 gün transfer

yaş :32, yumurta rezervi azlığı ve tüplerin alınması, üçüncü deneme adet ile başlanacak centrium klinik.

Kizlar be n de ogretmnim ama 15 gune adeti vs nasil denk getrip baslicaksiniz tedawiye? Allah kolaylik versin canlar
ben açıkcası sıkıntı olacak biliyorum ama hem de burdan gitmek falan şubat tatilinden 1 hafta önce gidicem o sıra adet olmama gerek zaten rapor alıcam ,sonrasında bekleme sürecinde de rapor almayı düşünyorum tabi inş. olursa .peki sen ne zamn yapacaksın problem ne

Cikolata kistlerim war bnm adet olmayi bekliyrm. Ins gonlumuzce olur

Cikolata kistlerim war bnm adet olmayi bekliyrm. Ins gonlumuzce olur
aminnnnn inşallah Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza alamyı ve tek seferde olumlu sonuçlandrmayı.ilk denemenmi olacak tüp bebek için.sen nerde yaptırcaksın senin içinde sıkıntı olmayacak mı 15 tatil yetişmez ya zaman olarak

Bn bahcecide tedawi goruyrm we zaten istanbulda yasiyrm transfer zmni rapor almistim bi hfta okuldan sorada dr kontrollerinin randewularina gidiodum. Bnm ilki tutmadi ikinciyi denicem aksine bn de ara tatilde denemk istemioyrm hc ama hayrlisi bakalim nzmna denk gelck

slm kızlar bende tedavideyim benide ekleyin istanbul tüpbebek merkezinde yapıyorum pko ve hareket azlığı var şuan ilaçları kullanıyorum cumartesi kontrolüm var toplama günü belli olacak dün gittiğimde enbüyüğü 14 mm di iyimi sizce ilaçlar 250 puregon 2 gündür orgalutran ve dünde merional e başladım sizce nasıl

aytann ben de İzmirdeyim Ege Doğum evi tüp bebek düşünüyorum, tavsiye bekliyorum tam karar veremedim.

ben smyrna ile görüştüm ama begenmedim.şimdi irenbe yi düşünüyorum yorumları okuyorum kaan bozkurt u düşünüyorum.
ben önce devleti denemeyi düşünüyorum, özeller maddi olarak yıpratacak, sonuç da negatif olursa diye öyle düşündüm. senin daha önce denemen oldu mu, yumurta takibi, klomen, çatlatma iğnesi falan mi denemem gerekir mi. tüp e gidince gerekirse önce diğer tedavi yöntemlerini uyguluyorlar mı yoksa direk aşılama veya tüp e yönelik mi çalışıyorlar

bu ilk denemem olacak ama bizim kesin tüp bebek eşimin sperm sayısı çok az yani direk tüp bebek bizim ki. muayene için nereye gittin devlette de rapor çok bişey farkettirmiyor fiat anlamında diye biliyorum.

bu ilk denemem olacak ama bizim kesin tüp bebek eşimin sperm sayısı çok az yani direk tüp bebek bizim ki. muayene için nereye gittin devlette de rapor çok bişey farkettirmiyor fiat anlamında diye biliyorum.
karşıyaka devlet hast. Abdülkadir Gök'e gidiyorum. Tsh 4.60 çıktı. onun için ilaç kullanıyorum. sperm testinde sorun çıkmadı, bende de hormon testi falan yaptılar. hsg falan yapılmadı henüz. irenbe ile ilgili güzel yorumlar okudum.

sen diğer yöntemleri deneyebilirsin o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…