Bağcılar medipol mustafa AcetMerhaba benide listeye eklermisiniz denizce7979 bilinmeyen kısırlık ilk tüp bebek denemem cuma yada cumartesi transfer yapılacak hayirlisiyla
Eline sağlıkŞükür güncelledim..
Yanlışlık ya da eksiklik varsa yazın kızlar düzeltirim..
Hamişlerimize sağlıklı gebelikler,negatif alan kızlara da asla pes etmeyin diyorum
İnşallah ilk denemende hayırlı sonuclar alırsın canım bende umutu düşünüyodum görüşmeye gittim 2 gün önce doktor kalmamışki orda sadece selen hanım var selen hanımlamı baslıyosun tedavıyeyaş 27 polıkıstlık over+morfolojı sorunu ılk deneme ocak 6 tedavıya başlıycam kısmetse ılk deneme bahçeçı umut tub bebek merkezı
amınn canım sagol evet canım selen hanımla baslıycam başka doktor yok orda selen hamında cok ıyı bı doktor ben 2 ay once on gorusme yaptım cok kalabalık ama belkı sımdı fazla kalabalık degıldır selen hanım cana yakın bı doktora benzıyor bende şans yok sımdı haberlerde dıyor kar yagısı artcak sıbırya sogukları grlıyor cok fırtına olcak allahım hıc sansım yokİnşallah ilk denemende hayırlı sonuclar alırsın canım bende umutu düşünüyodum görüşmeye gittim 2 gün önce doktor kalmamışki orda sadece selen hanım var selen hanımlamı baslıyosun tedavıye
istanbuldayım canım ama yol 1 bucuk satt suruyor evle merkezın arası bıde ındıgım durakla merkeze yurume mesafesı yarım saatı buluyor soguk sorun degıl usurum gene gıderım ama korkum kar cok yagarda iett seferlerı ıptal olur dıye yoksa sorun yokİstanbul da mi oturuyorsun başka yerden mi gidiceksin?
İstanbul da mi oturuyorsun başka yerden mi gidiceksin?
inşallah pozıtıf sonuc alırsın canım amınn ecmainn hayırlısı olsun hakkımızdaAnladim canim hayirlisi olsun bende il disindan gwlicem İstanbul transfer için inşallah olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?