• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Kızlar şehir dışında ve tedavideyim foruma giremiyorum..
Döner dönmez ilgileneceğim...
Hepinizi seviyorum...

Canım Merhaba,

Beni 28 Aralık test tarihini bekliyor diye revize eder misin listede? 72. sıradayım.
Bu arada dönüşte güzel haberlerini bekliyoruz...

Ben de ilk denemeye başlayacağım, garip duygular içindeyim. Hayatımda hiç yaşamadığım duygular.. Allah hepimize hayırlısıyla versin. 4 yıla yakın süreçte kendimi yedim bitirdim. Anladım ki harekete geçmek daha kolaymış.

Ben de ilk denemeye başlayacağım, garip duygular içindeyim. Hayatımda hiç yaşamadığım duygular.. Allah hepimize hayırlısıyla versin. 4 yıla yakın süreçte kendimi yedim bitirdim. Anladım ki harekete geçmek daha kolaymış.
aynı duyguları paylaşıyoruz gerçekten .öğretmen mısın sende canım şubat tatilinde başlayacakmısın tedaviye.sorun ne .benım tüpler kapaalı ve bitlis gibi bir yerde ttedavi şansım da yok .tatilde memlekete gitmeyi bekliyorum

Canım ben ist öğretmenim ama bıraktım. bu işlerle rahat ilgileneyim diye. Okulda sorun olurdu.
Temmuz da hemen baslarız demiştik ama hem maddi hem de manevi hazır olamadık-hem eşim varikosel olmuştu altı ay beklemeliydık. 1 yıla yakın ameliyat sonrasın cevap alamadık. İlaçlarımı aldım dün artık hayırlısıhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152757826946142&id=568431

aynı duyguları paylaşıyoruz gerçekten .öğretmen mısın sende canım şubat tatilinde başlayacakmısın tedaviye.sorun ne .benım tüpler kapaalı ve bitlis gibi bir yerde ttedavi şansım da yok .tatilde memlekete gitmeyi bekliyorum

Canım ilaçlarımı aldım aslında iğneye baslamam lazım bugun gobekten olana ama cesaret edemiyorum çok ta korkuyorum. Çok baskı kuruluyor ustumuzde, eşimde sorun ama kimseye demedik. İnsanlar eşimin tarafı benden olmuyor sanıyor yükleniyorlar. Diyemiyorum da bende sorun yok diye. Sırf eşim üzülmesin diye susuyorum içime attıkça daha da kötü oluyorum. Bıktım aslında hep ben yarım insan muamelesi görüyorum. Lütfen kimse yanlış anlamasın beni. Moralim çok bozuk aslında psikolojik bir tedaviye daha çok ihtiyacım var

Çok pardon ayrıca dert anlatma yeri değilmiş burası ben yanlış anlamışım. Bizd de sorun ağırlıklı olarak eşimde varikosel ameliyatı oldu. Morfoloji ve hareketlilik sorunu var .

Merhaba. Sıteyı sımdı gordum. Allah herkese kolaylık versın. Istanbulda yasıyorum. Yasım 41. Hamile kalamamamın hıcbır sebebi yok. Herhalde yastan dolayı olabılır. Ilk denemem olumsuz. Kımyasal gebelık. Ikıncı denemem su anda. 9. ve 11. gun kan degerlerım ıyı cıktı. Hamileyim galiba, inşallah tabiii. Doktrorum Prof. Dr. Cemil Akgül. Capa tıp fakultesı tup bebek bolum baskanıydı. Ozel muayehanesi de var fakat su anda gayrettepe florans nightingale hastanesinde tup bebek tedavisini yapıyor. Dr umdan cok ama cok memnunum. Hem karakter, kişilik olarak hem de dr. olarak. Tekrar sevgiler herkese...

beni de ekler misiniz listeye?bahçeci fulya,sebepsiz infertilite ilk randevu gerçekleşti,ocak sonu iğnelere başlanacak

E egunal 83.sıradayım listede güncelleme rica edeceğim...

05 Aralıkta tedaviye başladım
16 Aralık Opu yapıldı
21 Aralık Transfer
Veee 30 Aralık Test günüm...

Canım ilaçlarımı aldım aslında iğneye baslamam lazım bugun gobekten olana ama cesaret edemiyorum çok ta korkuyorum. Çok baskı kuruluyor ustumuzde, eşimde sorun ama kimseye demedik. İnsanlar eşimin tarafı benden olmuyor sanıyor yükleniyorlar. Diyemiyorum da bende sorun yok diye. Sırf eşim üzülmesin diye susuyorum içime attıkça daha da kötü oluyorum. Bıktım aslında hep ben yarım insan muamelesi görüyorum. Lütfen kimse yanlış anlamasın beni. Moralim çok bozuk aslında psikolojik bir tedaviye daha çok ihtiyacım var
keşke üstlenmeseydin bunu benim karşı komşumda yapmış sürekli onu suçluyolar oysaki sorun oğullarında.ama eşiin bunu farkında ve kıymet biliyosa daha çekilir hale gelebilir.benim sorun bende ve eşimin ailesi aynı tabi görümceler falan laf sokmalar artık kounşmuyoruz bile .bboşver.... ama katılıyorum önce psikolojik tedavi lazım bize.

Back