Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

77. SıradayımTransferım bugun yapıldı test gunumu beklıyorum artıkın

izmir erol tamvergen hastasıyım 1.tüp bebek denememiz igneler yeni basladi insallah hamile diye eklenirim listeye:) 1aşılama negatif sonuçlanmisti.hasimato var bende esimdede hareket azlığı

Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorum kaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?

ben de yeni katıldım aranıza arkadaşlar Rabbim hepimize yardımcı olsun.ben 29 yaşındayım tüplerim tıkalı daha hiç deneme yapmadık zaten yeni öğrendik sayılır ocak sonu gibi başlıcaz tedaviye muhtemelen adana başkette

Canım üç doktor arasında kararsızm
Erbil , gürkan. Ve güvenç bey hangsine gitsem acaba :)
Rezerv sorunu varsa Erbil bey, sıcakkanli birini istiyorsan Burçak hn., mesafeli, kısa ve öz konuşan birini istiyorsan Güvenç bey, Gürkan bey i tanımıyorum. Diğerleriyle deneyimim oldu:)

Rezerv sorunu varsa Erbil bey, sıcakkanli birini istiyorsan Burçak hn., mesafeli, kısa ve öz konuşan birini istiyorsan Güvenç bey, Gürkan bey i tanımıyorum. Diğerleriyle deneyimim oldu:)

Canım çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama 5 senedir bebişim olmuyor
Bahceci umut tüp bebek merkezde 2 defa tedavi oldum biri kimyasal diyeri düşük ile sonuçlandı kafam çok karışık niye bebeğim tutunmuyor o yüzden iyi bi doktor arıyorum
Fulyaya kesin gidicem ama işte doktor konusunda çok kararsızım allah yardımcımız olsun
Saolasın cevabın için :)

merhaba benide ekleyin acıbadem ilk deme morfoloji bozuklugu sperm azlığı yumurtalar toplandı 5.gün beklemede

oh oh masaAllah tebarekAllah. hadj canim guzel haberlerini bekliyoruz:)

hos gelding canim benim. Allah yardimcin olsun… hayirli haberlerini beklerizz

Ben son durum kesin bildiklerimi yazayım.
99 Negatif
105 Hamile
106 Hamile
107 Negatif
108 Hamile
109 Negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…