Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

1. bahçeci fulya negatif
2.bahçeci fulya negatif
3.başkent üniversitesi hulusi bülent zeyneloğlu şu an hormon sonuçlarımı bekliyorum adetimle tedaviye başlıyacağız nasipse
bilinmeyen infertlite

Benim de 3.denemem olacak 28 yasindayim.sebepsiz infertilite bu ay transfer yapılacak. hayirlisyla isteyen tüm arkadaslar en yakın zamanda kucaklarina bebeklerini alir

Canım merhaba
Benim sonuç negatif listeyi düzeltirsin diye yazayım dedim.

1. Denemem 23 yasindaydim 2 tane 2. Gun embriyosu transfer edildi. Antalya ivf hastanesi sonuc negatif
2. Denemem 23 yasindaydim 2 tane 3. Gun transferi yapildi. Antalya memorial pozitif 1 kizim var.
3. Denemem 26 yasindayim. 1 tane 2. Kalite embriyo transferim oldu. Test gunum 21 aralik. Antalya memorial

Bu arada problemimiz rezerv azligi

Arkadaslar,

Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...
Canım ben de aynı durumu 30 haziranda yaşadım;( seni çok iyi Anlıyorum. Allah'ım sabır ve toparlanma gücü versin inş.

kolay gelsin herkeslereee,
bizde sorun morfoloji. ilk denememiz Şişli Memorial de ocak ayında olacak. yaşım 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…