Kızlar şehir dışında ve tedavideyim foruma giremiyorum..
Döner dönmez ilgileneceğim...
Hepinizi seviyorum...
hos gelding canim benim. Allah yardimcin olsun… hayirli haberlerini beklerizz
aynı duyguları paylaşıyoruz gerçekten .öğretmen mısın sende canım şubat tatilinde başlayacakmısın tedaviye.sorun ne .benım tüpler kapaalı ve bitlis gibi bir yerde ttedavi şansım da yok .tatilde memlekete gitmeyi bekliyorumBen de ilk denemeye başlayacağım, garip duygular içindeyim. Hayatımda hiç yaşamadığım duygular.. Allah hepimize hayırlısıyla versin. 4 yıla yakın süreçte kendimi yedim bitirdim. Anladım ki harekete geçmek daha kolaymış.
sen tedaviye başladın mı canım ne aşamadasınhos gelding canim benim. Allah yardimcin olsun… hayirli haberlerini beklerizz
aynı duyguları paylaşıyoruz gerçekten .öğretmen mısın sende canım şubat tatilinde başlayacakmısın tedaviye.sorun ne .benım tüpler kapaalı ve bitlis gibi bir yerde ttedavi şansım da yok .tatilde memlekete gitmeyi bekliyorum
106. Siradayim. Hamileyim cok sukur. Allah herkese kolaylik versinn.
hayırlı olsun çok sevindim .Rabbim kucagına almayı nasip etsin,darısı da bizim gibi tüm isteyenlere inşallah106. Siradayim. Hamileyim cok sukur. Allah herkese kolaylik versinn.
hayrılı olsun ,inaşallah darısı bizlerebnm sonuç pozitif cnm
keşke üstlenmeseydin bunu benim karşı komşumda yapmış sürekli onu suçluyolar oysaki sorun oğullarında.ama eşiin bunu farkında ve kıymet biliyosa daha çekilir hale gelebilir.benim sorun bende ve eşimin ailesi aynı tabi görümceler falan laf sokmalar artık kounşmuyoruz bile .bboşver.... ama katılıyorum önce psikolojik tedavi lazım bize.Canım ilaçlarımı aldım aslında iğneye baslamam lazım bugun gobekten olana ama cesaret edemiyorum çok ta korkuyorum. Çok baskı kuruluyor ustumuzde, eşimde sorun ama kimseye demedik. İnsanlar eşimin tarafı benden olmuyor sanıyor yükleniyorlar. Diyemiyorum da bende sorun yok diye. Sırf eşim üzülmesin diye susuyorum içime attıkça daha da kötü oluyorum. Bıktım aslında hep ben yarım insan muamelesi görüyorum. Lütfen kimse yanlış anlamasın beni. Moralim çok bozuk aslında psikolojik bir tedaviye daha çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?