Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

ne sen sor ne ben söyleyim o kadar uğraştırıcı yani:KK53:
kodlar var canım [TD ],[/TD ],[TR ],[/TR ] şeklinde bunlar satır ve sütun başlarına/sonlarına koyuyorsun tek tek işliyorsun el emeği göz nuru bir liste oluyor:KK48:
emeğine sağlık canım yaaa keşke bi kolaylık olsa giren herkes kendini kaydedebilse sana da sorun çıkmasa

Sayın editörüm bu güzel hamilelik haberleri bizleri çok motive ediyor liste için çok sağol :-)

tum hamislerimize hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah. darisi bizim basimiza...

liste çok faydalı olmuş, eline sağlık.
Çok uzun zamandır ilk defa yazıyorum foruma.34 yaşındayım eşimde sperm sayı ve morfoloji problemi var.4,5 yaşında bir kızım var, kızıma eşimin varikosel ameliyatının 3. ayında doğal yolla hamile kaldım.2. çocuk için uğraşıyoruz.
5 kez tüp bebk denedik:
1. si bahçeci fulya'da sağlıklı embriyo kalmadığı için transfer yapılamadı,
2. ve 3. denemeler Fertijinde 3. denemem kimyasalla sonuçlandı
4. ve 5 denmeler Memoral Şişli de negatifle sonuçlandı.
Biraz ara verdik hem maddi hem de manevi olarak toparlanabilmek için.
Rabbim dilemeden hiç bir şey olmuyor, ne doktor ne tedavi hepsi boş.Allah hepimiz için hayırlı evlatlar versin.

Kızlar güzel ve motive edici sözleriniz için çok teşekkür ediyorum...
Elimden geldiğince vakit buldukça ilgilenmeye çalışıyorum..
Güncellemede gecikirsem kırılmayın bana olur mu...
Er ya da geç bilgilerinizi eklerim...

Arkadaslar,

Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...

Arkadaslar,

Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...
geçmiş olsun başın sağolsun.canım Allah inşallah annelik duygusunu kollarına almayı en kısa zamanda yaşatır...

Arkadaslar,

Cok uzuldum canim.:KK61: Cok gecmis olsun arkadasim. umidini kaybetme Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda tekrar nasip eder insaAllah. Her serde vardir bit hayir.

Arkadaslar,
Bebegimin kalbi durmus,kaybettik.Cok icim aciyor,Cok farkli bir duyguymus bu,Anne olmak gercektende farkli bir
seymis.Iki gun once kurtaj oldum.Allah herkese bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin...

Allah sabır versin canım, Hayırlısı böyleymiş demek ki :KK43: Çok ama çok geçmiş olsun, yaşadığın son mutsuzluk olsun...

Uzun zamandir tüp bebek forumuna bakmiyodum yeni gordum burayi....
Yas 31, sebeb= sperm sayi azligi morfoloji
6. Deneme olacak ama su an beklemedeyim...

Hoşgeldin,
İnşallah da son denemen olur...

X