Tüp bebek bilgi

Eklentiler

• 46AC1BEF-C8F7-43F6-AA3E-799B3E1574FD.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 46
Herkese merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun sizinde. inşallah hepimiz hayırlısıyla gebelik haberleri alırız

Benimde ilk transferim negatif sonuçlandı dondurulmuş embriyom var süreç nasıl olacak bilmiyorum. Dondurulmuş embriyo da şans daha mı çok acaba bu transfer de olmazsa diye korkuyorum bilgisi olan var mı

Sizin kan değerinize bakıldı mı
Cumartesi baktırıcam doktorum ozaman baktır şimdi değer az çıkar sürekli kan vermek zorunda kalırsın dedi. Her gün evde test yapıyorum hergün biraz daha koyu çıkıyor. Bugünkü aşağıdaki gibi.

Eklentiler

• DC2A6C2C-848F-4DFB-903E-2FF38AC29C57.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 47
Bana doktor şans açısından fark yok demişti. Duruma göre yapıyorum dedi

Hayatıma devam ettim ilk gün yattım sonra günlük yaşantıma devam ettim eğilmedim yukarı uzandım. Birde doktorum hergün orjinal nar suyu içmemi ve avokado yememi istedi. Onları yedim içtim

bende transferimin 6 ğünü idrarda öğrenmiştim canım var gibi duruyor hayırlı olsun:)

sağol canım benim tüp bebekler yalan oldu 3 tane yaptırdım 3 'de düştü,şu an dogal yolla gebeliğim var

Sonucun umarım olumlu çıkmıştır ben dün gece erken gebelik testi yaptım , 2 çizgim silik çıktı Allah hayra çıkarsın inşallah
Yaa çok sevindim adına gerçekten bende yarın doktora gidicem bu gün gidemedim yarın buraya müjdeli haberi net bi şekilde vermeye gelicem inşallah

Yaa çok sevindim adına gerçekten bende yarın doktora gidicem bu gün gidemedim yarın buraya müjdeli haberi net bi şekilde vermeye gelicem inşallah
Bu yolda uğraş verip göz yaşı döken cümlemizin rabbim dualarını kabul etsin inşallah ben çok ağladım çok acı çektim , herkese duam benim gibi ciğeri yana yana göz yaşı dökmeden rabbim nasip etsin inşallah inanın bunu gönülden söylüyorum 4 kere düşük yaptım ben , 2 ci kez de tüp bebek denemesi yapıyorum Allahtan ümid kesilmez lakin bende yumurta bitti üretim yok son şansım bana ne olur dua edin en en en çok buna ihtiyacım var

Rabbim en kısa zamanda göz yaşlarını sevinç gözyaşları olmalarını nasip etsin çok güzel haberler al inşallah. Dualarımda sende varsın canım benim.

Kızlar selam
7. Gün 19.7
9. Gün 39.7
11.Gün 43 çıktı beta ama 11. Günün testi farklı laboratuvarda yapıldı değerler nasil sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…