- 27 Nisan 2022
- 146
- 96
- 25
-
- Konu Sahibi mariacarlos
Verdim de sabah sağlık ocağında ama sonuç daha sistemde görünmüyorKan verdin mi ? Merak ettim sonucunu
Hadi hayırlısı inşallah çok dua edicem senin içinVerdim de sabah sağlık ocağında ama sonuç daha sistemde görünmüyor
Teşekkür ederim canım benimHadi hayırlısı inşallah çok dua edicem senin için
Sizin kan değerinize bakıldı mıTaze transfer yumurta toplama işleminden sonra 3. Gün veya 5. Gün embriyoya göre yapılıyor. Benimki dondurulmuştu oda birkaç ay sonra çözdürülüp transfer ediliyor
İnşallah canım yarın tekrar kan vericem artmıştır umarımm
Sonucun umarım olumlu çıkmıştırVerdim de sabah sağlık ocağında ama sonuç daha sistemde görünmüyor
Herkese merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun sizinde. inşallah hepimiz hayırlısıyla gebelik haberleri alırızMerhaba, öncelikle hayirli olsun saglikla artsin degeriniz betaniz
Dondurulmuş yazıldigini gördüğüm icin rahatlikla yaziyorum. Ben transferimin 3. Gününden itiibaren her gun test yapmış biri olarak 5. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm. Betaniz hizla artiyor idrara karismis demektir hayirli olsunama tevekklulu elden birakmadan kan testi vermeden tabiki emin olmayin. Gününde kaninizi verin oncesinde vermekte strese sokabilir. En azindan duan pozitifi gördüğünüzü dusunerek kan verme gününüze kadar rahatlayin keyfini cikarin ben oyle yapmıştım
Cumartesi baktırıcam doktorum ozaman baktır şimdi değer az çıkar sürekli kan vermek zorunda kalırsın dedi. Her gün evde test yapıyorum hergün biraz daha koyu çıkıyor. Bugünkü aşağıdaki gibi.Sizin kan değerinize bakıldı mı
Bana doktor şans açısından fark yok demişti. Duruma göre yapıyorum dediHerkese merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun sizinde. inşallah hepimiz hayırlısıyla gebelik haberleri alırız
Benimde ilk transferim negatif sonuçlandı dondurulmuş embriyom var süreç nasıl olacak bilmiyorum. Dondurulmuş embriyo da şans daha mı çok acaba bu transfer de olmazsa diye korkuyorum bilgisi olan var mı
Transfer sonrası neler yaptınız pekiBana doktor şans açısından fark yok demişti. Duruma göre yapıyorum dedi
Hayatıma devam ettim ilk gün yattım sonra günlük yaşantıma devam ettim eğilmedim yukarı uzandım. Birde doktorum hergün orjinal nar suyu içmemi ve avokado yememi istedi. Onları yedim içtimTransfer sonrası neler yaptınız peki
bende transferimin 6 ğünü idrarda öğrenmiştim canım var gibi duruyor hayırlı olsun:)Cumartesi baktırıcam doktorum ozaman baktır şimdi değer az çıkar sürekli kan vermek zorunda kalırsın dedi. Her gün evde test yapıyorum hergün biraz daha koyu çıkıyor. Bugünkü aşağıdaki gibi.
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun:)bende transferimin 6 ğünü idrarda öğrenmiştim canım var gibi duruyor hayırlı olsun:)
Çok iyi şans gülmüş size:)sağol canım benim tüp bebekler yalan oldu 3 tane yaptırdım 3 'de düştü,şu an dogal yolla gebeliğim var
çok yorucu yollardan geçtim 7 yıldır , çok şükür sağlıcakla alırız bebişlerimizi artıkÇok iyi şans gülmüş size:)
Yaa çok sevindim adına gerçekten bende yarın doktora gidicem bu gün gidemedim yarın buraya müjdeli haberi net bi şekilde vermeye gelicem inşallahSonucun umarım olumlu çıkmıştırben dün gece erken gebelik testi yaptım , 2 çizgim silik çıktı Allah hayra çıkarsın inşallah
Bu yolda uğraş verip göz yaşı döken cümlemizin rabbim dualarını kabul etsin inşallahYaa çok sevindim adına gerçekten bende yarın doktora gidicem bu gün gidemedim yarın buraya müjdeli haberi net bi şekilde vermeye gelicem inşallah
Rabbim en kısa zamanda göz yaşlarını sevinç gözyaşları olmalarını nasip etsin çok güzel haberler al inşallah. Dualarımda sende varsın canım benim.Bu yolda uğraş verip göz yaşı döken cümlemizin rabbim dualarını kabul etsin inşallahben çok ağladım çok acı çektim , herkese duam benim gibi ciğeri yana yana göz yaşı dökmeden rabbim nasip etsin inşallah inanın bunu gönülden söylüyorum 4 kere düşük yaptım ben , 2 ci kez de tüp bebek denemesi yapıyorum Allahtan ümid kesilmez lakin bende yumurta bitti üretim yok son şansım bana ne olur dua edin en en en çok buna ihtiyacım var