- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.155
- Konu Sahibi mariacarlos
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin RabbimYarın gideyim kan vereyim ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin RabbimYarın gideyim kan vereyim ozaman
Amin inşallahHayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim
Progestan fitil vb ilaç kullanıyorsanız oda etkili olabilir , 3 gün embriyosu 6-7 günde kendini belli ediyor ve oda idrar da kolay kolay etmez seni üzmek asla istemem çünkü bende 14 şubatta transfer oldum sanırım aynı gidiyoruz , test yaptım tek çizgi 19.02 olarak tarih attım gün gün yapacağım tarih atacağım… Lütfen hem ümidini kırma hemde hayallerini yıkma , ve kan testine de gitme söylenen tarihte git Allah’ın mucizelerine inan ve takviminin dışına çıkmaArkadaşlar merhaba benim transferimin 6. Günü bugün. Ve 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede pozitif olması mümkünmü
13 şubatta transfer oldum ben. Bende progestandan şüphelendim doktoruma sordum öyle bir etkisi olmaz dedi. İdrara erken geçmiş olabilir bünyeyke alakalı dedi ama bilemiyorumProgestan fitil vb ilaç kullanıyorsanız oda etkili olabilir , 3 gün embriyosu 6-7 günde kendini belli ediyor ve oda idrar da kolay kolay etmez seni üzmek asla istemem çünkü bende 14 şubatta transfer oldum sanırım aynı gidiyoruz , test yaptım tek çizgi 19.02 olarak tarih attım gün gün yapacağım tarih atacağım… Lütfen hem ümidini kırma hemde hayallerini yıkma , ve kan testine de gitme söylenen tarihte git Allah’ın mucizelerine inan ve takviminin dışına çıkma
Sizde belirti var mı ? Bende adet olacak mışım gibi sancı bel ağrısı ve mide bulantısı var , ben esteofem dex (progestan iğne ) Progestan fitil , ve vitaminler kullanıyorum acaba bunlar mı yapıyor ve çok uyuyorum ayaklarım dehşet yanıyor13 şubatta transfer oldum ben. Bende progestandan şüphelendim doktoruma sordum öyle bir etkisi olmaz dedi. İdrara erken geçmiş olabilir bünyeyke alakalı dedi ama bilemiyorum
4 yıldır bebek isteyen biri olarak söylüyorum eğer yoksa o çift çizgi silik bile çıkmıyor benim geçen seneki transferimde 8. Günü silik çıkmıştı ve beta da 18 di o yüzden silik varsa bir değer mutlaka vardır kii dondurulmuş olmuşsun dediğin gibi iğne etkisi de yok, umarım kan sonucunda güzel gelir ama bence kandan önce 8. Günde bi evde test yap 10. Gün verirsin kanı, erken verildiğinde sürekli vermek zorunda kalırsın belli artışı görmek için şimdiden hayırlı olsun umarım13 şubatta transfer oldum ben. Bende progestandan şüphelendim doktoruma sordum öyle bir etkisi olmaz dedi. İdrara erken geçmiş olabilir bünyeyke alakalı dedi ama bilemiyorum
Sizde belirti var mı ? Bende adet olacak mışım gibi sancı bel ağrısı ve mide bulantısı var , ben esteofem dex (progestan iğne ) Progestan fitil , ve vitaminler kullanıyorum acaba bunlar mı yapıyor ve çok uyuyorum ayaklarım dehşet yanıyor
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız4 yıldır bebek isteyen biri olarak söylüyorum eğer yoksa o çift çizgi silik bile çıkmıyor benim geçen seneki transferimde 8. Günü silik çıkmıştı ve beta da 18 di o yüzden silik varsa bir değer mutlaka vardır kii dondurulmuş olmuşsun dediğin gibi iğne etkisi de yok, umarım kan sonucunda güzel gelir ama bence kandan önce 8. Günde bi evde test yap 10. Gün verirsin kanı, erken verildiğinde sürekli vermek zorunda kalırsın belli artışı görmek için şimdiden hayırlı olsun umarım
Maalesef kimyasal oldu benimÇok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tekrar olur canınızı sıkmayın hiçMaalesef kimyasal oldu benim
İnşallah uğraşıyoruz tekrardan Mart'ta 2. Tedavim başlıyor Allah'ın izleyleTekrar olur canınızı sıkmayın hiç
Hayırlısı olsunİnşallah uğraşıyoruz tekrardan Mart'ta 2. Tedavim başlıyor Allah'ın izleyle
Transferi adetken mi yapiyorlar?genelde testi 12.gun yapın diyor doktorlarArkadaşlar merhaba benim transferimin 6. Günü bugün. Ve 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede pozitif olması mümkünmü
Hayır adetken değil. Adetken hazırlıklar başlıyorTransferi adetken mi yapiyorlar?genelde testi 12.gun yapın diyor doktorlar
Ben adetken iğneleri kullanmaya başladım.Malum çok stresli bir süreç tahminen transferim ne zaman olur.Doktor Taze transfer dedi bu nasıl oluyor onuda bilmiyorumHayır adetken değil. Adetken hazırlıklar başlıyor
Taze transfer yumurta toplama işleminden sonra 3. Gün veya 5. Gün embriyoya göre yapılıyor. Benimki dondurulmuştu oda birkaç ay sonra çözdürülüp transfer ediliyorBen adetken iğneleri kullanmaya başladım.Malum çok stresli bir süreç tahminen transferim ne zaman olur.Doktor Taze transfer dedi bu nasıl oluyor onuda bilmiyorum
Şuan doktor bloglarını okudum , 7 günde 20,30,40 gibi değerler normal sayılıyormuş inşallah rabbim devamını nasip etsin , bende 14 şubatta 4.gün embriyosu transfer oldum test yapmaya korkuyorumKızlar selam 5. Günü çift transfer 13 şubatta oldum. Bugün 20 şubatta 7. Günde test yaptım ve sonuç 19.7 sizce değer nasil?
İnşallah canım yarın tekrar kan vericem artmıştır umarımmŞuan doktor bloglarını okudum , 7 günde 20,30,40 gibi değerler normal sayılıyormuş inşallah rabbim devamını nasip etsin , bende 14 şubatta 4.gün embriyosu transfer oldum test yapmaya korkuyorum
Kan verdin mi ? Merak ettim sonucunuİnşallah canım yarın tekrar kan vericem artmıştır umarımm