Belirti bende çok bekledim ama hiç belirtim yok belirtiyi kafaya takmamak lazım demek ki. 6. Gün bugün pozitifi gördüm. Darısı bekleyen herkese insallahBelirti var mı peki benim daha 5. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti bende çok bekledim ama hiç belirtim yok belirtiyi kafaya takmamak lazım demek ki. 6. Gün bugün pozitifi gördüm. Darısı bekleyen herkese insallahBelirti var mı peki benim daha 5. Gün
Çoğu kişi göğüs acısı filan demişte o da yok bende o yüzden tutmadı mı acaba diyorumBelirti bende çok bekledim ama hiç belirtim yok belirtiyi kafaya takmamak lazım demek ki. 6. Gün bugün pozitifi gördüm. Darısı bekleyen herkese insallah
Hayır öyle düşünme. Bende de yok. Transferden önce vardı opudan sonra. Transfer olunca geçti hiç ağrı kalmadiÇoğu kişi göğüs acısı filan demişte o da yok bende o yüzden tutmadı mı acaba diyorum
Hafif göğüs hassasiyeti var kasık ağrılarım hafif hafif geliyo onun dışında bir şeyin yokBelirti var mı peki benim daha 5. Gün
Yaptığın testin markası neydi canım15 de transfer oldum biran önce perşembe gelsede gitsek kan versekminik civcivlerimizi öğrensek
Değişik markaydı yaptım ve kocam görüp erkenden test yaptığıma kızmasın diye hemen çöpe attım ama pazartesi günü kaset test yapmayı düşünüyorum 9. Gün olucak pazartesiYaptığın testin markası neydi canım
İnşallah pozitifi görürsün canım. Benim de yarın 9.günüm kaset testte çıkar mı ki?Değişik markaydı yaptım ve kocam görüp erkenden test yaptığıma kızmasın diye hemen çöpe attım ama pazartesi günü kaset test yapmayı düşünüyorum 9. Gün olucak pazartesi
Benim bugün 7 günüm kaset yaptım pozitifİnşallah pozitifi görürsün canım. Benim de yarın 9.günüm kaset testte çıkar mı ki?
Yaaa hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurBenim bugün 7 günüm kaset yaptım pozitif
Amin kuzum allahım herkese göstersin inşallahYaaa hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur![]()
Sen naptın canım yaptın mı testİnşallah pozitifi görürsün canım. Benim de yarın 9.günüm kaset testte çıkar mı ki?
Yok canım yarın belki erken gebelik testi yaparım ama daha test günüme varSen naptın canım yaptın mı test
Kan tahlili verdim canım 89 çıktı değerimSen naptın canım yaptın mı test
Yaa çok sevindim inşallah katlanarak devam eder kucağınada almayı nasip ederKan tahlili verdim canım 89 çıktı değerim![]()
Sağ ol canım inşallahYaa çok sevindim inşallah katlanarak devam eder kucağınada almayı nasip eder![]()
Benimde kahverengi lekelenmem geldi progestan yaptırdım acilde 2 tane yatıyorum şuan inşallah bebeğim benimledirSağ ol canım inşallah![]()
Oyyy yerleşiyor demek ki annesine yerleştim annecim diye haber yolluyor sana canımBenimde kahverengi lekelenmem geldi progestan yaptırdım acilde 2 tane yatıyorum şuan inşallah bebeğim benimledir
Ay inşallah öyledir canım tek duam oOyyy yerleşiyor demek ki annesine yerleştim annecim diye haber yolluyor sana canım![]()