- 25 Kasım 2020
- 93
- 45
- 31
-
- Konu Sahibi mariacarlos
Taze transferse yumurta catlatma iğnesinin etkisidir canım.Arkadaşlar merhaba benim transferimin 6. Günü bugün. Ve 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede pozitif olması mümkünmü
Canım 6.gün öğrenen çok, yarın ve diğer günde yap evde 3gün boyunca koyulaşarak devam ederse hamilesindir :)Dün çizgi yoktu ama az önce yaptım anında çıktı silik çizgi. En iyisi kan vermek
İnşallah teşekkür ederimCanım 6.gün öğrenen çok, yarın ve diğer günde yap evde 3gün boyunca koyulaşarak devam ederse hamilesindir :)
Tabii erken aslında ama sabırsızız :) insallah güzel haberler verirsin:)İnşallah teşekkür ederim
Merhaba, öncelikle hayirli olsun saglikla artsin degeriniz betanizArkadaşlar merhaba benim transferimin 6. Günü bugün. Ve 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede pozitif olması mümkünmü
Çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattınızkiMerhaba, öncelikle hayirli olsun saglikla artsin degeriniz betaniz
Dondurulmuş yazıldigini gördüğüm icin rahatlikla yaziyorum. Ben transferimin 3. Gününden itiibaren her gun test yapmış biri olarak 5. Gün erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm. Betaniz hizla artiyor idrara karismis demektir hayirli olsunama tevekklulu elden birakmadan kan testi vermeden tabiki emin olmayin. Gününde kaninizi verin oncesinde vermekte strese sokabilir. En azindan duan pozitifi gördüğünüzü dusunerek kan verme gününüze kadar rahatlayin keyfini cikarin ben oyle yapmıştım
İnşallahTabii erken aslında ama sabırsızız :) insallah güzel haberler verirsin:)
O kadar iyi anlıyorum ki kanda gördüğünüzde bile hala endiseniz olacakÇok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattınızki
Söylediklerinizi şimdiden düşünmeye başladım zatenO kadar iyi anlıyorum ki kanda gördüğünüzde bile hala endiseniz olacakikinci kani bekleyeceksiniz sonra bir keseyi göreyim sevinirim bir kalp atışını duyayim sevinirim derken bir bakmissiniz o hayal ettginiz sevinmeyi yasayamadan hamilesiniz inşallah saglijla ilerlesn gebeliğiniz
Taze transfer olmamiş ki, hangi ilaçlardan dolayı yalancı hamilelik çıkacak?ilaçlardan dolayı öyle çıkmıştır, 10. gün test yapın
Çıkar kardeşim ben 5.gün kanda öğrendim, idrar testleri güvenilir gelmiyor bana, ben de dondurulmuş transfer oldum, suan 12.haftam bitti, Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar merhaba benim transferimin 6. Günü bugün. Ve 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Bu kadar kısa sürede pozitif olması mümkünmü
Teşekkür ederim birkaç gün idrarda takip edip kan vermeyi düşünüyorumÇıkar kardeşim ben 5.gün kanda öğrendim, idrar testleri güvenilir gelmiyor bana, ben de dondurulmuş transfer oldum, suan 12.haftam bitti, Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsintek acaba, burada erken gebelik testlerine güvenmeyin diyorlar, o olabilir, kan verin daha garanti sonuç
Siz bilirsiniz, dediğim gibi genelde kk.nde erken gebelik testi yerine kaset test kullanilmasi tavsiye ediliyor, ben buranin yalancisiyim zira dedigim gibi ben kan testi vermeyi tercih etmistim.Teşekkür ederim birkaç gün idrarda takip edip kan vermeyi düşünüyorum
Konuya eklememiş o detayıTaze transfer olmamiş ki, hangi ilaçlardan dolayı yalancı hamilelik çıkacak?
Yarın gideyim kan vereyim ozamanSiz bilirsiniz, dediğim gibi genelde kk.nde erken gebelik testi yerine kaset test kullanilmasi tavsiye ediliyor, ben buranin yalancisiyim zira dedigim gibi ben kan testi vermeyi tercih etmistim.
2. Yorumda dondurulmuş transfer olduğunu, çatlatma iğnesi kullanmadığını yazmış.Konuya eklememiş o detayı