- 26 Ekim 2024
- 16
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi gamzelii96
Merhaba tekrar 2.kanı verdiniz miMerhaba kızlar
21 Ekim pazartesi günü 5. Gün embriyosuyla çift transfer oldum. 5 gün erken gebelik testinde çok silik çift çizgiyi gördüm bugün yani 7. Gün de test yaptım biraz daha belirginleşti, kan vermeye gittim sonucum 16.10 çıktı düşük mü normal mi emin değilim sizler nasıl sonuçla öğrenmiştiniz paylaşır mısınız?
Dün test yaptırdım 7. gündü 16.10 çıktı dayanamadım bugün yine kan verdim 20 çıktı çok düşük mü ilerliyor anlama veremiyorumMerhaba tekrar 2.kanı verdiniz mi
2 güne 1 yaptırırsanız doktorlar 2 katı artık istiyor, örnek veriyorum bugun 20yse 2 gün sonra 40 şeklindeDün test yaptırdım 7. gündü 16.10 çıktı dayanamadım bugün yine kan verdim 20 çıktı çok düşük mü ilerliyor anlama veremiyorum
Canım normalde test günüm 31 Ekim Perşembe günü fakat dayanamadım yapmış bulundum düşük diye bugün bidaha kan verdim yarın kan vermeyi düşünmüyorum tarihinde kan vermeyi planlıyorum :)Canım sabret yarın ki test önemli 30 bile çıksa sağlıklı olduğunu gösterir çünkü en az %60 olması gerek artışın
Normalde hesap yapılınca 3 4 haftalık hamile olarak gözüküyorum ve bu değerler inanılmaz düşük geldi ve çift embriyo olmasına rağmen ürkütmeye başladı inşallah üzücü bir durum olarak ilerlemez temennim o yöndeİki transferimdede 7 günü yapmıştım testlerini 34-37 ile öğrenmiştim evet değeriniz düşük ama herkesin bir olmuyor vücuttan vücuda değişiyor arkadaşların dedigi gibi iki günde bir artışına bakın benim bu söylediğim değerlere bile düşük demişti doktorum günü geldiğinde tekrar yap demişlerdi
Ciftti tutmamistir veya düşük kaliteli olan sonradan tutunmustur içinizi ferah tutun bol sıvı tüketin havuç yiyin benim son transferim çift emriyoydu nekdr kürtajla sonuclansada ben havucun faydasını gördüm boş gebelik kürtaj dedi tüp bebek doktorum hatta düşük kaliteli olan sonradan tutunmuş dedi hergun sbaah akşam havuç suyu tükettim üç gün sonra emriyo gelişti ama kalp atışına kadar kesem bozuldu nasibi yokmuş diyorum oda geldi geçti zor süreçler ama enazindan düşük kaliteli de olsa tutunmustuNormalde hesap yapılınca 3 4 haftalık hamile olarak gözüküyorum ve bu değerler inanılmaz düşük geldi ve çift embriyo olmasına rağmen ürkütmeye başladı inşallah üzücü bir durum olarak ilerlemez temennim o yönde
Yaaa senin içinde çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün bebişlerinGününden önce olduğu için bu değer normal canım günlük değerler artıyor bi de çift diye yüksek niye değil deme bende çift embriyo transferi oldum tek kese göründü. Belki senin de tek tutunmuştur. Ama en önemlisi kanına beta Hcg karılmış o yüzden mutlu olmalısın
O zaman sizin merak etmeden durmanızı tebrik ediyorum. İçimdeki heyecana yenik düştüm diyelim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahNeden erken yapiyorsunuz hic anlamiyorum zaten erken belli olacak olsa dr lar da erken yapin derler sonra da kendinize boyle sikinti ediniyorsunuz, ben 10.gun yapmistim 490 cikmisti
Tabii çok zor süreçler Rabbim yardımcınız olsun , hayırlısıyla ilerleyin hayatınızdaCiftti tutmamistir veya düşük kaliteli olan sonradan tutunmustur içinizi ferah tutun bol sıvı tüketin havuç yiyin benim son transferim çift emriyoydu nekdr kürtajla sonuclansada ben havucun faydasını gördüm boş gebelik kürtaj dedi tüp bebek doktorum hatta düşük kaliteli olan sonradan tutunmuş dedi hergun sbaah akşam havuç suyu tükettim üç gün sonra emriyo gelişti ama kalp atışına kadar kesem bozuldu nasibi yokmuş diyorum oda geldi geçti zor süreçler ama enazindan düşük kaliteli de olsa tutunmustu
Çok teşekkür ederim rabbim sizinde kucaginiz doldursun inşallah güzel sonuçlarla ilerler hamileliğinizTabii çok zor süreçler Rabbim yardımcınız olsun , hayırlısıyla ilerleyin hayatınızdaVerdiğiniz tavsiyeler çok kıymetli teşekkür ederim
Aminn Allah razı olsunÇok teşekkür ederim rabbim sizinde kucaginiz doldursun inşallah güzel sonuçlarla ilerler hamileliğiniz
Simdi de merak ediyorsunuz yani aslinda degisen birsey olmuyor durumunuzda o yuzden dedim , umarim sizde hamilesinizdirO zaman sizin merak etmeden durmanızı tebrik ediyorum. İçimdeki heyecana yenik düştüm diyelim, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İşte insan merakına yeniliyor, Hele ki böyle bir süreçte inanılmaz stresli korkulu meraklı oluyor. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir :)Simdi de merak ediyorsunuz yani aslinda degisen birsey olmuyor durumunuzda o yuzden dedim , umarim sizde hamilesinizdir
Merhaba ben tüp bebek tedavısıyle anne oldum, test günü kan değerim 575tiMerhaba kızlar
21 Ekim pazartesi günü 5. Gün embriyosuyla çift transfer oldum. 5 gün erken gebelik testinde çok silik çift çizgiyi gördüm bugün yani 7. Gün de test yaptım biraz daha belirginleşti, kan vermeye gittim sonucum 16.10 çıktı düşük mü normal mi emin değilim sizler nasıl sonuçla öğrenmiştiniz paylaşır mısınız?
Merhaba durumunuz nasıl benim beta 23İşte insan merakına yeniliyor, Hele ki böyle bir süreçte inanılmaz stresli korkulu meraklı oluyor. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir :)