- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Canim hayir leke geldiyse eger 1.gunden saycan 3.gun gidiceksin doktora. Bende bu ayki adetle gidiyorumNe zaman başlıyorsunuz ben aşılama yaptırmadım bütün lekem geldi ama yoğun kan gelişi 1. Gün sayılıyormuş cuma günü giderim herhalde
Tesekkur ederim.. gittim hastaneye kan tahlili istediler 19 temmuza randevu verildi bi daha o zaman gidicem smeae testi yapılacakmış 1 ayda çıkar sonuçlar denildi muhtemel tedaviye başlama süreci eylül ayını bulur dediHayırlısı olsun
Benden 1 gün önce haberlerini bekliyorum canım hayırlı haberlerle gelBenim de çarşamba
Canım naptın kontrole gittinmi herşey yolunda mi merak ettimBenim de çarşamba
Evet cnm gittim bugün yumurtalarım olmuş ilacımın biraz dozunu azalttı yavaş ilerleyelim biraz dediCanım naptın kontrole gittinmi herşey yolunda mi merak ettim
Sevindim canımEvet cnm gittim bugün yumurtalarım olmuş ilacımın biraz dozunu azalttı yavaş ilerleyelim biraz dedi
Bugünde 225 yarın 187.5 dedi bide cetrotide diye bi iğne verdi koldan sanırım onda yumurtaların erken çatlamasını önlüyormuşSevindim canımkaça düşürdü ilacın dozunu
Hayırlısı olsun canım yumurtaların iyi gelismis ozaman ilacı düşürdüğüne göreBugünde 225 yarın 187.5 dedi bide cetrotide diye bi iğne verdi koldan sanırım onda yumurtaların erken çatlamasını önlüyormuş
Pko var ya bende cnm çok sayıda olmuşlarHayırlısı olsun canım yumurtaların iyi gelismis ozaman ilacı düşürdüğüne göre
Bende pko var canım aynı sıkıntı bakalim bana ne dicekPko var ya bende cnm çok sayıda olmuşlar
Bugündü demi kontrol nasıl geçtiBende pko var canım aynı sıkıntı bakalim bana ne dicek
Canım şimdi çıktık yumurtalar büyüdü cetrotide ve merional diye 2 iğne daha verdiBugündü demi kontrol nasıl geçti
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben hiç aşılama denemedim direkt tüp bebeğe yönlendirdi doktorBende aşılama yaptırdım Haziran'da kızlar. Bugün adet günümdü yavaş yavaş adet oluyorum galiba. Bende tüp bebeğe geçiş yapacağım bu gidişle.
Hayırlısı cnm bugün bana Pazartesi Salı toplanır büyük ihtimal dedi gonal f ve cetrotide devam yarın tekrar kontrole çağırdıCanım şimdi çıktık yumurtalar büyüdü cetrotide ve merional diye 2 iğne daha verdi
Hadi hayırlısı canım benim pazartesi belli olcak az kaldı artıkHayırlısı cnm bugün bana Pazartesi Salı toplanır büyük ihtimal dedi gonal f ve cetrotide devam yarın tekrar kontrole çağırdı
Hayırlısı olsun canım ben de 2 defa aşılama yaptırdım ama tutmadı tup bebekte şansımız daha çokBende aşılama yaptırdım Haziran'da kızlar. Bugün adet günümdü yavaş yavaş adet oluyorum galiba. Bende tüp bebeğe geçiş yapacağım bu gidişle.
İnşallah olumlu sonuçlarımızı da paylaşmamızı nasip eder AllahHadi hayırlısı canım benim pazartesi belli olcak az kaldı artık
Inşallah canım allah büyük bizide sevindirirİnşallah olumlu sonuçlarımızı da paylaşmamızı nasip eder Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?