- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
Bravo valla iğne ucu ne kullandınız peki?evet canım kalçadan yapılan.valla ben eşime yaptırdım enjeksiyon la alakası olmayan bir iki gördükten sonra tarifle filan o yaptı hep açıkçası aynı işlevi görecek birşey için zaten zorlu olan süreçte ona da para vermek istemedim ağrı oluyor doğru valla sağolsun eşim kolonya krem masaj bile yaptı o süreçte rahatlatmak için
Yani normal iğne ucu yeşil olandan çünkü yağlı bir ilaç kolay vurulmuyor zaten siyah çok ince olurduBravo valla iğne ucu ne kullandınız peki?
İlk bir kaç gün topallayarak çıkıyorsun sağlık ocağından sonra alışıyorsun zatenTotodan yapılan demibende yazdırdım ama herkes birsürü kötü şey yazmış yaptırmaya korktum
Pozitif çıksında toparlarız napalımİlk bir kaç gün topallayarak çıkıyorsun sağlık ocağından sonra alışıyorsun zatenkorkma canım bende 3 ay her gün vuruldum. Sağlıkla kavuşmak önemli olan her şey gelip geçiyor
Selam burdada buldum seni naptin nasilsin bekleme nasil gidiyorPozitif çıksında toparlarız napalım
Stresli vallaSelam burdada buldum seni naptin nasilsin bekleme nasil gidiyor
Iyi canim benimde 3 tane dondurdular regle kadar dogum kontrol hapi verdi hap bittigi gun kan degerlerime bakilcakmis sonra ekimdede transfer olcakStresli vallaSen naptın kuzucum
Hadi güzel haberler alalım inşallah canımmIyi canim benimde 3 tane dondurdular regle kadar dogum kontrol hapi verdi hap bittigi gun kan degerlerime bakilcakmis sonra ekimdede transfer olcak
Test gunun ne zaman canimHadi güzel haberler alalım inşallah canımm
24 eylülTest gunun ne zaman canim
Az kalmisss guzel habere bu arada progesteron igneden baska bisey kullaniyormusun bide ilaclari devlet karsiliyor mu24 eylül
Guzel haberler insallah24 eylül
Progesteron iğne karşılamıyor malesef,Az kalmisss guzel habere bu arada progesteron igneden baska bisey kullaniyormusun bide ilaclari devlet karsiliyor mu
Sonuç almissin sankiProgesteron iğne karşılamıyor malesef,
Sabah euthyrox, coraspin, prednol ve folik asit; akşam prulutex iğne, coraspin iğne, 2 adet estrofem kullanıyorum canım
Çok şükür aldımSonuç almissin sanki
Mama veriyo musun canimİyi aksamalr kızlar
Ya benim kocamaaan bir sorunum var kızım 11 aylık oldu ek gıda nerdeyse hiç yemiyor ne yapsam ne denesem olmuyor yediremiyorum sürekli emmek istiyor büyüyor doymuyor sanırım ondan var ki önereceğiniz bir yöntem valla tükendim artık gece boyu özellikle emiyor
Vermiyorum canım anne sütü aldı hep 6. Aydan beri hatta 5 bile diyebiliriz ek gıda sürecine başladık doğru düzgün birşey yemiyor bı yediği muz var onu yer makarna o da soslu salçalı olursa kalem makarnadan Max 10 tane patates 1 yemek kaşığı çok yeseMama veriyo musun canim