Bizim uyku düzenimiz var lakin diş zamanı alt üst oluoruz.. Bide böyle haftasonları öğlene kdar uyusun istiorm hahahaBal0ncuk annen ne zaman isterse o zaman doğur hatta şu 2 yaş sendromu dedikleri şeyden sonra istemeyebilirde
Buyudukce daha yorucu oluyor tutamıyoruz resmen pırt orda pırt burda kaşla göz arasında nereye gittiği belli değil. Uykular desen alt üst oldu zaten gündüz uykusu yok gecede uyumuyor bu ara. Uyku gerilemesi mi var ne anlamdım gerçekten ben pert ama o gün geçtikçe enerjik
Yine ikiz anneleri aklıma geldi su an bak utandımMasalim01 Aslimuu93
İkisi ayni anda pirt orda pirt burda düşünBal0ncuk annen ne zaman isterse o zaman doğur hatta şu 2 yaş sendromu dedikleri şeyden sonra istemeyebilirde
Buyudukce daha yorucu oluyor tutamıyoruz resmen pırt orda pırt burda kaşla göz arasında nereye gittiği belli değil. Uykular desen alt üst oldu zaten gündüz uykusu yok gecede uyumuyor bu ara. Uyku gerilemesi mi var ne anlamdım gerçekten ben pert ama o gün geçtikçe enerjik
Yine ikiz anneleri aklıma geldi su an bak utandımMasalim01 Aslimuu93
Bizde gündüz uykusu az düzenli değil doğduğundan beri. Geceleri de iyiydi ama bu arada sürekli uyaniyor ve kalkıp oynamak istiyor. Alttaki dişler patladı o yüzdendir diye inanmak istiyorumBizim uyku düzenimiz var lakin diş zamanı alt üst oluoruz.. Bide böyle haftasonları öğlene kdar uyusun istiorm hahaha
Allah bol bol sabır versin canım. Büyüdükçe daha zorlaşıyor sanki ne dersinİkisi ayni anda pirt orda pirt burda düşün
Diştendir bebeğim yaaBizde gündüz uykusu az düzenli değil doğduğundan beri. Geceleri de iyiydi ama bu arada sürekli uyaniyor ve kalkıp oynamak istiyor. Alttaki dişler patladı o yüzdendir diye inanmak istiyorum
Allah bol bol sabır versin canım. Büyüdükçe daha zorlaşıyor sanki ne dersinküçükken gaz falan varda yatıyor en azından sık sık uyuyorlar ama şimdi daha zor
Amin kuzumBizde gündüz uykusu az düzenli değil doğduğundan beri. Geceleri de iyiydi ama bu arada sürekli uyaniyor ve kalkıp oynamak istiyor. Alttaki dişler patladı o yüzdendir diye inanmak istiyorum
Allah bol bol sabır versin canım. Büyüdükçe daha zorlaşıyor sanki ne dersinküçükken gaz falan varda yatıyor en azından sık sık uyuyorlar ama şimdi daha zor
Aynen valla hem calisip hem çocuk büyütmek çok zorEvet herkeste bir kosturma
Valla çok haklısın canımBurda hep kendi kendime knuşuorm
Beni tek braktınız
Nie beni özlemiosnz
Yaaa onlarada kıyamıormValla çok haklısın canımkızım eve gelince yapışıyor resmen bırakmıyor ki bibnefes alayım
Evet canım eve geldiğimde tekrar giderim diye korkuyor heralde hep kucakta yanında olmamı istiyor gidiyor geliyor emmek istiyor meme tutturamadigim kızım şimdi yapışık geziyorYaaa onlarada kıyamıorm
Özlüolar
Canim.nasilsin bende bayağıdır giremiyorum
İyiyim cnm sen nasılsnCanim.nasilsin bende bayağıdır giremiyorum
Kuzucugum buraları özlemişim sizi özledim..
Çok durgun topic artik cooook
nie gidiolar anlamıorumÇok durgun topic artik cooook
Aynen oyle bise yaziyoruz senle karsilikli konusuyoruz tamam bitiyor sonranie gidiolar anlamıorum
sanki bizim bebemiz yok
ay ama eski günlerimizi özledimAynen oyle bise yaziyoruz senle karsilikli konusuyoruz tamam bitiyor sonra
günaydn cnm iyiyiz sen nasıslınGünaydınlarnasılsınız hanımlar
Ee sen işteyken yazıyorsun vaktin oluyor birde tüm gün evde ol birde başında koca olsunnie gidiolar anlamıorum
sanki bizim bebemiz yok
Kuzum bebegim 2 ayda bir hasta oluyor boğaz enfeksiyonu deniliyor o yüzden bu sene hep hastalikla geçti ..İyiyim cnm sen nasılsn
Merak ettik