Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ee sen işteyken yazıyorsun vaktin oluyor birde tüm gün evde ol birde başında koca olsun
ben evdeykende yazıommmmm
sizn yazın bak ben nasıl çatır çatır cvp atıom

yaa çok geçmiş olsun
daha iyimi minnoş ?

Bende iyiyim canım çocuk iş ev uğraşıyorum pertim çıkıyor aksama kadar ne zor hepsini bı anda yapmak
ben alıştım bu koşturmaya ya
2yi yapasım var

Cok sukur canim iyiyim sen nasilsin

Evet eski gunlere donemiyoruz nedennn
çünkü bunlarn hep bi bahaneleri var

Bak onceki gün 4bucukta kalktim 8bucukta okula gittim seminere, geldim 12bucukta, ultra super kosusturdum ve o gun sana cevap yazdim burdan pro uyeligi haketmedim mi

Minik kusum nasil yurumeye baslamisti demi
evet cnm cok şükür yaşını aldı yürüdü..
benm minnoş aşırı yaramaz bi bebek değil
kendi halinde tkaılıyor.. hayvanları cok seviyoruz özellikle köpeklere bayılıyoruz
bide sosyal ya.. mesela bi çocuk görünüo ondan çekindiği zaman üzülüyor herkesle oynamak istior
bu huyları beni benden alıyor

Benimkiler de kedilere bayiliyor miyav miyavcilik oynuyoruz
Kiz bebekler daha sosyal ve sakin oluyor minnoslar

Benimkiler de kedilere bayiliyor miyav miyavcilik oynuyoruz
Kiz bebekler daha sosyal ve sakin oluyor minnoslar
bir yanım 2 duyguyu yaşamak istiyor inşallah 2. bebem erkek olur die
diğer yanım kız kardeş hasreti cok yaşadım en cokta düğünümde cok ağladıom neden kız kardeşim ablam yk die
o yüzdende 2.side kız olsun istiyorum kız cockları gerçekten başka ama evlat ya her türlü evlat
iyi ki varlar
Allah hepisini korusun

Hamile kalmadan önce hafta sonu eşim geliyor vakit olmuyor deyip girmedigin zamanları hatırlatayım sana cuma gider pazartesi gelirdin o zamanlar biz full time buradaydk

Ben yetişemiyorum artık kendime ayıracak zamanım yok gibi bir şey yaramaz dheil ama hareketli ve hep peşindeyim oturduğum an zaten gelip tepeme çıkıyor oturmamayi tercih ediyorum genelde ev işi yemek nisayanın yemek saatleri park saatleri komşu çocuğu zamanı derken gün bitiyor anlamadan

Valla bakacak kimse olsa düşünülür neden olmasın ama tek başına tempo çok yoruyor eşim var ama yinede olmuyor

Evladin kizi erkegi olmaz aminnn hepsini korusun rabbim
İnsallah bir kiz bir erkek ikizlerin olur

Şiii o zamanlar herifimle bebe yapma çalşmaları vardı utandırma hahahahaha

Valla bakacak kimse olsa düşünülür neden olmasın ama tek başına tempo çok yoruyor eşim var ama yinede olmuyor
Sende haklısın kuzum

Evladin kizi erkegi olmaz aminnn hepsini korusun rabbim
İnsallah bir kiz bir erkek ikizlerin olur
Ay yk tek olsn yani bitancik daha

Sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum

Totodan yapılan demibende yazdırdım ama herkes birsürü kötü şey yazmış yaptırmaya korktum
evet canım kalçadan yapılan.valla ben eşime yaptırdım enjeksiyon la alakası olmayan bir iki gördükten sonra tarifle filan o yaptı hep açıkçası aynı işlevi görecek birşey için zaten zorlu olan süreçte ona da para vermek istemedim ağrı oluyor doğru valla sağolsun eşim kolonya krem masaj bile yaptı o süreçte rahatlatmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…