Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gecen kaza kursununa gidiyordum resmen. 15 gün kafamda ne senaryolar cizdim hamile kalırsam diye. Hepimize bir huni. En büyük huni de nisa ya 😂 15 gün sonunda yani 2 gün önce gidip acilde baktirdim şükürler olsun negatif ersi gün adet oldum. Doğum kontrol hapı içeceğim başka türlü garantisi yok 😂 yaa o kadar hareketli ki resmen beni mafediyor sabahtan gece yatana bir yerim bir yere degmiyor😁 çok şükür bugünumuze ama 2. Cocugu düşünemiyorum hep aklıma başka şeyler geliyor 😂
İkiz anneleri Masalim01 Masalim01 Aslimuu93 Aslimuu93 sizi alnınızdan bir kez daha öpüyorum 😁😁😁
Alisirsin kuzum alisirsin 2.ye de alisirsin 😂

İlk 3 ay icinde oldugu surece ayni yil icinde doğar yani seneye 😂
Aynı ay transfer olasm var ama bilmiorm 🙈

Gecen kaza kursununa gidiyordum resmen. 15 gün kafamda ne senaryolar cizdim hamile kalırsam diye. Hepimize bir huni. En büyük huni de nisa ya 😂 15 gün sonunda yani 2 gün önce gidip acilde baktirdim şükürler olsun negatif ersi gün adet oldum. Doğum kontrol hapı içeceğim başka türlü garantisi yok 😂 yaa o kadar hareketli ki resmen beni mafediyor sabahtan gece yatana bir yerim bir yere degmiyor😁 çok şükür bugünumuze ama 2. Cocugu düşünemiyorum hep aklıma başka şeyler geliyor 😂
İkiz anneleri Masalim01 Masalim01 Aslimuu93 Aslimuu93 sizi alnınızdan bir kez daha öpüyorum 😁😁😁
Bem hiç kornmuorm öyle derdm yk :KK70:
2de olsa 5te olsa razıym :KK70:
Ben istiom 2. Bebeyi
Keşke tüpe gerek kalmadan doğal olsa 🙈

Alisirsin kuzum alisirsin 2.ye de alisirsin 😂
Bencede 🙈

Tşk ederm cnm..
Minnoş nasıl
2yi ne zaman yapcan :KK70:
İyi nasıl olsun baloncuklum bi salgın atlattık ailecek ishalli kusmalı, kuzumu daha çok etkiledi tabi. Lena nasıl?
İkinciyi Allah isteyenlere versin yaaa😂 sen ne zaman yapcan

kuzum ben Bayadır.giremiyorum.ise başladım. Bi yandan kpss çalışıyorum. oğlan uyudukça .bir de.bakan oldukça:)
son 2.hafta sonra buralarda fink atarım.
herkesten de dua bekliyorum.
oğlan iyi çok.sukur yürüse rahatlicak .şuan tutunup kalkiyor yan yana yürüyor.alerjileri açıyoruz.
Bu dilini sokamadik içeri.hep.disarda . bakalım onu da zaman gösterecek

kuzum ben Bayadır.giremiyorum.ise başladım. Bi yandan kpss çalışıyorum. oğlan uyudukça .bir de.bakan oldukça:)
oğlan iyi çok.sukur yürüse rahatlicak .şuan tutunup kalkiyor yan yana yürüyor.alerjileri açıyoruz.
Allah yardimcin olsun hangi bolumden giriyosun kpss ye 😊

Allah yardmcn olun cn
İnşallah herşey gönlünce olur

Bal0ncuk Bal0ncuk
Iyi ki doğdundun Lenaaa 🎈
İyi ki senin pesinden koşarken annenle tanışmış olduk 😁
Sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun ayağına taş değmesin iyi ki gelmişsin bu dünyaya 🥰🧿🦋

Bal0ncuk Bal0ncuk
Iyi ki doğdundun Lenaaa 🎈
İyi ki senin pesinden koşarken annenle tanışmış olduk 😁
Sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun ayağına taş değmesin iyi ki gelmişsin bu dünyaya 🥰🧿🦋
yaaa :KK37::KK37::KK37::KK37:
Teşekkür ederiz fuli teyzesiiiiiiiiii

inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla huzurla yıllarını geçirir

lenanın anası senide temmuz anası etti :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yaaa :KK37::KK37::KK37::KK37:
Teşekkür ederiz fuli teyzesiiiiiiiiii

inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla huzurla yıllarını geçirir

lenanın anası senide temmuz anası etti :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bi şeyi 40 kere dersen olurmuş diye boşuna dememişler. Ucundan da olsa bende temmuz anası oldum katkın büyük 😁

X