- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
benmde bu sefer baya yoğundu.. neyse bugün son günümGünaydın kızlar
Dün adet oldum akşam neredeyse saat başı ped değiştirdim. Şimdi de karnım ağrıyor baya
ayaklarını sıcak tut fulim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benmde bu sefer baya yoğundu.. neyse bugün son günümGünaydın kızlar
Dün adet oldum akşam neredeyse saat başı ped değiştirdim. Şimdi de karnım ağrıyor baya
Offf valla yaa adet olmamak güzeldibenmde bu sefer baya yoğundu.. neyse bugün son günüm
ayaklarını sıcak tut fulim
Allah yardımcın olsun valla bebelerin derdi hiç bitmiyor benimde kollarım koptu kucakta gezdirmekten ya memede ya kucakta gezdirmede başka türlü durmuyorBenımde bır ayagım keremı sallamaktan perte cıkmıs uzerıne basamıom ne kadar kastıysam sallarken ıkı gundur agrıyor
Sabah aglayacaktım valla sırtım agrıo
Ayagım agrıyor
Bu kerem bana neler etti
Banyodan sonra mutlaka kurula canim tekrar olusumunu onlemek ya da azaltmak icin. Zeytin yagli bezle yumusatip temizleyebilirsin oyle oldugundaKızlar kızımın kulak kepçesi in arkasından sarı sıvı oluşuyor kuruyor orda bayadir az az vardı bugün baktım resmen kulağını yapıştırmış neden olur ne yapmam gerekir bu durumda başına gelen var mı
Bebe yağı ile siliyorum ama artmış sanki ya bugünlerde çok faazla huysuzlaniyir ağrı yapıyor heraldeBanyodan sonra mutlaka kurula canim tekrar olusumunu onlemek ya da azaltmak icin. Zeytin yagli bezle yumusatip temizleyebilirsin oyle oldugunda
Yok canim o agri yapacak bise degil bebeklerin kulak arkalarinda oluyorBebe yağı ile siliyorum ama artmış sanki ya bugünlerde çok faazla huysuzlaniyir ağrı yapıyor heralde
Anladim canım 2 gündür böyle elleriyle yüzünü ovusturuyor kulakrini filan suratı eksiyerek kulağınn içi mi agriyir dedim dün baktım herhangi birşey yoktu bugünde böyle görünce korktum birazYok canim o agri yapacak bise degil bebeklerin kulak arkalarinda oluyor
Evet canım trendyola bağlıymış koydum bakalım nasibe artıkSayılır canm ama daha guvenlı alısverıs ıcın arkasında Trendyol var dı galiba
Evet öyleymiş ama çok karışık geldi bana tam anlamadım da fuli. Mesela fiyatı sonradan güncelleyebiliyor muyum? Baktım ilk fiyattan gitmedi sonradan düşürürümDolap komisyon alıyor canım ona göre hesapla
Hem dolaba hem let go ya koyabilirsin hatta gardıropsa da koy o komisyon almıyor diye biliyorum
Kuzum 2 numara bize hiçbir türlü olmuyor napim ki 3 ve 4 ten var 3er paket onlar duruyor satmayacağım zatenbence önce kullanacağın bezi seç ve dene cnm.. snra sat erken davranma
yine aynı bezin gibi olacaksa başka bi sorun vardır
Dolaba mi koydun canım. İstediğin zaman fiyatı güncellersin. Hatta güncellemek yerine indirim yaparsan %10 ~ %20 gibi daha iyi gider. Öne çıkar diye bir özellik var. Her gün bir ürünü öne çıkartıyorsun daha fazla görünsün diye. Kargoyu sen bedava yapacaksan fiyatı ona göre hesapla komisyonla birlikte ya da direk alıcı ödemeli yaparsınEvet canım trendyola bağlıymış koydum bakalım nasibe artık
Evet öyleymiş ama çok karışık geldi bana tam anlamadım da fuli. Mesela fiyatı sonradan güncelleyebiliyor muyum? Baktım ilk fiyattan gitmedi sonradan düşürürüm
Kuzum 2 numara bize hiçbir türlü olmuyor napim ki 3 ve 4 ten var 3er paket onlar duruyor satmayacağım zaten
Evet dolaba koydum. Öne çıkarma özelliği ücretli mi peki canım? Kargoyu karşı tarafa verdim de benim elimde 10 paket bez var hepsini birden alan zor bulunur parça parça dolapta nasıl satacağım ona aklım ermiyorDolaba mi koydun canım. İstediğin zaman fiyatı güncellersin. Hatta güncellemek yerine indirim yaparsan %10 ~ %20 gibi daha iyi gider. Öne çıkar diye bir özellik var. Her gün bir ürünü öne çıkartıyorsun daha fazla görünsün diye. Kargoyu sen bedava yapacaksan fiyatı ona göre hesapla komisyonla birlikte ya da direk alıcı ödemeli yaparsın
Günde bir tane ücretsiz önce çıkarma hakkın var canım.Evet dolaba koydum. Öne çıkarma özelliği ücretli mi peki canım? Kargoyu karşı tarafa verdim de benim elimde 10 paket bez var hepsini birden alan zor bulunur parça parça dolapta nasıl satacağım ona aklım ermiyor