Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım deme böyle, anne sütünü 4 ay verdin daha ne yapacaksın. Hanımefendi emdi de sen mi bıraktın😌 hem bak gayet tombiş sağlıklı uslu bi bebeğin var maşallah🧿 daha ne olsun🤗 doktorun daha iyi bilir tabi duruma göre bakarsın.
sizde çığlıklar başladımı
bizde 1 haftadır evde çığlık var
bide sesi tiz..
imdat diye bağırasım gelio
bir yandan da gülüyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

bide sesi tiz..
Evet evet işine gelmeyince çığlık atıveriyo hanım🥰çok gülüyoruz biz de bi de dedesine ve babasına sesli gülüyo ona da çok gülüyoruz 🤗

bu konuda ısrarcı olmam kuzum doktor ne derse onu yaparım
çünkü anne sütü vermediğim için yeterince vicdanm sızlıo
doktor 12 ay derse 12 ay devam ederm mutlaka
Bize doktor 1 yaşa kadar mutlaka mama dedi canım
Yani gece beslenmesini de asla kesmemelisin dedi sadece fiziksel gelişim değil beyinsel gelişim için de mama çok önemliymiş. Benimkiler benim ısrarım olmasa kesin bırakırdı ama şöyle de birşet var diyelim 8 ayda bıraktırdın gece uyandı çocuk ne vereceksin kalkıp muhallebi hazırlayacak halimiz yok İnan mama kolaylık 😂

Bize doktor 1 yaşa kadar mutlaka mama dedi canım
Yani gece beslenmesini de asla kesmemelisin dedi sadece fiziksel gelişim değil beyinsel gelişim için de mama çok önemliymiş. Benimkiler benim ısrarım olmasa kesin bırakırdı ama şöyle de birşet var diyelim 8 ayda bıraktırdın gece uyandı çocuk ne vereceksin kalkıp muhallebi hazırlayacak halimiz yok İnan mama kolaylık 😂
Yoğurt diyormuşym :KK70: :KK70: :KK70:
Şaka bi yanada dr ne derse o elbette

bide sesi tiz..
Bizde de sürekli sesler cıkarmalar başladı, kendi dilinden konuşuyor sanki🥰🧿
Bu arada ben de tabagını kaşığını önlüğünü fln aldım ek gıda zamanlarının gelmesini bekliyorum heyecanla🙏🏻
Mama sandalyesi araştırıyorum ne aldınız ya da alacaksınız sizler?

Bu arada ben de tabagını kaşığını önlüğünü fln aldım ek gıda zamanlarının gelmesini bekliyorum heyecanla🙏🏻
Oyy hadi bakalım belki o zaman değişik şeyler diye ilgisini çeker
Annesini üzmez :KK70:
Cnm ben mama sandalyesi almadm bilmiorm.. Annem bakıyor alma diyor almayacam :KK70:

Ben ikea aldım canım pratik ve hafif o zamanlar da ucuzdu tabi şimdi artmıştır

Ben basit olanlarından aldım canım. Tam oturur pozisyona geçince kullanacağım için tecrübem yok inşallah sever 😊

Kızlar şaştım kaldım ya kızım bı oluyor gayet sorunsuz güzel emiyor bı oluyor savaşıyoruz resmen emmek istemesine rağmen çok ağlıyor ve geri bırakıyor emmiyor sağıp biberonla veriyorum bu sefer de az birşey içip sızıp kaliyor

X