Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Cok cok teşekkür ederim ❤
Rica ederim, bir de en önemlisi rahat olmaya çalışın. Benim stresle bir yumurtaya düşmüştü çünkü. Opudan sonra biraz rahatlayın, gezin, yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Ben hep şey derdim "bana deseler ki bir gün çocuğun olacak hiç dert etmem." belirsizlik insanı çok yoruyor. O yüzden kendi kendinize olumlama yapın. Bu tedavinin sonunda inşallah çocuğum olacak diyin🤗

valla tmm erken olabilir ama 3. ayda diş cıkaranlar var kuzum
ben sizin doktoru daha cok takdir ettim :KK70: :KK70: :KK70:
Ay bi dursun durduğu yerde ya daha gaz sıkıntımız bitmedi😂 o biter diş gelir o biter 8. Ay uyku gerilemeleri aman allam çocuk değil maraton yapmışız😂😂

Rica ederim, bir de en önemlisi rahat olmaya çalışın. Benim stresle bir yumurtaya düşmüştü çünkü. Opudan sonra biraz rahatlayın, gezin, yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Ben hep şey derdim "bana deseler ki bir gün çocuğun olacak hiç dert etmem." belirsizlik insanı çok yoruyor. O yüzden kendi kendinize olumlama yapın. Bu tedavinin sonunda inşallah çocuğum olacak diyin🤗
İnşallah rahat olmaya çalışıyorum ama biraz zor 😍 hayırlıysa olur inşallah o günde

Elika bana bnu göndermiş :KK70: :KK70:
Ama sistemde yazıo benim bebem kız kız...
Neyse mikiyle idare edecez :KK70:

Eklentiler

• IMG_20211206_125835.jpg
    IMG_20211206_125835.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 29
Herşey ateş pahası... Lenaya oda yaptıracam hazır değil...
10binden aşağı oda yok... En kalitesizi öyle başlıor... Pff..
Yaptıracaz mecbur
Bir yer yatağım var. Diyorum ne güzelde yatılır bunda 😂
Her şey pahalı ki canım ama şimdi yapmasan seneye daha pahalı olacak imkanın varsa eğer bence yap odasını

Biraz bilgi paylaşımı 🎈
Teşekkür ederiz hemen kaydettim🤗Biz de bir ay sonra geçiyormuşuz ekgıdaya:KK24: doktor söyleyince çok şaşırdım aa 6 ay dolmadan mı dedim zaten tadımlardı filan 6 ayı bulur dedi. Demir de vermedi bi sonraki ay dedi🤭 he bi de baloncuk gene diş de diş. diyorum gece çok gazı oluyor diş huzursuzluğudur diyor salyadır diyor😂 gazı olmasına gayet normal dedi:KK57:normal de işte uykular haram oluyor diyemedim🤭

İyi geceler kızlar
Bu haftalarda bebelerinzle nasıl vakit geçiriyordunuz benim kızim uyanık kslms süresini uzattı uyanınca bı sure uyumak istemiyor bende ne yaparım bilmiyorum öylece bırakmak da istemiyorum
Benimkiler cok aglayan bebeklerdi oyanmiyolardi canim, sakince duruyorsa konusabilirsin yanina uzanip seversin opersin suan ancak bunlar olabilir oyuncak oyun vs icin cok cok erken

Benimkiler cok aglayan bebeklerdi oyanmiyolardi canim, sakince duruyorsa konusabilirsin yanina uzanip seversin opersin suan ancak bunlar olabilir oyuncak oyun vs icin cok cok erken
Onu yapıyoruz canım bazen sakın zamanları oluyor günde 1 2 sefer ağlaması tutuyor sonrası sakın şükür
Babası masal anlatiyor bende iş yok o konuda ama 🤭 konuşurum ben öperim koklarim 😅

X