Sağol kuzum. Benim de 1 ay önce filan olmuştu yine böyle aynı dediğin tüm tetkiklere baktılar yalancı sancı demişlerdi. Ama şimdi artık erken doğum risk haftam başladığı için endişelendim, doktorun dediği gibi bir yerde toplanma yoktu ondan rahatladım yatıyorum sürekli ayaklarımı sardım panduf giydim ben deCanım benimde pazardan beri bildigin sol kasıgım ağrıyo. Ağrısını geçtim sanki biri belirli periyotlarla orda bişeyi sıkıp bırakıyo başta sallamadım. Dün sabah dr a yazdım oda bol su iç geçmezse gel dedi. Dayanamadım gittim. Rahim boyu , ağzı , böbrek idrar yoku hepsine baktı bişi çıkmadı şükür. Ayaklarıma sıcak su torbası koydım, kalorifere falan dayadım panduf giydim eskisi kadar değil şuan. Tabi senin ikiz ve haftan ileri ama belki ayakların üşümüştür ayaklarını sıcak tut. Çok geçmiş olsun canım
Belki iri bir bebek olacak annesiGeçen haftada aynı böyleydi kuzum 8+1 di bugün 9+1
Doktor takip edelim dedi inşallah bı sıkıntı olmaz kuzumBelki iri bir bebek olacak annesiönemli olan 2-3 hafta ileri geri olmasın
Canım haftaya kese boyutu veya bebek boyutuna göre mi karar veriyorKızlar bugün doktora gittim 9+1 dedi haftama. ama 1. Hafta önden gidiyor takip edelim dedi. Biraz tedirgin oldum. 13 ekim transfer tarihimdi. Son adetimde 25 eylüldü.
7 aralıkta benim randevum canım. Ama benim lekelenmelerim oluyor. Cumartesi günü ben de kese görmüştümTünaydın kızlar
4+5 bugün doktor çağırmıştı vajinal ultrasonla baktı, şu ortadaki küçük şey keseymiş, sağolsun çok açıklama yapmadı ama güzel dedine diyorsunuz?
Kriel seni 2 aralıkta mı çağırmıştı kuzu
Kendini sıcak tutup suyunu bol içip dinlen kuzumm inşallah geçecektir.Kızlar dün akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor yaAdet sancısı gibi... bir de arada sancı girip geçiyor. Doktoru aradım karnında toplanma yoksa yalancı sancıdır dedi. Bol su ve istirahat dedi, geçmezse gel dedi. Zaten cumartesi randevumuz var bakalım
Ben takip edemedim canım bilmiyordum7 aralıkta benim randevum canım. Ama benim lekelenmelerim oluyor. Cumartesi günü ben de kese görmüştüm
Takip edelim dedi canım, proluton iğne vuruldum bugün. Cuma kadın doğum doktoru ile randevu var bakalım inşallah güzel şeyler duyabilirimBen takip edemedim canım bilmiyordumdoktor ne dedi lekelenmelere, normal diye biliyorum bu dönemde ama
Bilmiyorum canım onu hiç neye göre soluyorlarCanım haftaya kese boyutu veya bebek boyutuna göre mi karar veriyor
Tünaydın kızlar
4+5 bugün doktor çağırmıştı vajinal ultrasonla baktı, şu ortadaki küçük şey keseymiş, sağolsun çok açıklama yapmadı ama güzel dedine diyorsunuz?
MaşallahTünaydın kızlar
Korkma canım benim lekelenmem hatta pembemsi lekelenmem 9.haftaya kadar sürdü. İş miş bişi yapmadım dikkat ettim geçer Allah ın izniyleTakip edelim dedi canım, proluton iğne vuruldum bugün. Cuma kadın doğum doktoru ile randevu var bakalım inşallah güzel şeyler duyabilirim
Canım benim de hep 4 5gün önden gidiyo. Hatta transfer tarihi belli olunca şaşırmıştım nası olabilir diyeBilmiyorum canım onu hiç neye göre soluyorlar
İnşallah geçer canım yatıp dinleniyorum ben deKorkma canım benim lekelenmem hatta pembemsi lekelenmem 9.haftaya kadar sürdü. İş miş bişi yapmadım dikkat ettim geçer Allah ın izniyle
Canım benim de hep 4 5gün önden gidiyo. Hatta transfer tarihi belli olunca şaşırmıştım nası olabilir diyeama önemsemediler. Abartı degil seninde
İnşallah kuzumKorkma canım benim lekelenmem hatta pembemsi lekelenmem 9.haftaya kadar sürdü. İş miş bişi yapmadım dikkat ettim geçer Allah ın izniyle
Canım benim de hep 4 5gün önden gidiyo. Hatta transfer tarihi belli olunca şaşırmıştım nası olabilir diyeama önemsemediler. Abartı degil seninde
Hayırlı olsun canımTünaydın kızlar
Öyle yapıyorum kuzumKendini sıcak tutup suyunu bol içip dinlen kuzumm inşallah geçecektir.
Canım dikkat et kendine gönlünü ferah tut ve sakin kalmaya çalış aklına olumsuz hiç bir şey getirmeKızlar dün akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor yaAdet sancısı gibi... bir de arada sancı girip geçiyor. Doktoru aradım karnında toplanma yoksa yalancı sancıdır dedi. Bol su ve istirahat dedi, geçmezse gel dedi. Zaten cumartesi randevumuz var bakalım
İnşallah canım endişelenme proluton toparlar, kanamaya dönmedikçe sorun yokTakip edelim dedi canım, proluton iğne vuruldum bugün. Cuma kadın doğum doktoru ile randevu var bakalım inşallah güzel şeyler duyabilirim
Evet canım, zaten çok erken sanırım karından görünmezdi bileyaa . Alttan mı baktılar canım sana?
Maşallah
Çok sağol canım doktor da öyle dedi öyle sabırsızım ki bana kalsa kalbi bile duymak istiyorum hemenHayırlı olsun canımÇok minnak daha
Öyle yapıyorum kuzum