Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor genelde 12.gün diyor ama biz tabi ki erkenden test yapmaya başlıyoruzKızlar ya merak ettigim konu var transferden sonra doktor mu diyo 6. Gün yada 8 gün tahlil yaptırın diye yoksa dayanamayıp biz mı yaptırıyoruz
Doktor şu gün yap diye söylüyor canım. Benim doktorum mesela bir hafta sonra kan tahlili icjn çağırmıştı evde test yapmadan gitmiştim 5.gun embriyosu 5.6 gün idrarda gören arkadaşlar var.Kızlar ya merak ettigim konu var transferden sonra doktor mu diyo 6. Gün yada 8 gün tahlil yaptırın diye yoksa dayanamayıp biz mı yaptırıyoruz
Sağol canım benim öyle yapacağımCanım dikkat et kendine gönlünü ferah tut ve sakin kalmaya çalış aklına olumsuz hiç bir şey getirme bol bol dinlen
Ohoo annesi daha bunlar başlangıç Ama çok güzel heyecanlar kuzum
Çok sağol canım doktor da öyle dedi öyle sabırsızım ki bana kalsa kalbi bile duymak istiyorum hemen
Senin transfer oldu galiba dimi canım. Kaçıncı gün embriyosuydu başka dondurulmuş var mıBende erken yaparım heralde duramam heyecandan
Yok kuzumm daha değil. doktorum betahcg artışı iyi dedi kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı. Haftaya gelsem keseyi göremez miyiz dedim yok daha çok erken dedi ben de en azından alttan bakar görürüm diye ummuştum ama neyse önemli olan kalp atışı zaten. inşallah güzel bi şekilde duyarız hepimiz yaaİnşallah canım endişelenme proluton toparlar, kanamaya dönmedikçe sorun yok
Evet canım, zaten çok erken sanırım karından görünmezdi bile sen duydun mu kalp atışını
Yok canım transfer günümü bekliyorumSenin transfer oldu galiba dimi canım. Kaçıncı gün embriyosuydu başka dondurulmuş var mı
Ben de kan tahlilinde olumsuz olursa çok üzülürüm, hastanede ağlarım diye önceden önceden yaptım canım maşallah 5 tane 5.gün embriyosu çok iyiBende erken yaparım heralde duramam heyecandan
Aynen canım, kalp atışı varlığının delili gibi geliyor ya o yüzden aslında biraz daSağol canım benim öyle yapacağım
Ohoo annesi daha bunlar başlangıç Ama çok güzel heyecanlar kuzum
Vajinal görürsün aslında ama gerçekten de kese görmek tatmin etmiyor zaten sen ne zaman transfer oldun kaç haftalıksın şuanYok kuzumm daha değil. doktorum betahcg artışı iyi dedi kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı. Haftaya gelsem keseyi göremez miyiz dedim yok daha çok erken dedi ben de en azından alttan bakar görürüm diye ummuştum ama neyse önemli olan kalp atışı zaten. inşallah güzel bi şekilde duyarız hepimiz yaa
Selam canm seninle bebıslerımızı dogum gunu suan aynı gıbıBen de kan tahlilinde olumsuz olursa çok üzülürüm, hastanede ağlarım diye önceden önceden yaptım canım maşallah 5 tane 5.gün embriyosu çok iyi
Aynen canım, kalp atışı varlığının delili gibi geliyor ya o yüzden aslında biraz da
Canım sizdeki sorun tam olarak neİlk denemede gebemi kaldınız bu harika....
Ckk sevindim.. Nerde tedavi oldunuz..
Bizdrde sperm problemi var ama azosperm drğil
Ben 6 kasımda transfer oldumm. Son adet tarihime göre 5+2 yimm Seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırımVajinal görürsün aslında ama gerçekten de kese görmek tatmin etmiyor zaten sen ne zaman transfer oldun kaç haftalıksın şuan
Opu işleminde 10 tane toplandı 8 tane döllendi 5.Günde 5 tane kaliteli olarak donduruldu Inşallah sonu güzel olur hayırlısıylaBen de kan tahlilinde olumsuz olursa çok üzülürüm, hastanede ağlarım diye önceden önceden yaptım canım maşallah 5 tane 5.gün embriyosu çok iyi
Aynen canım, kalp atışı varlığının delili gibi geliyor ya o yüzden aslında biraz da
sayı hız morfoloji cnmCanım sizdeki sorun tam olarak ne
1 milyon civarında morfoloji 2 ileri hız 15 gibi bişi .sayı hız morfoloji cnm
tedavi oldunuzmubizim de canım sayı bizim
1 milyon civarında morfoloji 2 ileri hız 15 gibi bişi .