Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Fly3646 Fly3646 bende aynı senin gibiyim 🙈 bir sürü kan verince eve huzurlu bir şekilde geliyorum oh diyorum nasıl rahatladım 😂😂 allah sonumuzu hayır etsin 😂 boşver folik asit için sağlık ocağına gitme. İçmesen de olur şimdilik. Çünkü uzun süre kullanmışsın hemen sıfırlanan bir değer o. Tsh gibi nankör değil 😬
Aynen canım yaa bir süre içtim depolarda vardr diye düşünüyorum sonuçta gebelik başlayınca başlanan bir takviye bakalım artık ilaç içmekten bıktım zaten 😁

Aslimuu93 Aslimuu93 canım kardeşini tebrik ediyorum yine de gidip test yaptırdığı için 👏🏻 Bazı kişilerin vücudundan hemen atılmıyormuş oda öyle galiba. Annenle aynı evde mi yaşıyorlar seninle görüşmediklerine göre
Ben hamileyim diye çok hassas davrandı sağolsun. Aynen canım annem babam kardeşim beraberler. Annemle babamda birşey yok ama onlar da şimdi emin olamıyor haftasonu hep beraber test verelim diyorlar bakalım inşallah sıkıntısız atlatırlar🙏🏻

Progestron a bakılıyor galiba canım bana da bakılıyor cuma yapar belki tranfser günüde tahlil yapılıyor. Evet ilaçta yapıyor olabilir. Neyse yaşayıp görelim adet bitiminde de akıntı gelir benim ama bu sefer fazla gibi geldi 😁
Aynen progesterona bakılıyo diye biliyorum ben de. Embriyonu istiyoo rahmin onun akıntısı o 😊😍

Ay bende sana soracaktım bugün aradılar mı diye 🙈beni daha aramadılar telefonun başında nöbetteyim çok heyecanlıyım 🤩 inşallah sayı fazla olur 🙏🏻🙏🏻 İlk tüp denemede bir tane 5. Güne gitti oda tutmadı elimiz boş kaldı. Bunda inşallah birden fazla olur diye dua ediyorum 🙏🏻🙏🏻🥰
İnşallah çok çok sağlıklı yumurtalar olsun da döllensin, haber ver bize de 😍

Şimdi aradılar resmen heyecandan dilim kurudu 😕 12 toplamışlardı 7 tanesi döllenmiş yarın yine arıcaz bugün için kaliteyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz dediler. Ya kalbimin çarpıntısı geçmedi. İyi bir sayıdır inşallah dimi 5 e kadar dayansınlar nolur 🙏🏻🙏🏻
İyi tabi cnm
Gözün aydın inşallah 5.güne hepsi kalır

Şimdi aradılar resmen heyecandan dilim kurudu 😕 12 toplamışlardı 7 tanesi döllenmiş yarın yine arıcaz bugün için kaliteyle ilgili bir şey söyleyemiyoruz dediler. Ya kalbimin çarpıntısı geçmedi. İyi bir sayıdır inşallah dimi 5 e kadar dayansınlar nolur 🙏🏻🙏🏻
Güzel canım önemli olan kaliteli olması. İnşallah 5.gune gider hepsi 🙏🏻

Şimdilik gayet iyi 7 tane döllenmesi malesef kalitesini söylemiyorlar bana en son 5.gün söylemişlerdi kaliteli diye heralde garanti olunca söylüyorlar

Çok şükür iyi gidiyo canımm🤲🏻 Sağlıkla devam etsinler

Şimdilik gayet iyi 7 tane döllenmesi malesef kalitesini söylemiyorlar bana en son 5.gün söylemişlerdi kaliteli diye heralde garanti olunca söylüyorlar
Bana kalite hiç söylememişlerdi. 2. Günden itibaren hücre sayısı söylemişlerdi onu da ben anlamamıştım🤣

Çok heyecanlı bi bekleyiş ya telefonu yanımdan ayirmiyodum bende valla arıcaklar diye 🙈
Hergün yaz bize sende haberdar et gelişmeleri rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲
Aynen bende öyleydim bugün sabahtan beri gözüm telefondaydı haber veririm tabiki☺️Amin inşallah canımmm

Bana kalite hiç söylememişlerdi. 2. Günden itibaren hücre sayısı söylemişlerdi onu da ben anlamamıştım🤣
Evet ya hücre bölünmelerini söylediler banada sayı olarak değilde bölünmeleri gayet iyi gidiyo demişlerdi bende bilmiyorum ya ne bulunuyo demiştim kendi kendime 🤭🤭
Sonra araştırdım meğerse hergün çoğalıp hücre bölünmeleri oluyormuş kaliteliyse 🙈 başımıza gelince öğreniyoruz valla 😍

X