- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
İstesem de çok öteleyemem içim durmuyor kıpır kıpır bi aksilik çıkmazsa ters bir durum olmazsa inşallah şimdilik Aralık’ta başlamayı düşünüyorum canım. Dediğin gibi belki tüp bebek servisleri daha az yoğunlukta olabilir..Canım Optimussprime tedavi için gönlünden ne geçiyorsa onu yap ama sana naçizane tavsiyem çok öteleme bak ben en yoğun dönemde gittim o kadar rahattı ki dediğiniz gibi ne bekledim ne trafik çektim eşim de hep yanımdaydı karantina olunca İyi ki de gittim dedim zaten toplam 5-6 kere gittik sonra bekleme süreci başladı. Belki taze transfer olmayacaksın en azından o bekleme sürecini 2 ay evde geçirirsin
Baksana virüsün de hiç azalacağı yok ben tedaviye başladım pikti sonra hamile kaldımm azaldı şimdi doğurucam daha da pik. Ve gebelikte daha sık gidiyorsun hastaneye... Allah hepimizi korusun
Artık yeni normalimiz bu Allah hayırlısını versin önlemlerimizi alır gelir gideriz. Şu n95 mi nedir o maskelerden almayı düşünüyorum hastaneye girer çıkarken normal maskeden daha etkili olur en azından