Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 7.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4 kere düşük yaptım her düşükten sonra da kürtaj oldum maalesefyasım ilerlediği için artık tüp bebek tedavisine başladık ngs ye embriyo gönderdik. Duruma göre sağlıklı gelenlerden transfer yapılacak embriyolarım donduruldu yani şu anda. Yalnız kafama şu takıldı bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce bir 3 ay kadar korunmadan denedik hamilelik olmadı. Normalde ben denediğimde hep ilk ya da ikinci ay hamile kalmıştım tutunmuştu ama sağlıksız olmuştu. Acaba geçirdiğim kürtajlardan ötürü bir sıkıntı mı oldu diye düşünmeye başladım geçen yıl Haziran’da yapılan kürtajımdan sonra çok agrım olmuştu çünkü. Tüp bebek doktorumla konuştum hsg ve histereskopi yaptırsam mı diye transferden önce. Senin rahminde yapışıklık yok dedi. Birsey yaptırman gerekse ben sana söylerdim histereskopilerin çoğu gereksiz yere yapılıyor bazen zararı da olabiliyor dedi yapışma riski gibi. Eğer rahmin yeterince kalınlaşmazsa histereskopi yaparız dedi transferi erteleyip yani. Artık kimseye güvenim kalmadı öyle sıkıntılı zamanlarım oldu ki. Sizce ne yapmalıyım doktoruma güveneyim mi yoksa en azından gidip kendim hsg çektirsem mi? Teşekkür ederim

Merhaba, doktorunuz transfer öncesi kalınlaşma olmazsa o zaman histeroskopi yaparız demiş. Demek ki şuan gerek görmüyor, inşallah güzelce kalınlaşır da gerek kalmaz sorun yoktur.

Merhaba, doktorunuz transfer öncesi kalınlaşma olmazsa o zaman histeroskopi yaparız demiş. Demek ki şuan gerek görmüyor, inşallah güzelce kalınlaşır da gerek kalmaz sorun yoktur.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi inşallah sorun yoktur. Çok sayıda kürtaj olduğum için histereskopiden de korkuyorum aslında. Ama benim durumumda olanlardan hep transfer öncesi histereskopi yapıldığını duyuyorum. Doktorum da gereksiz yapılan her işlemin hamilelik şansını düşürdüğünü söylüyor. Daha önceki doktorum kürtajdan Sonra parça kaldığında hiçbir şey yok diyip beni göndermiştiTesadüfen başladığım şimdiki doktorum tespit etti parça kaldığını ve o parçayı aldırdım. Bir sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Biraz yoruldum bu işlerden o nedenle kaygılarım.

Mutlaka söylerdi doktorunuz bi sıkıntı olsa. Gereksiz işlem yapmak istemiyor sadece, bu iyi bişe. Yorulmakta da haklısınız kolay süreçler değil. Bence doktorunuza güvenip çok da kafanızı yormadan devam etmeniz en güzeli, hakkınızda en hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda gelsin bebiş

Üzüldüm kuzum ya bazen geç de çıkabiliyo sen yine de test gününde kanını ver Hakkında hayırlısı olsun canım.

Canım hakkında hayirlsii olsun. Yine de mutlaka bir kan ver. Belli olmaz. Hem doktorun kan sonucuna göre ilaçları bırak der. Dondurulmuş var mıydı senin

Yaa üzüldüm canımm Bende güya bugün gideyim Sağlık ocağına kan vereyim diyordum ama gidemedim. Olumsuz olmasından korkuyorum.. ama tabi mecbur cumartesi belli olacak her şey Benim geride başka embriyom da yok o beni daha da yıpratıyor. Senin var mı peki dondurulmuş

Kriel Fly3646 sağolun canlar. Canım çok yanıyor çok yıkıldım. Dondurulmuş yok canım sıfırdan başlamam gerek. Ben 40 yaşındayım ve düşük amh. Yani umudum yok denecek kadar az. Bu sefer bu kadarı bile mucizeydi belki de. Sağolun herşey için bu süreçte çok desteğiniz oldu hakkınızı helal edin.

Canım bir kaç ay dinleyip eğer ki maddi olarak sorun olmuyacaksa bence hemen başla. Yaş faktöründen dolayı zaman kaybetme. Bu süreçte de vitaminlerle devam et. Hamile kalmak başlı başına bir mucize. Umut her zman var insanin içinden hiç gitmiyor. Umut olduğu sürece mücadele etmeye devam. Nasıl üzüldüğünü gönülden hissedebiliyorum. Ama hep duamız hayırlısı ise olsun diyoruz ya olmuyorsa hayırlısı değilmiş demek ki. Dualarim seninle bize yazmaya devam et ayrılma

Evde bir kaset test mi yapsan canım varsa elinde testin senin çıkar artık kaçıncı gün bugün

Sabır diliyorum canım benim, ama vazgeçmek yok. Allahın mucizeleri bitmiyor. Biraz dinlenip yeniden denersin, inşallah kavuşursun bebişine

Bence de evde test yapsan cıkar artık canım

Günaydın canım rabbim hayırlısı ne ise onu versin Allah'tan umut kesilmez hala bir umut var duaların için teşekkür ederim bende isteyen dileyen herkes için dua ediyorum rabbim girdiğimiz yoldan güzelliklerle dönmeyi nasip etsin

Günaydın Canımlar..
Nasılsınız ?
Bebişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz mi merak ettim geldim
Meraklı Hatun oldum
Saol canım şükür iyiyim iyi gidiyor
2 hafta önce bana kız olabilir dedi. Bakalım 2 hafta sonra kontrol var o zman kesinleşir diye düşünüyorum. Sen nasılsın senin cinsiyet belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…