Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın Canımlar..
Nasılsınız ?
Bebişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz mi merak ettim geldim
Meraklı Hatun oldum
İyiyiz canım Bizim oğluşumuz olcak 12. Haftada erkenden gösterdi bizimki.
Senin belli oldu mu cinsiyet, nasıl geçiyo hamilelik herşey yolunda mı?

Saol canım şükür iyiyim iyi gidiyor
2 hafta önce bana kız olabilir dedi. Bakalım 2 hafta sonra kontrol var o zman kesinleşir diye düşünüyorum. Sen nasılsın senin cinsiyet belli mi
Çok şükür bende iyiyim.
Bende 2 hafta önce erkek gibi dedi ama net belli değil dedi.
bende 2 hafta sonra nasipse 12 Martta öğreneceğiz.

İyiyiz canım Bizim oğluşumuz olcak 12. Haftada erkenden gösterdi bizimki.
Senin belli oldu mu cinsiyet, nasıl geçiyo hamilelik herşey yolunda mı?
Çok şükür iyiyim bende canım.
Hey Maşallah oğluşuna erkenci minnak..
bizimde belli değil erkek gibi dediler ama net demedi.
nasipse 12 Mart ta öğreneceğiz inşallah

Çok haklısın bende 1 hafta kullandım sonra kalçadan olanına geçtim
Ben daha kullanacağım prolutexi kalcadan olani da kullandım doktor onu da ekstra olarak verdi fakat hastaneye yattığımda ağır geldiklerine karar verdiler tup bebek doktorumla görüştüm oda kalcadan olanı kesti. Gerçekten hem prolutex hem o kalcadan olan göğüslerim şişiyordu aşırı hormonları tavan yaptırıyor

Canim kan vermeden sakın kesme ümidini cunku erken teste çıkmayan ben kaset teste 7. Gun yaptım cikti ama idrarini 2 saat en az bekletmen gerek yada sabah ilk idrarinla çıkar
Lutfen kan vermeden panik yapma olumsuza düşme bugun kaçıncı gunun

Canım sabah kalkar kalkmaz yaptım ben ilk idrarımlar silik bile çıkmadı hiç bir belirti yok hafif kasıklarımda dolgunluk adet öncesi işte ayaklarım donuyor yani adet öncesi sendrom. Bugün 8 günüm 16 Şubat transfer oldu. Hiç umudum kalmadı herkes küçük de olsa belirti gördü kanama testte silik çizgi vs. Sabahtan beri ağlıyorum ne bileyim ya tek atımlık kurşunum vardı benim doktorum öyle demişti yıkılmış durumdayım. 2 taneden biri tutunsa diye çok dua etmiştim ne diyeyim ne denir bilemiyorum ama üzülmemek içten değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…