- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
İyiyiz canımGünaydın Canımlar..
Nasılsınız ?
Bebişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz mi merak ettim geldim
Meraklı Hatun oldum
O zaman biraz daha sabretmeye devam kuzumAyrıca dayanamam belki yaparım diye almadım evedışarı çıkmıyorum zaten transferden beri öyle evde yaklaşan sonumu bekliyorum
Elbet yakında bir eczane vardirAyrıca dayanamam belki yaparım diye almadım evedışarı çıkmıyorum zaten transferden beri öyle evde yaklaşan sonumu bekliyorum
Çok şükür bende iyiyim.Saol canım şükür iyiyim iyi gidiyor
2 hafta önce bana kız olabilir dedi. Bakalım 2 hafta sonra kontrol var o zman kesinleşir diye düşünüyorum. Sen nasılsın senin cinsiyet belli mi
Canım olabilir ama sen yinede doktoruna söyle bu durumu.Kizlar sabah kalktigimdan beri 2 3 damla kadar kahverengi akıntı geliyor yerleşme kanaması mıdır bu acaba
Çok şükür iyiyim bende canım.İyiyiz canımBizim oğluşumuz olcak 12. Haftada erkenden gösterdi bizimki.
Senin belli oldu mu cinsiyet, nasıl geçiyo hamilelik herşey yolunda mı?
Hayırlısi olsun canım sağlıkla dogsunlarÇok şükür bende iyiyim.
Bende 2 hafta önce erkek gibi dedi ama net belli değil dedi.
bende 2 hafta sonra nasipse 12 Martta öğreneceğiz.
Kesinlikle sağlıklı olsunlar Bize ve herkese hayırlı evlat olsunlar.Hayırlısi olsun canım sağlıkla dogsunlar
Aradım hastaneyi normal dediler artarsa tekrar arayın dediler1 1mucize1umut canım benim arayıpta bulamadığım belirtiyi görmüşsünpozitif gören arkadaşların çoğu görmüş onu. Ama sen doktoruna söyle yine. Bazen progestanı artırıyorlar
Ben daha kullanacağım prolutexi kalcadan olani da kullandım doktor onu da ekstra olarak verdi fakat hastaneye yattığımda ağır geldiklerine karar verdiler tup bebek doktorumla görüştüm oda kalcadan olanı kesti. Gerçekten hem prolutex hem o kalcadan olan göğüslerim şişiyordu aşırı hormonları tavan yaptırıyorÇok haklısın bende 1 hafta kullandım sonra kalçadan olanına geçtim
Canim kan vermeden sakın kesme ümidini cunku erken teste çıkmayan ben kaset teste 7. Gun yaptım cikti ama idrarini 2 saat en az bekletmen gerek yada sabah ilk idrarinla çıkarCanlar günaydınbugün sekizinci günüm ve erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi nasip değilmiş ne yapayım zaten 2.gün yaşadıklarımdan sonra tutması mucize olurdu Bahara giderken 1 1mucize1umut sizden müjdeli haberler bekliyorum dua ediyorum
Canım sabah kalkar kalkmaz yaptım ben ilk idrarımlarCanim kan vermeden sakın kesme ümidini cunku erken teste çıkmayan ben kaset teste 7. Gun yaptım cikti ama idrarini 2 saat en az bekletmen gerek yada sabah ilk idrarinla çıkar
Lutfen kan vermeden panik yapma olumsuza düşme bugun kaçıncı gunun
Canım yumurtalama zamanı gibi ikisininde koyu çıkması gerekiyor benim elimde vardı yapmıştım koyu çıkmıştıKizlar merak ediyorum bı yandan ovulasyon testi gebelik belirler mı bı fikri olan var mı bu konuda